LCIZRONG 3D Kreslených Mačka Ženy Papuče Dom Lete Kúpeľňa Papuča Beach Spálňa Miluje Papuče Mužský Pár Roztomilý Domov Topánky

Nový produkt

Skladom

€7.41

Pridať do obľúbených

Prosím, skontrolujte si veľkosť je graf opatrne,podľa vašich chodidiel dĺžka vybrať veľkosť,takže

to, že si môžete vybrať správnu veľkosť!! Prosím, vyberte si NÁM veľkosť, ďakujem! Ak ste

stále nie ste istí, ktorá veľkosť je oblek pre vás,neváhajte nás kontaktovať!

ak váš priehlavku vysoká ,nohy široký obezita, prosím, zvoľte veľké jednej veľkosti, ako veľkosť, v ktorej budete zvyčajne nosiť topánky.

Snažíme sa čo najlepšie služby našim zákazníkom, ako môžeme.Vrátime vám ak u návratu položky do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil v pôvodnej sonditions.Ak položky sú poškodené alebo straty,sme sa nebude dať u, vám vrátime plnú sumu.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Kupujúci willbe zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položiek

Rozdiel vo farbe možno casued niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz vo svetle.Farebné rozdiely môžu byť spôsobené rôznymi monitory,osvetlenie a ďalších faktorov.Prosím pochopiť.

Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte postive spätnú väzbu a 5 hviezd, ak u sú spokojní s našimi tovary a služby.Ak u nejaké problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás skôr, než ste nechali negatívnu spätnú väzbu.Budeme robiť ourbest vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo; Austrália; Brazília; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko; Malajzia; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko; Thajsko; Írsko; Izrael; Belgicko; Poľsko; Južná Kórea; Rakúsko; Nemecko; Dánsko; Singapure.

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Prosím kliknite na tlačidlo "Pridať na Ukladanie Zoznamu" (vľavo tejto webovej stránky) pridajte našej predajni v obľúbených položiek a stať našim VIP,potom si môžete byť jednoduché, pozrite si naše nové štýly a vašich objednávok.

Ďakujeme!!

Štítky: domáca obuv, kúpeľňa papuče, krásne papuče, Lacné domáce topánky, Vysoká Kvalita kúpeľňa papuče, Čína krásne papuče Dodávateľov.

Názov Značky LCIZRONG
Položka Druh Papuče
Stielka Materiál PVC
S Platformy Áno
Veľkosť Obuvi 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Päty Typ Byt s
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Názov Dieťa papuče
Štýl ŽENA , MUŽ
Výška Plošiny 0-3 cm
Materiál Podrážka PVC
Vrchný Materiál PVC
farba Dieťa Papuče
Oddelenie Meno Dospelý
Topánky Typ Základné
Módny Prvok Platforma
Výška Podpätku Ploché (≤1 cm)
Číslo Modelu ZR36
Vzor Typ Zvieracie Vzory
Rozhodné Miesto Vnútorné
Sezóna Leto
Obkladový Materiál PVC
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LCIZRONG 3D Kreslených Mačka Ženy Papuče Dom Lete Kúpeľňa Papuča Beach Spálňa Miluje Papuče Mužský Pár Roztomilý Domov Topánky

LCIZRONG 3D Kreslených Mačka Ženy Papuče Dom Lete Kúpeľňa Papuča Beach Spálňa Miluje Papuče Mužský Pár Roztomilý Domov Topánky

Súvisiace produkty

Porovnať