1pc DC LM2596 4.0~40 až 1,3-37V LED Voltmeter Buck Step-down Power Converter Modul

Nový produkt

Skladom

€1.87

Pridať do obľúbených

Rozsah vstupného napätia:4-40VDC Výstupné napätie rozsah:1.25-37DC nastaviteľný Výstupný prúd:2A Voltmeter rozsah:0 až 40V,chyba +-0.1 V Vstupný zmeňte polaritu ochrany Postavená výstup krátke funkcia ochrany Postavený v tepelnej zavrel dowen funkcia L x W x H=6,1 x 3.4 x12cm(cca.) LED digitálny voltmeter trubice,presnosť je nastaviteľné funkcie,môže byť zamerané na vaše multimeter nastaviteľné presné Stlačte pravé tlačidlo, ak chcete, aby dispaly zobraziť vstupné alebo výstupné napätie.ak právo" VON", led svetlo,ukazuje výstup,doľava "v" led zobraziť vstupné Množstvo:1PC Výstupné napätie kalibračný Krok 1, nastaviť pravé tlačidlo tak, že "VON" LED osvetlené, na voltmeter ukazuje hodnotu výstupného napätia; Stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, voltmeter a "OUT" (LED bliká v synchronizáciu tak, že zadáte výstupné napätie kalibračného režimu. Krok 2,stlačte pravé tlačidlo (normálna rýchlosť), hodnota napätia je pridania do jednotky; Stlačte ľavé tlačidlo mínus jednotky; Vzhľadom na stanovište, ktoré je menej ako 0,1 V, minimálne napätie zobrazenie na 0,1 V, takže budete musieť neustále stlačte 1-5 krát vidieť voltmeter zmeniť 0.1 V, koľko krát voltmeter zmeniť 0.1 V stlačením tlačidla, v závislosti od aktuálneho zobrazenia napätia, tým vyššie je napätie, tým menej číslo, stlačte tlačidlo. Krok 3,stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, opustite výstupné napätie kalibračného režimu. Všetky parametre nastavené automatické vypnutie ak chcete uložiť.

Vstupné napätie kalibračný Krok 1, nastaviť pravé tlačidlo tak, že "V" LED osvetlené, na voltmeter ukazuje hodnotu vstupného napätia; stlačte pravé tlačidlo na viac ako 2 sekundy, uvoľnenie, voltmeter a "V" LED bliká v synchronizáciu tak, že zadáte vstupné napätie kalibračného režimu. Kroky 2 a 3, v súlade s výstupné napätie kalibračnú metódu.

Poznámka: Niektoré zákazníci správa: "modul nie je možné nastaviť, výstupné napätie je vždy rovná vstupné napätie." Keď sa vyskytne tento problém, prosím, proti smeru hodinových ručičiek rotácia potenciometer 10 kôl alebo viac, potom môžete nastaviť výstupné napätie. Pretože továrenské nastavenie výstupného napätia 20V. Balenie obsahuje: 1 x LM2596 DC 4.0~40 až 1,3-37V LED Voltmeter Buck Step-down Power Converter Modul

Zásielky: Ak si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Vo všeobecnosti,budeme posielať položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,broderage poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. Chápem, že sa obávajú, prípadné dodatočné náklady pre položky.Na základe skúseností z minulosti. FAQ: 1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Akú veľkosť sa zmestí mňa? Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ). 4. Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu? Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás. 5. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka! Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: modul displeja, modul výrobcu, modul rfid, Lacné modul displeja, Vysoká Kvalita výrobcu modulov, Čína modul rfid Dodávateľov.

Hmotnosť see information
Výstupné Napätie zobraziť informácie
Číslo Modelu zobraziť informácie
Výstupný Prúd zobraziť informácie
Typ Výstupu zobraziť informácie
Druh zobraziť informácie
Vstupné Napätie zobraziť informácie
Veľkosť see information
Výstupný Výkon zobraziť informácie
Výstupná Frekvencia zobraziť informácie
Názov Značky BGEKTOTH
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Veľkosť Balenia 38cm x 10cm x 15cm (14.96in x 3.94in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1pc DC LM2596 4.0~40 až 1,3-37V LED Voltmeter Buck Step-down Power Converter Modul

1pc DC LM2596 4.0~40 až 1,3-37V LED Voltmeter Buck Step-down Power Converter Modul

Súvisiace produkty

Porovnať