Priehľadné Zadné Projektor film, Zadné premietacie fólie, Zadné premietacie plátno,samolepiace holografické zadné premietacie fólie

Nový produkt

Skladom

€49.45

Pridať do obľúbených

Priehľadné Zadné Projektor film, Zadné premietacie fólie, Zadné premietacie plátno,samolepiace holografické zadné premietacie fólie

Premietanie filmu sa vysokou priepustnosťou svetla a diffusion, takže vynikajúce farebné reappearance. To je veľmi užitočné v zobrazovaní, reklamné vonkajšie ktorý robí normálne a bezfarebný obchod okno do dynamický a fantastický zážitok. Projekcia filmu tiež môže byť rez do akýchkoľvek tvarov, ako ste chceli, aby sa to živý a zábavy.Projekcia filmu robí váš nákupný okno, aby boli atraktívne medzi mnohými konkurentmi.

Ultra Carbon Black/hlboké šedá/biela/holografické reklama zadné / predné projekcia filmu vytvára s vysokým rozlíšením obrazu ak chcete povoliť prezeranie publikum skúsenosti živý obraz (pozri cez) a neskutočný obraz (pozrieť) cez obrazovku.

Zadná projekcia filmu šírka je 1.52 m a dĺžka je 30 m pre jeden valec, bežne sa dodať veľkosť je ako 1 meter štvorcový z 1,5 m * m 0.66, 2 štvorcových metrov 1,5 m*1.33 m, 3 štvorcových metrov 1,5 m*2 m pod jeden kusov... len lenth môže byť customzed ako klienti žiadosti.

POZNÁMKA: ak si objednáte len Zadná projekcia filmu vzorka i s o 21 cm*29 cm alebo 8" * 11" pre A4 veľkosť 21 cm*15 cm alebo 8" * 5" pre A5 veľkosť, ale veľkosť vzorky nie je úplne presne, niektoré väčšie, niektoré menšie ,jednoducho použiť pre klientov test, nechceme test veľkosť, aby spor, vďaka za pochopenie.

Dôležité Upozornenie :

1) šírka je pevná ,1.524 meter .

1 Štvorcový meter = 1.524 m (šírka) x 0.65 m (dĺžka)

2 meter Štvorcový = 1.524 m (šírka ) x 1.31 m (dĺžka)

3 meter Štvorcový = 1.524 m (šírka ) x 1.96 m (dĺžka)

...........

2) 4 Farby na výber, pretože sú rovnaké ceny .

Nechajte nám správu a povedať, akú farbu si vyberiete okrem čiernej alebo zrkadlo farba

a) Transparentné

b) Sivá

c) Tmavo sivá (z našich skúseností , táto farba má najlepší výkon s rovnakým cena 4 rôzne farby)

d) Biely

prosím, láskavo oznámenie detail farbu, ktoré chcete z názvu informtion, pretože čierna a zrkadlo farby, cena je vyššia .

ZADNÁ PROJEKCIA FILMU SPÔSOB INŠTALÁCIE:

Držíte zadnú projekciu filmu ako auto stick jeden film na sklo. prvý, budete musieť vyčistiť sklo s vodou, sprej Sprite nápoj na sklo znova (odporúčame použiť Sprite piť držať film a lepšie premietacie zobraziť.)

a zadnú projekciu filmu má dve vrstvy.potom môžete odstrániť chránené vrstvou a držať fólia na sklo a upraviť film polohe, potom môžete použiť gumovou stierkou na stierkou na vodu od stredu k okrajom a keď si uistite sa, že nie je žiadna voda medzi sklom a fóliou. hotovo.

Funkcie:

Akékoľvek veľkosť môže byť ľahko prispôsobiť

Vysoký kontrast gradient

Jednoduchou inštaláciou, zašleme vám inštalačné video po poriadku.

Nepremokavé a trvanlivé

Miesto, k dispozícii:

- Maloobchod OKNO

- Lobby

- Bary

- Nočné kluby

- Múzeá

- Tradeshow zobrazuje

- Digitálne hodiny

- Automobilový výstavná sieň

- svadobné fotografie

- katedra obchodov

- hypermarkety priemysel

- pohostinstvá

- hotel priemysel

- reťaz obchody a výstavnej siene

- letiská

- filmy

- opera house

- stanice

- metro

- pokladniach

- inzercia

- dizajn firmy

- ktoromkoľvek obchodnom mieste priečelí OKNO

- billboardov

- budovanie sklenená stena

Shenzhen Xintai touch Technology Group sa špecializuje na výrobu zadnej projekcie filmu, Interaktívne Projekcie dotykové fólie/film cez-sklo, Povrchové Akustické Vlny(SAW) dotykový displej, Vodotesné VIDEL, Dotykový displej, Prachotesný VIDEL, Dotykový Displej, Anti-glare, anti-Vandal VIDEL, Dotykový Displej, anti-Vandal VIDEL, DOTYKOVÝ DISPLEJ, Multi-touch Infračervené dotykové obrazovky/IČ Dotyk rám, Dotykový LCD Kiosk, Interaktívne dotykové fólie, odporový dotykový displej, Dotykový LCD Monitor, LCD dotykový Panel PC/ Počítač / rámu Monitora, Dotykový Tablet PC, Optické dotykový displej a Kapacitný dotykový displej, Všetky veľkosti dotykový panel môžeme na mieru pre vás. Stačí nám požiadavku. Pre Multi-touch IČ Panel, môžeme ponúknuť Dual-touch(2 body), 6 bodov 8 bodov, 10 bodov, 16 bodov a 32 bodov, No duch miesta. atď.

Štítky: film transparentné, filmový projektor, displej premietacie, Lacné fólie transparentné, Vysoko Kvalitný filmový projektor, Čína obrazovky, projekciu Dodávateľov.

farba transparentná, biela, šedá, tmavo šedá, čierna
Produkty Stav Skladom
Formát všetky shap a akejkoľvek veľkosti na mieru
Druh holografický displej
Max. dĺžka/šírka za roll
Package Áno
Číslo Modelu XT-RF1 meter štvorcový
Veľkosť Obrazovky 1 meter štvorcový
Názov Značky Xintai Dotyk
Položka Zadné premietacie fólie/film
Typ Jednotky Štvorcový Meter
Hmotnosť Balenia 3.5kg (7.72lb.)
Veľkosť Balenia 155cm x 10cm x 10cm (61.02in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Priehľadné Zadné Projektor film, Zadné premietacie fólie, Zadné premietacie plátno,samolepiace holografické zadné premietacie fólie

Priehľadné Zadné Projektor film, Zadné premietacie fólie, Zadné premietacie plátno,samolepiace holografické zadné premietacie fólie

Súvisiace produkty

Porovnať