Nové 4500PSI Vysoký Tlak Stlačeného Vzduchu Uhlíkových Vlákien 0.5 L valec Paintball Nádrž PCP puška vzduchu zbraň lov

Nový produkt

Skladom

€97.92

Pridať do obľúbených

Popis Produktu

Ako SDP a podporu života valce funkciu hliníkovej zliatiny liner s tenká stena a full-zabalené kompozitný materiál exteriér s uhlíkových vlákien a sklenené vlákna, s sú vhodné pre Paintball Refil, SDP, kyslík, respirátor, hasiaci prístroj, lekársku pomoc a neodkladnú, ako aj pre použitie v automobilovom, vesmírneho priemyslu, atď. Oxid valec Vlastnosti a Funkcie:

1. Ľahká váha: Až 30 percent ľahší ako porovnateľné oceľové valce;

2. Vonkajšia vrstva s full-zabalené superior sklenené vlákna, vlastnosti tečenia odolnosť, odolnosť voči otrasom a odolnosť proti korózii, atď.;

3. Vysokou pevnosťou v tlaku;

4. Únik pred prvým výbuchom;

Produkt Detailné Fotografie

Produkt Procesu

Balenie A Doprava Platba:

T/T, Western Union a PayPal sú prijateľné. Najlepší spôsob je priamy on-line platby. Ak chcete, aby ostatné platby, prosím, dajte nám vedieť, ak ste objednávku. Balenie Podrobnosti:

Drevený Box / Ply-drevo Krabica /Kartón Box /Paleta

Informácie O Firme:

Na MillionMax, našim hlavným cieľom je spokojnosť našich zákazníkov. Boli sme lídrom v paintball spoločenstva po celom svete viac ako 10 rokov a pomohli rásť šport paintball na to, čo je dnes. Snažíme sa poskytnúť vám príjemné a jednoduché nakupovanie a ponúka najlepšiu cenu, najlepšie služby, najlepší výber, rýchlosť a spoľahlivosť.

NAJLEPŠIE CENY

Keď nakupujete na MillionMax.môžete si byť istí, že ste získali najlepšie riešenie. Snažíme sa našim zákazníkom ponúknuť najnižšie ceny. Sme neustále sledovať ďalšie spoločnosti, ceny a prispôsobiť naše ceny preto, aby vám najlepšiu možnú cenu. Ak ste niekedy nájsť nižšiu cenu, kdekoľvek on-line, stačí nás kontaktovať prostredníctvom live chatu a vyžiadať cenu zápas.

NAJLEPŠIE SLUŽBY

Tým, že nakupovanie v MillionMax. môžete si byť istí vysokou kvalitou služieb zákazníkom. Chceme, aby vám pomohol urobiť informované nákupné rozhodnutie tým, že vám tisíce fotografie a podrobný popis výrobku. Ak niekedy budete mať akékoľvek otázky, kontaktujte nás. Naše špecializované a znalý tím služby zákazníkom špecialisti sú tu, aby vám pomohol

NAJLEPŠÍ VÝBER

Tým, že nakupovanie v MillionMax. máte tisíce v sklade ľahko dostupné. Sme jednou z najlepšie a najväčší predajca paintball výstroj na svete. Sme pripravení poskytnúť vám všetky vaše výstroj a oblečenie potreby. Ak nie je kedy tovar, ktorý hľadáte a neviete ho nájsť na našej stránke, kontaktujte nás prostredníctvom live chatu a budeme pomáhať dostať výrobok pre vás.

RÝCHLOSŤ

Tým, že nakupovanie v MillionMax. získate rýchly servis. Sme odhodlaní poskytovať vám s najefektívnejším a nákladovo efektívne nakupovanie a kdekoľvek. MillionMax využíva najviac spoľahlivých zdrojov pre dopravu, Fedex ,USP a TNT live ceny je možné nájsť na pokladni v prípade, že produkt sa pridá do nákupného košíka. Väčšina objednávok je dodávaný do 24-48 hodín od objednávky. Za osobitných okolností, tento čas, linka môže byť zvýšená vzhľadom na špeciálne objednávky alebo inventár nezrovnalosti. Prepravné poistenie je ponúkané pre všetky Fedex & USPS&TNT zásielok a MUSÍ byť zakúpený v čase platby.

SPOĽAHLIVOSŤ

Na MillionMax, vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Boli sme lídrom v paintball spoločenstva po celom svete viac ako 10years a pomohli rásť šport paintball na to, čo je dnes. Buďte si istí, že MillionMax poskytuje produkty za najlepšie ceny a jej hlavným cieľom je spokojnosť svojich zákazníkov.

PRÍJEMNÉ A JEDNODUCHÉ NAKUPOVANIE

Máte silu internetu na dosah ruky, keď si kúpite na MillionMax. Chceme, aby vaše nákupné skúsenosti ako príjemné a jednoduché, ako je to možné tým, že poskytuje podrobné sledovanie zásielok, live chat, a rýchle vybavenie objednávky. Stále nemôžete nájsť, čo vaša hľadáte? Obráťte sa na nás.

Certifikácia Schválené

Štítky: Zbraň Lov, striekacie pištole lov, lovecká puška, Lacné zbraň lov, Vysoká Kvalita vzduchu zbraň lov, Čína puška lov Dodávateľov.

Model CRR III-106-0.5-30-T
Názov produktu Carbon Fiber Valca
Názov Značky Acecare
Pracovný Tlak 4500psi
Valcový Závit M18*1.5
Číslo Modelu CRR III-106-0.5-30-T
Prázdna Hmotnosť 0.6 kg
Priemer 60 mm
dĺžka 310mm
voda kapacita 0.5 L
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 30cm (3.15in x 3.15in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 24.0kg (52.91lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové 4500PSI Vysoký Tlak Stlačeného Vzduchu Uhlíkových Vlákien 0.5 L valec Paintball Nádrž PCP puška vzduchu zbraň lov

Nové 4500PSI Vysoký Tlak Stlačeného Vzduchu Uhlíkových Vlákien 0.5 L valec Paintball Nádrž PCP puška vzduchu zbraň lov

Súvisiace produkty

Porovnať