Veľká Veža Dávke Kužeľ Kadidlo Vône Kadidla Aromaterapia Vôňa Čerstvého Vzduchu veľkoobchod 3000pcs/veľa

Nový produkt

Skladom

€208.58

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode! Milí priatelia, radi by sme stanoviť dlhodobú spoluprácu s našimi klientmi na báze vzájomnej a spoločnej vývoja ! Na Platby: 1) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova,Platby musia byť ukončené do 3 dní. 2) Ak máte nejaký problém o platbu,môžete kliknúť na tlačidlo nižšie odkaz odkaz , Po platba potvrdená, budeme spracovávať tejto objednávky a lode sa na to asap! Poznámka: 1. Vezmite prosím na vedomie, že po diaľkovú dopravu, sme nemôže zaručiť, neporušenosť obalu, krabice, kupujúci považuje za súhlasí s týmto zobraziť. Ale garantujeme, integrita. Ak obal, deformácie, nie v rozsahu kvality sťažnosti, prosím pochopiť. 2. Pred odoslaním výrobku prostredníctvom dôkladného testovania, nebudú mať žiadne problémy. ( Dovozného cla/cla/ tarify nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci ' s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojej krajiny ' s colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup !Vzhľadom na problém colné odbavenie,nebudeme mať žiadne straty,pls pochopiť!) Ak loď do Nemecka,pls, dajte nám Európskej Únie Číslo!

Mali by ste si prečítať všetky popis produktu a upozornenia pred platbou,a môžete nám povedať, koľko vyhlásiť hodnota na faktúre,a nechať správy v príslušnej objednávke,potom bude nasledovať,je to jednoduché colné odbavenie pre vás! Nechcem zmeniť naše fotografie! Inak budeme hlásiť vás ! Všetko na vaše nebezpečenstvo !

Chuť: ruža, levanduľa, lily, santalové drevo, čaj, jazmín, oceán (každá príchuť v podstate rôznych farieb,môžete zvoliť rôzne chute v jednej objednávke).

Veľkosť: cca 3 cm vysoká, 1.2 cm na dne

Štítky: parfum zvádzanie, veľa veľkoobchod, parfum postrekovač, Lacné parfémy zvádzanie, Vysoká Kvalita veľa veľkoobchod, Čína parfum postrekovač Dodávateľov.

Číslo Modelu sw024
balenie Hromadné
Použitie Anti-Odour
Aplikácia Telo
Aplikácia scény obývacia izba
Klasifikácia Dym Sviečka
Druh Kužeľ Kadidlo
Regionálne Funkcie Iné
Materiál Umelé Vône
Hmotnosť Balenia 11.0kg (24.25lb.)
Veľkosť Balenia 2cm x 3cm x 2cm (0.79in x 1.18in x 0.79in)
Typ Jednotky veľa (3000 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľká Veža Dávke Kužeľ Kadidlo Vône Kadidla Aromaterapia Vôňa Čerstvého Vzduchu veľkoobchod 3000pcs/veľa

Veľká Veža Dávke Kužeľ Kadidlo Vône Kadidla Aromaterapia Vôňa Čerstvého Vzduchu veľkoobchod 3000pcs/veľa

Súvisiace produkty

Porovnať