16Pcs AA Batérie NI-MH 3000mah 1.2 V, Batérie, Dobíjacie Batérie Led baterka PALO batérie Veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€21.83

Pridať do obľúbených

Zavedenie nového výrobku: výhody Nízke sebavedomie vytečeniu batérie: 1, Vysoká nabitá udržanie mieru. 2, Silné nerozdelený schopnosť napätie batérie. 3, Nízke straty miera kapacita Batérie. 4, dlhodobý a stabilný výdrž Batérie. 5, Vysoká teplota skončenie výkonu.

Použitie: 1, Hračky, Digitálne Fotoaparáty, Hra, Prehrávač, MP3/mp4 Prehrávač, 2, Baterka 3, Diaľkové ovládanie 4, Domáci Telefón nastavené 5, Domáce Elektrické Spotrebiče 6, Hojne využívajú pre náš každodenný život, atď.

Funkcie:

Druh

NI-MH Nízke samovybíjanie

Názov značky

PALO

Veľkosť

AA

Rozmer

Priemer*Výška= 14.5(-0.5)mm * 50.5(-1.0)mm

Menovité Napätie

1.2 V

Aktuálna

300-2400mA

Kapacita

menej než 3000mAh

Certifikácia

CE, ROHS, atď

Balenie

Malé okno, Plastový obal, Atď

Recharger cyklus

1800 čas

Skutočná kapacita je 2200+mAh

Balík obsahuje:

16pcs * 3000mAh AA Ni-Mh Batérie

Zásielky Dôležité: Brazília Zákazníkov nechajte nám svoj CPF po umiestnené objednávky. 1.Všetky objednávky bude dodaný do zasľúbenej čas spracovania. 2. Ak chcete pomôcť kupujúci zníženie alebo zabránenie colné daň, budeme písať "Dar alebo Vzorky" na USD20-50/pc hodnotu cena na faktúre. Ak máte nejaký návrh, prosím, napísať poznámku v objednávke. 3.Colné Daň mala byť zaplatená kupujúcim, Predávajúci nemôže podporovať všetky Colné Daň. 4.Vzdialená Plocha: Pre Vzdialenej oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovať príplatok "Vzdialenej Oblasti Poplatok", prosím pochopiť. 5.Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Vrátenie A Náhrada 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Prijímame len tovar vrátiť Poštou alebo EMS. 3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Spätnú väzbu a Pozornosť 1.Prosím, zanechajte nám postitive spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami. 2.Neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami. 3.Podporujeme veľkoobchodné ceny,kontaktujte nás, ak potrebujete veľké množstvo.

Štítky: AA Batéria, Nabíjateľná Batéria, batérie nabíjateľná, Lacné aa batérie, Kvalitné nabíjacie batérie, Čína batérie nabíjateľné Dodávateľov.

Súbor Typ Batérie Iba
Názov Značky PALO
Menovité Napätie 1.2 V
Menovitá Kapacita 2200MAh
Veľkosť AA
Druh Ni-MH
Batéria Číslo 16
Náhradné Batérie No
Číslo Modelu 3000mAh Nabíjateľné Batérie
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
Typ Jednotky veľa (16 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

16Pcs AA Batérie NI-MH 3000mah 1.2 V, Batérie, Dobíjacie Batérie Led baterka PALO batérie Veľkoobchod

16Pcs AA Batérie NI-MH 3000mah 1.2 V, Batérie, Dobíjacie Batérie Led baterka PALO batérie Veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať