Nový Domov Skladovanie Skladacia Taška Nepremokavé Oxford Tkanina Šatník posteľná bielizeň Oblečenie, Vankúše, Deky Organizátor Taška Puzdro s Zip -TF

Nový produkt

Skladom

€4.70

Pridať do obľúbených

Veľkoobchod Domov Skladovanie Skladacia Taška Nový Vodotesný Oxford Tkanina Posteľná Bielizeň Oblečenie, Vankúše, Deky Organizátor Vrecko Vrecko Na Zips

Balenie Obsahuje: 1 x nepremokavé oblečenie skladovanie Taška

Kompatibilné s: oblečenie

Popis:

Farba : Svetlo-Modrej, Zelenej a Ružovej pre Vybrať

100% Nová Značka , Trvanlivé.

Je vyrobený z vysoko kvalitnej Vody-dôkaz, materiál Nylon.

Mäkká a priedušná

Udržať izby upratané a comforable

Ušetrite miesto a majte handričku na skladovanie pohodlne

Najlepšie box na skladovanie Cestovanie Oblečenie, atď

Ľahké nájsť to, čo chcete, a ušetriť váš čas.

Materiál: oxford tkanina

Stredná Veľkosť : 58x40x22cm

Weigth : 120 g

Farby Zobraziť

Svetlo Modrá

Rose

Zelená

Zobraziť Podrobnosti

Platba Popis

1.Spôsob platby Prijaté: ESCROW, Alipay, Kreditné Karty,T/T, Western Union a Moneybooks.

2.Budeme písať nižšiu hodnotu na obale, aby sa zabránilo vyrábať tarify. Každá krajina má rôzne tarify politiky. Nebudeme účtovať žiadne dane z predaja a manipulačné poplatky. V každom prípade, nie sme zodpovední za daň (DPH)/Dovozného Cla alebo inej ekvivalentnej vzniká od doručenia transakcie . Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

Doprava

1.My len loď na potvrdil, adresu, ktorú ESCROW(Alipay). Ako budete platiť, uistite sa, prosím, vašu adresu a telefónne číslo v ESCROW(Alipay) adresa poznámky pre bezpečnú prepravu.

2.Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

3.Registrovaný Objednávky bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Letecky (Predvolené),EMS,DHL a FEDIX, atď. (Vyjadriť potrebu príplatok).

4.Môžete platiť dodatočné prepravné náklady, získať expresné doručenie, ako EMS, DHL, alebo FEDIX. Stačí 3-7 pracovných dní na prijatie objednávky, kontaktujte nás, ak je to potrebné.

Návrat

1.Ak je položka, nemôže pracovať v poriadku, skontrolujte prosím, dvakrát, ak chcete potvrdiť, že produkt je chybný a, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupca čo najskôr, dajte nám vedieť, Podrobné Problém , budeme sa snažiť, aby vám slúžili.

2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

3.Ak sa chcete vrátiť tovar,kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí.

4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).

5.Prosím, uistite sa, že položka NIE si človekom sabotáže. Ak máte zlomené to , prosím, na VEDOMIE, že poštovné a manipulačný poplatok sa nevracia, všetky návrat poštovné poplatok by hradí kupujúci, pokiaľ položka DOA.

6.Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka.

2.Dáme výzvu odpoveď na vašu otázku. (Spravidla do 24 až 48 hodín!)

3.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problém, tak budete spokojní !

Štítky: deka organizátor, úložný vak puzdro, Oblečenie Šatník, Lacné deka organizátor, Vysoko kvalitné skladovanie taška puzdro, Čína oblečenie šatník Dodávateľov.

Textílie Typ Oxford
Funkcia Eco-Friendly,Zásobené
farba purpurovo červená, svetlo modrá, zelená, ruža
Materiál textílie
Špecifikácia 58x40x22cm
Formulár Trojrozmerný Typ
Veľkosť M
Číslo Modelu AIA00226
Názov Značky TZOT 2013
Použitie Posteľná bielizeň
Kapacita 58x40x22cm
Produkt Posteľná bielizeň a oblečenie skladovanie taška
Klasifikácia Vaccum Stlačený Taška
Vzor Trojrozmerný Typ
Druh Skladovanie Tašky
Platné Priestor Šatník
Tvar Námestie
Veľkosť Balenia 30cm x 45cm x 5cm (11.81in x 17.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Domov Skladovanie Skladacia Taška Nepremokavé Oxford Tkanina Šatník posteľná bielizeň Oblečenie, Vankúše, Deky Organizátor Taška Puzdro s Zip -TF

Nový Domov Skladovanie Skladacia Taška Nepremokavé Oxford Tkanina Šatník posteľná bielizeň Oblečenie, Vankúše, Deky Organizátor Taška Puzdro s Zip -TF

Súvisiace produkty

Porovnať