Letné American School Štýl Móda Ženy Sukne, Šortky Candy Farby, Vysoký Pás Bežné Skladaný Sukne 2018 Nové Mini Krátke Sukne

Nový produkt

Skladom

€6.17

Pridať do obľúbených

Prosím, Pozorne Si Prečítajte Skôr, Než Uskutočníte Nákup!

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na osvetlenie & flash používané vo fotografii, alebo nastavenie počítačové monitory.

Vezmite prosím na vedomie, že fotografie pod nezobrazujú skutočné rozmery a venujte prosím plne pozornosť popis veľkosť detaily.Meranie veľkosti a dĺžky sú ručné meranie,tak to môže nastane nezrovnalosť, niekedy ale zvyčajne veľmi blízko.Ďakujeme!

1. Akceptujeme alipay, western union, tt. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované prostredníctvom ESCROW bezpečné platobné procesor. 2. Platba musí byť vykonaná v 3days objednávky. 3). Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť dokončené v 3days.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní. od platenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní. ak sa chcete vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa To používa a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď predávajúcim a kupujúcim v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po #. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka po prevzatí veci v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. Alebo, môžete si vybrať, aby nespadol. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť položky s uplynutou platnosťou záruky. Súhlasíte s tým, aby sa všetky pravidlá uvedené vyššie uvedené po objednávke na www.haix.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: móda skladaná sukňa, skladaná sukňa, móda krátke sukne, Lacné módne skladaná sukňa, Vysoká Kvalita skladaná sukňa, Čína módne krátke sukne Dodávateľov.

Dĺžka Šiat Nad Kolená, Mini
Dekorácie Žiadne
2017 ženy sukne, šortky Ženy's sukne
Číslo Modelu S1997691
Vzor Typ Pevné
Pohlavie Ženy
plus veľkosť sukne sukne, šortky candy farby
Štýl Príležitostné
Pasu Ríša
Mini krátke sukne bpdycon dlhé sukne
Silhouette Skladaný
Veľkosť XS, S, M, L, XL, XXL
Materiál Spandex,Polyester
lacné sexy sukne ženy mini denim sukne 2017 jar leto
micro mini sukne vysoká strede zúžený ceruzka midi sukne
Názov Značky pinkwin
Vysoký Pás Sukne kee-dĺžka midi sukne
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Letné American School Štýl Móda Ženy Sukne, Šortky Candy Farby, Vysoký Pás Bežné Skladaný Sukne 2018 Nové Mini Krátke Sukne

Letné American School Štýl Móda Ženy Sukne, Šortky Candy Farby, Vysoký Pás Bežné Skladaný Sukne 2018 Nové Mini Krátke Sukne

Súvisiace produkty

Porovnať