GerTong Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Xiao Mia1 Mi5 S Mi5X Mi6 Screen Protector Redmi Poznámka 4 4X 5A 4A 3 S Pro Ochranný Film

Nový produkt

Skladom

€0.98

Pridať do obľúbených

GerTong Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Xiao Mia1 Mi5 S Mi5X Mi6 Screen Protector Redmi Poznámka 4 4X 5A 4A 3 S Pro Ochranný Film

1. Prosím, vyberte si model oblek pre váš telefón opatrne !!!

2. Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, kontaktujte nás prosím najprv sme sa vyriešiť problém pre vás, prosím neotvárajte sporu. Ďakujeme!

O Dopravu

1. Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní . Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar, prosím neotvárajte sporu, a kontaktujte nás, prosím! Budeme rozšíriť dátum doručenia pre vás .

2.Ak objednávku celkovej ceny

3. Ak potrebujete úplné sledovanie, prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo "www.haix.sk Štandardná Metóda", a zaplatiť peniaze navyše pre sledovanie.

Model Pre:

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Mi5 Mi5S Mi4 mi5s plus mi5c mi5x MI5X mi A1

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi 3 3S / 3X / 3 /pro

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi Poznámka 2 3 /pro

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi 4 4A 4X 4x pro

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi 4 Pro / 4 Prime

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi Note4(Global version)= Redmi poznámka 4x 3GB32GB

Premium Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Xiao Redmi Note4(Nie Globálna verzia)= Redmi poznámka 4x pro 4GB64GB

Prosím pozor!!!!!

Tvrdené Sklo Pre Re dmi Poznámka 4 ( nie je globálna verzia ) = Redmi Poznámka 4 Pro = Redmi Poznámka 4X Pro (4G/64 G) (Nie Oblek Pre Redmi Poznámka 4 Globálna Verzia)

Obsah Balenia

1 x Premium Tvrdeného Skla Screen Protector

1 x Čistiaca sada

Foto Zobraziť

Funkcia Produktu

1. Ultra tenké tvrdené sklo ( 0,3 mm ) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420.

2. Plne transparentný : chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo.

3. Úplné Pokrytie , automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené.

4. 9H , 3-krát ťažšie ako PET screen protector. na obrazovke sa nie poškriabať aj pomocou pevných objektov, ako sú nože a kľúče.

5. Jemné dotyk : Na zadnej strane sklo potiahnuté silnou silikónové vrstvy, aby sa inštalácia ľahko a pripojené obrazovke pevne tak, ako ovplyvniť citlivosť dotykového displeja.

6.Povrch je anti-olej anti-odtlačkov prstov spracovanie (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch a ľahko sa čistí.

7. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé kúsky, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla a skla screen protector budú rozdelené do malých kus s ostrými hranami. Je stále zachováva celý kus screen protector na ochranu displeja telefónu proti poškrabaniu.

8. Ultra jasný lemovanie remesiel a Celý transaprency: Realistický obraz a viac ako 99% priehľadnosť Oveľa vyššiu priepustnosť ako PET screen protector.

9. 2.5 D 9H 0,3 mm , Scracth-odolný, Vodotesný, Premium Tvrdené Sklo Tvrdené Screen Protector, Ochranný Kryt, Fólia Priehľadná Nano-potiahnuté cristal templado pelicula de vidro.

Doprava:

1. Máme loď na www.haix.sks adresu len , Prosím, uistite sa, že vaša adresa na www.haix.sk zápasy dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3.Od medzinárodné dodávky je vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestnych povinnosti, ak nechcete dostať váš balík na dlhú dobu, prosím, kontaktujte nás okamžite pre viac pomôcť.

4. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, Holandsko Pošta , DHL a ďalšie doručenie . Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky.

Platby:

1. www.haix.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union.

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní. A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Návrat Politiky A Záruka:

1. Všetky položky sú pokryté jeden rok záruka.

2. V prípade, že nebudete spokojný s nákupom, dobre byť radi, že ponuku výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní,ale mali by ste bremeno, expedičný poplatok pre zaslanie späť.

3. Za vrátený tovar musí byť v pôvodnom podmienky, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

4. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek. Tak vám môžeme poskytnúť na správnej adrese.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.

2. Snažíme sa získať 5 hviezdičiek z každého nákupu. Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak váš spokojný s položku.

3.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť.

Štítky: sklo pre, sklo pre xiao, Poznámka 4, Lacné skla pre, Vysoko Kvalitné sklo pre xiao, Čína poznámka 4 Dodávateľov.

Druh Tvrdené Sklo screen protector sklo film
Kompatibilný Model Xiao Redmi Poznámka 5A,Redmi 4X,Mi 5S Plus,Redmi Poznámka 4,Redmi 4A,Mi5,Redmi 4, Redmi Poznámka 3,Redmi 3s,Mi 5X,Mi 5c,Redmi Poznámka 4X,Mi 6,Mi 5S
Maloobchodnom Balení No
Názov Značky GerTong
Screen Protector Film Pre Xiao Mi a1 Pre Xiao Mi5x Tvrdeného Skla Film Plný Kryt Screen Protector
Veľkosť Colorful Tempered Glass for xiaomi redmi Note 4
Kryt Film Pre Xiao Pre Xiao Redmi 4 Pro 4A 4X Farebné Ochranný Kryt, Fólia
Tvrdené Sklo Pre Xiao Redmi Pre Xiao Redmi Poznámka 4X Screen Protector Tvrdené Sklo
Ultra-tenké Screen Protector Pre Redrice Pre Xiao mi4 Mi5 Mi5S Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Film
Pre Xiao a1 Screen Protector Film Pre Xiao Redmi Poznámka 2 3 4 Pro Úplné Pokrytie Screen Protector
Premium Tvrdeného Skla Film Výbuch Tvrdeného Skla Pre Xiao Mi5 S Mi 5S
Úplné Pokrytie Obrazovke Film Tvrdené Kryt Pre Xiao Redmi Poznámka 4 Úplné Pokrytie Screen Protector
Materiál
Kompatibilné Značky xiao
farba Čierne Biele Zlato
Anti-Scratch Ochranný Film Ochranný Kryt Fólia Pre Xiao Redmi 3S Poznámka 3 Pro sklo
Dizajn Transparentné
Funkcia Anti-knock
Funkcie Screen Protector Film pre xiao redmi 4x
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

GerTong Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Xiao Mia1 Mi5 S Mi5X Mi6 Screen Protector Redmi Poznámka 4 4X 5A 4A 3 S Pro Ochranný Film

GerTong Úplné Pokrytie Tvrdeného Skla Pre Xiao Mia1 Mi5 S Mi5X Mi6 Screen Protector Redmi Poznámka 4 4X 5A 4A 3 S Pro Ochranný Film

Súvisiace produkty

Porovnať