Pôvodné priamy predaj 360 magnetické svetlo rukoväť, trvalé odstránenie chĺpkov prístroja, špeciálna rukoväť, krása nástroj rukoväť

Nový produkt

Skladom

€355.06

Pridať do obľúbených

BM Laser Technology Co.Ltd je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na saling krásy stroja, nástroja a sme v rade na viac rokov ,majú viac ročné skúsenosti , naše výrobky sú vyrobené z elegantných materiálov a majú rôzne štýly v záujme splnenia mnohých krajinách'requirements. naše hlavné produkty sú krásu stroj a príslušenstvo, ako je napríklad: IPL laser stroj a súčasti. E-light stroj ,laserové odstránenie tetovania stroj príslušenstvo, foto-omladenie príslušenstvo, a Spoločnosti so silným, primerané ceny, vynikajúce služby a viacero spoločností, ktoré sa na vytvorenie dlhodobej spolupráce vzťah, spoločnosť úprimne vítam nových a starých priateľov na návštevu, štúdium, podnikanie!

Stručný úvod 360 trvalé permanentnými depilačný prístroj

Produkt všeobecný popis:

1.Názov: 360 trvalý trvalý magnet odstránenie chĺpkov nástroj rukoväť.

2.tento odsek je trvalé odstránenie chĺpkov, E stroj, vlastné rukoväť.

3.v procese používať, uistite sa, že dávať pozor na čistenie objektívu. Ak prach a nečistoty sú k nemu pripojené, utrite ju s alkoholom tampón. Chráňte objektív a utrite ho profesionálnych nástrojov.

4.veľkosť bodu:15*50

5,žiarovka:UK lampa

Akcia princíp:

Magnetoterapia, optické je inteligentný, non zbavovať pokožku rekonštrukcia systém s pokožkou chladenie technológie a multi kapela intenzívne pulzné svetlo technológie na úpravu. Magnetoterapia, optické spája tieto techniky s inteligentným, cielené terapie, pre rôzne typy pleti a pacientov s rôznymi kožnými problémami. V plnej ochrany epidermis (pokožka chladenie technológie), môžu byť rozložené ako pigmentové škvrny v epidermis a dermis unikátne použitie magneto-optické techniky (napríklad: zygomaticofacial naevus fuscoceruleus atď.), na dermálne papily časti kolagénových tkanív a vlasový folikul maximálnu energiu zamerať sa na kožené. Princíp selektívnej svetla a tepla s magneto zrakového môže zvýšiť účinok omladenie, pehaveniu vírusov a alopécia odstránenie, a jednoducho zrekonštruovať pokožky a odstraňujú chĺpky bez zrejmé, bolesť a vedľajšie účinky

Funkčné vlastnosti:

Liečba rukoväť má dve optické filtre v rovnakom čase, filter trubice a filtračnej a toľko ako sedem filter kusov zahŕňajú rozsah fototerapia.

Terapeutické rozpätie:

1.trvalé odstránenie chĺpkov: natrvalo odstrániť prebytočné chlpy z tela (ruky, nohy, podpazušie, tvár, bikiny, vlasové)

2.mať škvrny: dedičný pehy, chloasma, úpal, starecké doska, kožné škvrny a niektoré pigmentácie.

3.odstrániť červené krvné: rôzne príčiny červená krv, červené tváre, erytém, kožné a vlasové folikuly keratinization po stenčenie kože citlivé.

4.ponuky pokožky: zubov, odstrániť žlté, zmenšenie pórov, odstránenie vyrážok, vrások a zvýšenie funkčnosti kože.

5.prsia: pretože dojčenie alebo s vekom a atrofia, ovisnuté prsia, ak chcete obnoviť pôvodný stav 70-80%.

Odkazy na klinické použitie:

1. čo je magneto-optické krásy?

V súčasnosti najmodernejších high-tech krása položiek, presadzovať uplatňovanie magnetické crystal princíp intenzívne pulzné svetlo selektívnej fototermolýzy a stimulácia, priamo podľa povrchu kože, pehaveniu, akné, odstránenie chĺpkov na dosiahnutie kozmetické výsledky bez poškodenia pod kožu.

2. čo je magneto-optické omladenie?

Magneto-optické omladenie technológií je inovatívne technológie, ktoré môžu byť použité na riešenie rôznych zhubných kožných lézií, ako koža, akné India, starecké doska, pórov, neslušné ciev alebo iné škvrny a odstrániť prebytočný vlasy. Na dosiahnutie uspokojivých kozmetické výsledky pre pacientov, poskytuje bezpečné, non-invazívnej metódy ubytovať rôzne kožné ochorenia. Táto metóda sa nazýva magneto-optické omladenie.

3.magnetické omladenie pleti, odstránenie chĺpkov

IPL omladenie, je non stripping dynamická metóda, ktorá poskytuje non-invazívnej metódy prispôsobiť na rôzne kožné ochorenia. Takže je bezpečné a účinné, bez akéhokoľvek poškodenia kože. Špeciálne spektrum pulzného svetla môže preniknúť do pokožky a vlasového folikulu priamo magnetické ľahké odstránenie chĺpkov spustenie nástroja, používanie vlasových vačkov melanocytoch na špecifické vlnové dĺžky svetla absorpcie, tak, že vlasové papily produkty pyrolýzy, selektívne zničením vlasovej papily, aby nedošlo k poškodeniu okolitého tkaniva a aby sme dosiahli účinok odstraňovania chĺpkov, a zároveň dosiahnuť omladenie účinok. Pretože potné žľazy sú vo vzdialenosti vlasových folikulov a nie sú tam žiadne melanocytoch v potných žliaz, potných žliaz nie sú poškodené a nemajú vplyv na telo potením.

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie:

1 . Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW.

2 . Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3 . Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Ak tam je nejaký problém o platbu,pls, neváhajte nás kontaktovať.

1. World wide doprava. (s výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

Štítky: rukoväť svetla, Nástroj Svetlá, Lacné rukoväť svetla, Vysoko Kvalitný nástroj svetlá.

Funkcia Magneto-optické trvalé odstránenie chĺpkov
Materiál Iné
Spec. Sklo film Vlnová dĺžka 640nm
Číslo Modelu BM-CG-001
Xenónové svetlo Pôvodu UK
Pôvod Čína
platné objekty Salóny krásy, stroj továrne a užívateľských skupín
Názov produktu 360 Laserové odstránenie chĺpkov rukoväť
Veľkosť 110cm
Stánky Stredný stupeň
Veľkosť Balenia 55cm x 40cm x 15cm (21.65in x 15.75in x 5.91in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 2.1kg (4.63lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné priamy predaj 360 magnetické svetlo rukoväť, trvalé odstránenie chĺpkov prístroja, špeciálna rukoväť, krása nástroj rukoväť

Pôvodné priamy predaj 360 magnetické svetlo rukoväť, trvalé odstránenie chĺpkov prístroja, špeciálna rukoväť, krása nástroj rukoväť

Súvisiace produkty

Porovnať