NIXUANYUAN 2017 Nové Elegantné Biele Slonoviny Čipky Svadobné Šaty Reálne Satin Morská víla Svadobné Šaty 2017 Vintage Krídla vestido De noiva

Nový produkt

Skladom

€39.79

Pridať do obľúbených

Nota: Se si desidera che il zákazku , Si prega di scegliere qualsiasi formato štandardné al okamihu, dell'ordine, quindi scrivere som dati misurazioni nella finestra di messaggio quando pagare.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO

NAHRADENIE. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

*O Nás&Kontaktujte Nás*

Sme profesionálny svadobný & večerné šaty dizajn a výroba spoločnosti v Číne. Máme prvotriedne dizajnérov a vysoko technickej a veľmi opatrní pracovníkov. Všetky naše výrobky sú vyrobené z materiálov špičkovej kvality a starostlivé prevedenie. Vyrábame Svadobné šaty, večerné šaty, bridesmaid, šaty, matka nevesty šaty, šaty ples, kvetina dievča šaty, koktejlové šaty, párty šaty a tak ďalej. Tiež sme predávať niektoré svadobné accessaries ako svadobné bunda, svadobné závoje, rukavice, spodnička a tak ďalej. Sme prond vám poskytne najlepšiu kvalitu produktov a služieb zákazníkom za najnižšiu možnú cenu. Ďakujeme, že ste pre trávenie času návštevou našich vecí. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás:

Štítky: Vestido De Noiva, de noiva, Čipky Svadobné Šaty, Lacné vestido de noiva, Vysoká Kvalita de noiva, Čína čipky svadobné šaty Dodávateľov.

Výstrih Zlatko
Rukáv Štýl Mimo Rameno
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Späť Dizajn Čipky
Pre Tehotné Ženy No
Skutočné Obrazy Áno
Názov Značky NIXUANYUAN
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Pasu Prírodné
Veľkosť Both standard size and custom made size
Svadobné Šaty Textílie Čipky
Silhouette Morská Víla/Trumpet
farba Ako fotografie zobraziť a na mieru vyrobené z farieb graf
Číslo Modelu Golden jubilee svadobné šaty
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Dekorácie Zloženke,Čipky,S Oknami
Vlak Súd Vlak
Typ Obrazu Referenčné Snímky
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, Vlastná Veľkosť
Položka Druh Svadobné Šaty
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.3kg (2.87lb.)
Veľkosť Balenia 35cm x 20cm x 15cm (13.78in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NIXUANYUAN 2017 Nové Elegantné Biele Slonoviny Čipky Svadobné Šaty Reálne Satin Morská víla Svadobné Šaty 2017 Vintage Krídla vestido De noiva

NIXUANYUAN 2017 Nové Elegantné Biele Slonoviny Čipky Svadobné Šaty Reálne Satin Morská víla Svadobné Šaty 2017 Vintage Krídla vestido De noiva

Súvisiace produkty

Porovnať