Auto Crystal Kľúč Zapaľovania Krúžok Auto Push Začať Dekoratívne Drahokamu Zámok, Otvor Krúžky

Nový produkt

Skladom

€1.88

Pridať do obľúbených

Auto Crystal Kľúč Zapaľovania Krúžok Auto Push Začať Dekoratívne Drahokamu Zámok, Otvor Krúžky

Špecifikácia: 1.Farba:Modrá / Ružová a Biela. 2.Rozmer:32/1.25 palcový(vnútorný priemer), 39 mm/1.5 palca (vonkajší priemer). 3.Materiál: Chrome Krúžok +Kryštály. 4.Package zahrnuté:1x Crystal vložené Kľúč Zapaľovania krúžok. Funkcie: 1.Pridať VIP vzhľad interiéru auta. 2.Vložené s ultra lesklé Modré kryštály. 3.Žiadna hrdza alebo koróziu. 4.jednoduchá inštalácia s adhensive podklad.

Spokojnosť zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platba Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Poštovné 1). Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo Doprava Obrátený trojuholník kartu na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2). Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

Dopravca Názov Odhadovaný Čas v Tranzite z Číny do USA Sledovanie Služby DHL 2-4 dni www.dhl.com Fedex 2-4 dni www.fedex.com UPS 2-4 dni www.ups.com Aramex 2-4 dni www.17track.net/en/ EMS 5-10 dní www.ems.com.cn Čína Príspevok 20-90 dní www. 17track.net/en/

3). Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

4).Colné odbavenie: Všetky pozemky budú nárokované ako 'Gift', a preto sa vždy snažíme čo najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (alebo GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Vo väčšine prípadov, nie je daň splatná. Avšak, žiadne ďalšie poplatky generované za colné odbavenie musí znášať zákazník. Návrat Politiky, Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave. Spätná väzba Od vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: auto 7, krúžok rack, automatická identifikácia, Lacné auto 7, Vysoká Kvalita krúžok rack, Čína auto identifikácia Dodávateľov.

Položka Dĺžka 4cm
Názov Značky AUMOHALL
Externé Testovanie Certifikácia CC
Položka Šírka 4cm
Položka Druh Interiérové Lišty
Názov Modelu ST-F284
Položka Výška 4cm
Druh Materiálu Chrome Krúžok +Kryštály
Rok Dvetisíc pätnásť
Položka Hmotnosť 0.016kg
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 8cm x 13cm x 4cm (3.15in x 5.12in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Auto Crystal Kľúč Zapaľovania Krúžok Auto Push Začať Dekoratívne Drahokamu Zámok, Otvor Krúžky

Auto Crystal Kľúč Zapaľovania Krúžok Auto Push Začať Dekoratívne Drahokamu Zámok, Otvor Krúžky

Súvisiace produkty

Porovnať