Hot predaj kaukko menThick plátno cestovné tašky cez rameno, vintage jedinečný program messenger tašky muž kríž márnici KAUKKO Plátno Kože

Nový produkt

Skladom

€19.53

Pridať do obľúbených

1.Guangzhou Kaukko Kabelka Compang sa špecializuje na výrobu všetkých druhov plátno tašky s 16 rokov skúseností,ako batoh,taška cez rameno,program messenger taška,pás taška,cestovná taška,taška na bicykel a tak ďalej.

2.Väčšina našich tašky sú vyrobené pomocou vysoko kvalitných 12-24 oz umyté bavlna plátno,to je veľmi mäkké ,pohodlné a šetrné k materiálu.

3.Plátno batoh je široko používaný v cestovanie,outdoor,šport,kempovanie ,obchod ,škola, prepravu,atď.

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

1)Väčšina doprava zadarmo sú odoslanie do Číny Post Air Mail(take 25--40days alebo viac, aby sa dostali väčšine krajov).

2), Ak potrebujete produktov naliehavo,zvoľte si, prosím, DHL,EMS alebo iné express a zaplatiť za prepravné náklady.

1)platba kompletné sa očakáva, že bude doručené do 3 dní.

2)Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,akceptujeme aj rôzne platby, T/T,Western union.

Štítky: plátno kože, taška vintage, mens kríž márnici, Lacné kožené plátno, Vysoká Kvalita taška vintage, Čína mens kríž márnici Dodávateľov.

Obkladový Materiál Bavlna
Štýl Príležitostné
Typy tašky Ramenné & Crossbody Tašky
Vzor Typ Pevné
Pohlavie Muži
Exteriér V Zadnom Vrecku
Položka Druh Kabelky
Príležitosti Univerzálny
Hlavný Materiál Plátno
Tvar Box
Interiér Mobilný Telefón Vrecko,Vnútorné Vrecko Na Zips
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Uzavretie Typ na zips
Tvrdosť Mäkké
Číslo Modelu FH07,FH03
Dekorácie Žiadne
Názov Značky KAUKKO
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.62kg (1.37lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj kaukko menThick plátno cestovné tašky cez rameno, vintage jedinečný program messenger tašky muž kríž márnici KAUKKO Plátno Kože

Hot predaj kaukko menThick plátno cestovné tašky cez rameno, vintage jedinečný program messenger tašky muž kríž márnici KAUKKO Plátno Kože

Súvisiace produkty

Porovnať