MDEAN Bieleho Zlata Farba Zásnubné Prstene 13# pre Ženy, Svadobné Zelená AAA Zirkón Módne Šperky Bague Bijoux Veľkosť 5-12

Nový produkt

Skladom

€1.64

Pridať do obľúbených

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

POPIS PRODUKTU

VEĽKOSŤ PRSTEŇA 1.pripraviť aslip papiera a kravatu na prst 2.Označiť na križovatke na papier 3.Meranie dĺžky potom si obvod POZNÁMKA: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2. Veľkosť môže mať 2-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať. Otázky od zákazníkov 1. Je poštovné zadarmo? ÁNO. www.haix.sk Štandardná Doprava. odhadovaný čas:30-60 dní, Aby>= 200$ loď cez DHL. odhadovaný čas: 3-7 dní môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: ( skopírovať do prehliadača). 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo pre dodanie zdarma na základe množstva, ktoré si chcete objednať. Doprava čas je 3-7 pracovných dní.(Ak chcete určený nás tretej strane, môžeme loď náklad na svojho zákazníka priamo!Uisťujeme vás, a verte nám, nebudeme zanechať akékoľvek informácie o nás.)

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

3. Je tam nejaký ciel?

Zvyčajne sme vyhlásiť najnižšiu cenu vyhnúť ciel. Z dôvodu rôznych národných politík v rôznych krajinách, clá by byť pre kupujúcich " účet. Preto sa, Prosím, zanechajte nám správu pri zakúpení preto, aby nám povedal, ako veľmi môžete zaplatiť za ciel. 4. Nemá farbu prísť vypnúť alebo zmeniť na čiernu?

Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, medi, trvalé a Anti-fade, ochrany životného prostredia, pohodlné a ľahké na nosenie, alergie zadarmo zaručiť.

5. Je tam nejaký problém o veľkosti?

Prosím, presne podľa našich metóda merania na nákup. 6. Výrobky môžu byť prispôsobené. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Štítky: Zásnubný Prsteň, móda zásnubný prsteň, Móda Krúžky, Lacné zásnubný prsteň, Vysoko Kvalitné módne zásnubný prsteň, Čína módne krúžky Dodávateľov.

Kovy Typ Medi
Tvar\vzor Geometrické
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Pohlavie Ženy
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne móda
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Číslo Modelu 13#zelená
Materiál Zirkónmi
Názov Značky MDEAN
Položka Druh Krúžky
Povrch Šírka 4 mm
Krúžky Typ Snubné Prstene
Veľkosť Prsteňa 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Príležitosti Svadba
Veľkosť Balenia 9cm x 7cm x 6cm (3.54in x 2.76in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.004kg (0.01lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MDEAN Bieleho Zlata Farba Zásnubné Prstene 13# pre Ženy, Svadobné Zelená AAA Zirkón Módne Šperky Bague Bijoux Veľkosť 5-12

MDEAN Bieleho Zlata Farba Zásnubné Prstene 13# pre Ženy, Svadobné Zelená AAA Zirkón Módne Šperky Bague Bijoux Veľkosť 5-12

Súvisiace produkty

Porovnať