Baby Dievčatá Čelenky Grosgrain Páse s nástrojmi 4.5" Vlasy Luky hlavový most Veľké Čela Vlasy Pásma pre Batoľa Pack 20

Nový produkt

Skladom

€6.21

Pridať do obľúbených

O výrobku Detská Vlasy Luky Veľkosť:4Inches (10-11 cm), ktorá z 1,5 palcový pevný pás s nástrojmi;hlavový most Obvod:14 palcov (36 cm);Dobrá pružnosť a NAJVYŠŠEJ kvality s reasonalble Cenu.Najlepší Darček pre Dievčatká!!! Dieťa Luky Materiál:Grograin Páse s nástrojmi(ROHS a Vysoká Kvalita);Dievčatká Čelenky Materiál:Elastická polyamidové vlákno,spandex, s Trblietavý Povrch Svetla Priadze(70); Top Kvalitné detské vlasy príslušenstvo Elastickej Čelenky Ideálny pre 0~12 rokov,pefect nosenie pre dieťa, novorodencov,dojčiat a batoľa,Dievčatá,Deti,Deti a Mládež.móda čelenky sú k dispozícii pre takmer všetky príležitosti;Baby Sprcha,Narodeninovej oslavy a Rodinné Fotografie. Tieto pekne z dievčatká čelenky,novorodencov čelenky zostať na mieste a nosiť pohodlne.Deti vlasy luky ísť s žiadneho druhu oblečenia.Fantastické rôznych farieb na vlasy luky, dievčatá príslušenstvo vlasy sú tak nádherné jasné Rozkošný a krásne sa na zápas veľmi dobre, vaše Dieťa Malé Dievčatá oblečenie;zvlášť vhodné pre vaše novonarodené dieťa.môžete ich použiť na šaty vybavy. ZÁPAS výbavou sponky do VLASOV S ZÁRUKA vrátenia PEŇAZÍ: Jedna z najväčších vecí, o tieto pásky čelenky okrem kvality grosgrain textílie a pružné vlasy kapely, je skutočnosť, že môžete nosiť s všetky zariadenia, ktoré chcete. Je to sundress alebo plavky, neforemné džínsy alebo prípravkov na chudnutie, pančuchové nohavice, sandále, žabky alebo peep prsty? Si spomeniete, a oni budú zodpovedať všetky vaše oblečenie. Len v prípade, že narazíte na nejaké problémy s našim produktom pokojne vrátiť a dostať svoje peniaze späť. Na 20pcs Živé farby vlasov kapela perfektný pre Novorodencov,Dojčiat,Detí Batoľatá. Tieto Vlasy Kapely boli Mäkké,úsek.sú najlepší darček pre vaše roztomilé dieťa.nie zraniť pre dieťa. Materiál boli bezpečnosti. vlasy luky slučky sú krásne.roztomilý.zaslúžite si to. vlasy luky Šírka je asi 4,5"(11 cm), ktorý robil 1,5" grosgrain páse s nástrojmi.

Najviac Elegantné Vlasy Luk dieťa čelenky Set Bol Práve Prepustený!

Elegantné unikátne navrhnutý Fantastické vlasy príslušenstvo pre dievčatká,novorodenca, atď.

Majú vysoko kvalitné elastické, mäkké kapela, Jednoduché a pohodlné použitie.

Budete mať veľa rôznych farieb na vlasy luky vhodné pre každú príležitosť a všetky nádherné sezóny.

Môžu sa zmestia aj pre deti,Deti,Deti, batoľatá, dievčatá aj psy domáce zvieratá, všetky sú 100% ručne vyrábané vlasy luky čelenky, nádherný darček pre seba, priateľov alebo rodiny.

Materiál: tieto vlasy luky sú vyrobené z vysoko kvalitných grosgrain páse s nástrojmi, tieto vlasy luky sú životného prostredia, a neškodné pre každého.

Farba: 20 rôzne farby, všetky sú veľmi krásne a svetlé,krásne.

Luk Veľkosť: 4.5 cm a 100% Zbrusu Nový.

Top Kvalita Elastickej Čelenky Ideálny pre 0-12,pefect nosenie pre dieťa, novorodencov,dojčiat a batoľa,Deti a Mládež.móda čelenky sú k dispozícii pre takmer všetky príležitosti;Baby Sprcha,Narodeninovej oslavy a Rodinné Fotografie. Čo je Viac!

Toľko Farieb, ako je znázornené na obrázkoch!

Láskavo Poznámka:

Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.

Vlasy Luky je asi 4,5 cm, s dobrom stave!

Rohs grosgrain páse s nástrojmi. Čelenka Obvode:o 14"(35 cm) obvod.perfektný pre 0-12babies a dievčatá

Štítky: luk vlasy kapely, vlasy kapely, luk vlasy, Lacné čela vlasy kapely, Vysoko Kvalitné vlasy kapely, Čína čela vlasy Dodávateľov.

Druh Čelenky
Materiál Polyester
Štýl móda
Pohlavie Dievčatá
Číslo Modelu C-073
Názov Značky CELLOT
Položka Druh Pokrývku hlavy
Oddelenie Meno Deti
Vzor Typ Pevné
Hmotnosť Balenia 0.001kg (0.00lb.)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Baby Dievčatá Čelenky Grosgrain Páse s nástrojmi 4.5

Baby Dievčatá Čelenky Grosgrain Páse s nástrojmi 4.5" Vlasy Luky hlavový most Veľké Čela Vlasy Pásma pre Batoľa Pack 20

Súvisiace produkty

Porovnať