Atreus Motocykel Automobily Auto Pneumatík Ventil Kryt LED Pre Peugeot 307 206 407 Citroen C4 C5 Honda Civic Dohodou CRV Lada Vesta

Nový produkt

Skladom

€3.70

Pridať do obľúbených

Funkcie: Typ: Auto Svetlá Materiál: Zliatiny Zinku Funkcia: Automobilový Výbava Napájanie: 3ks AG10 Batérie Použiteľné Auto: Auto, Bicykel, Motocykel Inštalácia: po Prvé, nainštalujte batériu, keď je pozitívne smerom nadol (slovom strane je pozitívne), batéria musí byť umiestnená vo vnútri čierna izolované puzdro, nie je vystavená, inak batérie a lampa shell kovový skrat spôsobí zabránili elektrostatickému výboju z batérie horúčka, ktorá spôsobila niekoľko minút bude bez elektriny. Druhý, po batérie sú umiestnené, musí byť opatrní, twist spp, uistite sa, že spp strane medzery v jar a dobrý kontakt s kovovou základňou (napríklad na jar je príliš vytiahnite ju do ruky, kde si môžete bod, ale musí byť svetlo! ) Odskrutkujte upevňovacie keď upevnenia musí byť zarovnané lampy a lampy bývanie rovnováhu, nie skrutky pevného twist, alebo by mohli spôsobiť rôzne tlačidlo, a snažte sa opakovane odskrutkujte alebo môže zapríčiniť, že upevnenia na spadne. Poznámky: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Package Zahrnuté:

2 x Koleso Automobilu Svetlá

Zásielky a Colných otázkach

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST.

Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň.

Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu.

PS: Rusko, USA, AU č colné daň.

Záruka A Záručné

Ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: veka ventilu, ventil led, ventily pre pneumatiky, Lacné veka ventilu, Vysoko Kvalitný ventil led, Čína ventily pre pneumatiky Dodávateľov.

Položka Druh Orechy & Skrutky
Názov Modelu Univerzálny
Rok Dvetisíc osemnásť
Položka Dĺžka 6cm
Položka Výška 1.7cm
Položka Šírka 1.7cm
Špeciálne Funkcie Multicolor Kolies Svetlá Pneumatík Ventil Pneumatiky Inteligentné Pohode Kryt
Druh Materiálu Zliatiny Zinku
Názov Značky Atreus
Položka Hmotnosť 50g
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 13cm x 13cm x 13cm (5.12in x 5.12in x 5.12in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Atreus Motocykel Automobily Auto Pneumatík Ventil Kryt LED Pre Peugeot 307 206 407 Citroen C4 C5 Honda Civic Dohodou CRV Lada Vesta

Atreus Motocykel Automobily Auto Pneumatík Ventil Kryt LED Pre Peugeot 307 206 407 Citroen C4 C5 Honda Civic Dohodou CRV Lada Vesta

Súvisiace produkty

Porovnať