Plus veľkosť 34-43 Jar Jeseň Fashion Vysoké Podpätky Ženy Čerpadlá Platformu Žena Topánky Dámske Tenké Podpätky každodennej práci, šaty, Obuv

Nový produkt

Skladom

€22.28

Pridať do obľúbených

3070592379008722 AŽ 50% Z USA $ 26.40 /pár NÁS 27,50 eur /pár USA $ 28.56 /pár USA $ 26.60 /pár USA $ 26.95 /pár USA $ 24.75 /pár USA $ 24.75 /pár USA $ 24.48 /pár USA $ 26.95 /pár USA $ 24.75 /pár USA $ 26.52 /pár USA $ 26.95 /pár

Drahý Priateľ,prosím, prečítajte si informácie pred vami, aby

Prepravný čas je o 25-90 dní, ak nemôžete získať vašu zásielku do 30 dní, prosím, kontaktovať nás rozšírený dátum doručenia pre vás.

Ak sa nechcete dostať zásielku po 60 dní od dodávky,sľubujeme, že urobíme plnú náhradu prvý ,keď dostanete balík ,mohli by ste pls kontaktujte nás a zaplatiť to znova.

Preto,prosím, nenechajte sa uplatňujú v 60 dní sporu,je to Nepríjemné.

Ak vašej objednávky je veľké, prosím, kontaktujte nás na výpočet ceny môžeme ponúknuť EMS alebo DHL zadarmo.

Je to veľmi populárne a sexy dizajn, veríme, že budete radi, že veľmi veľa!

Veľkosť: pozri nasledujúcu tabuľku ,prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie

O Package: Budeme pack ho nafukovací vak, rovnako ako nasledujúci obrázok.

O Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.

Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v www.haix.sk,ak chcete zmeniť, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.

O Preprave:

1), Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 2-5days akonáhle sa vaša platba je úplne overený.

2)nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky (najmä čína vzduchu mailpost) vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

3) s cieľom zabezpečiť, dostanete položky s nízkou Colné Odbavenie Starosti, sme sa vyhlásiť položky ako DARČEK, ale s nižšou hodnotou , ale ak máte iné nápady, kontaktujte náš služby pre zmenu. Všetky dovozné poplatky alebo dane, poplatky budú na vašej strane. Vezmite prosím na vedomie.

O Záruke:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradu v 7days, z dokladom o kúpe výrobku. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme vrátenie peňazí alebo výmenu ich čo najskôr.

O Nás:

Sme profesionálne medzinárodnej dodávateľ, sme sa zamerali v dámskej módy, náš sklad sa nachádza v Kantóne, najväčší topánky trh v Číne. Podporujeme drop nakupovať, veľkoobchod a mix obchod, ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov, Prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: Tenké Podpätky, Ženy čerpadlá, Vysoké Podpätky Ženy Čerpadlá, Lacné tenké podpätky, Vysoko Kvalitné ženy čerpadlá, Čína vysoké podpätky ženy čerpadlá Dodávateľov.

Prst Tvar Kolo Prst
is_handmade Áno
Päty Typ Spike Podpätky
Vrchný Materiál Flock
Výška Plošiny 0-3 cm
Typ Čerpadla Mary Janes
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Stielka Materiál Lepené Kože
Príležitosti Príležitostné
Pohlavie Ženy
Uzavretie Typ Háčik & Slučky
Položka Druh Čerpadlá
Názov Značky MSLNCORP
Štýl móda
Sezóna Jarné/Jesenné
S Platformy Áno
Obkladový Materiál Syntetické
Číslo Modelu qianzixieye.168-2.eo
Výška Podpätku Super Vysoká (8 cm-up)
Módny Prvok Butterfly-uzol
Veľkosť Obuvi 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Materiál Podrážka Gumené
Typ Jednotky Pár
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Plus veľkosť 34-43 Jar Jeseň Fashion Vysoké Podpätky Ženy Čerpadlá Platformu Žena Topánky Dámske Tenké Podpätky každodennej práci, šaty, Obuv

Plus veľkosť 34-43 Jar Jeseň Fashion Vysoké Podpätky Ženy Čerpadlá Platformu Žena Topánky Dámske Tenké Podpätky každodennej práci, šaty, Obuv

Súvisiace produkty

Porovnať