7 palcový Raspberry Pi 3 LCD Displej Dotykový Displej LCD 1024*600 800*480 HDMI Monitor TFT + Prípade Kompatibilné RPI 2/B+ Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€8.45

Pridať do obľúbených

Zákazník, ktorý si kúpiť tento výrobok tiež dávať pozor na tieto produkty:

7 palcový Raspberry Pi 3 LCD Displej Dotykový Displej LCD 1024*600 800*480 HDMI Monitor TFT + Prípade Kompatibilné RPI 2/B+ Doprava Zadarmo

Funkcia:

1. Rozlíšenie: 1024*600 , 800x480

2. USB rozhranie kapacitný dotykový , pohodlnejšie

3. Podporovať ovládanie podsvietenia, šetrí elektrickú energiu

4. Podpora Raspberry Pi, poskytnúť Raspbian , Ubuntu , môžete Vyhrať 10 obrazu systému na disku CD

5. Všeobecné HDMI displej , môže byť použitý ako počítačový monitor ( dotyková funkcia sa nedá použiť )

6. HDMI rozhranie sa používa na zobrazenie a USB rozhranie sa používa na dotyk

7. Tento 7 palcový dotykový displej modul je určený najmä pre Raspberry Pi 3/2 /B+, podpora prenosných energie, vhodné pre DIY.

O obraz systému :

1. Použiť obrázky pre tento dotyk v CD priamo.

2. Konfigurácia raspbian systém :

1). Nainštalujte raspbian systém na sd kartu , otvorte kartu sd do vášho počítača .

2). Otvorenie config.txt súbor v koreňovom adresári sd karty , pridajte nasledujúci kód na konci súboru, uložte ho a bezpečne vysunúť sd kartu .

Kód 800*480 7 palcový toucscreen:

max_usb_current=1

hdmi_group=2

hdmi_mode=1

hdmi_mode=87

hdmi_cvt 800 480 60 6 0 0 0

Kód 1024*600 7 palcový toucscreen:

max_usb_current=1

hdmi_group=2

hdmi_mode=1

hdmi_mode=87

hdmi_cvt 1024 600 60 6 0 0 0

Poznámka :

LCD stačí podporu Raspbian , Ubuntu a Win 10 systém , ak chcete použiť iný systém obraz vaše vlastné , budete musieť nakonfigurovať ovládač vášho systému sami .

Ak potrebujete použiť dotykový funkcia, USB čiara musí byť pripojený k raspberry pi, nebudete potrebovať samostatné napájanie.

Balenie nie zahŕňať raspberry pi 3 dosku ,vďaka.

FAQ

1.Otázka:

Prečo LCD nefunguje s mojím Raspbian systém ?

Odpoveď:

Ak chcete použiť displej LCD s Raspberry Pi úradný systém , budete musieť istall ovládač k systému na prvom mieste.Ale pre prvé testovanie na LCD, mali by ste radšej použiť obraz systému sme poskytli priamo

2.Quesion:

Prečo LCD stále nefunguje obrazu systému sme poskytli ?

Odpoveď:

Prosím, uistite sa, že pripojenie hardvéru je správne a spája v poriadku.

Uistite sa, že nainštalujete systém obrazu na SD kartu správne.

Na PWR bude ďalej a ZÁKONA bude mať bliká, keď Raspberry Pi sa začína až úspešne, v prípade dve Led diódy ďalej, je možné, že obraz systému bolo inštalované nesprávne alebo SD bol v zlom kontakt.

3.Otázka :

Ktoré napájania by som mal použiť?

Odpoveď:

Odporúčame využiť stand-alone z 5V/5V 2A 3A napájací adaptér , pretože USB port PC nemusia dodávať dostatok a stabilný výkon pre podporu Raspberry Pi a LCD .

Akceptujeme Escrow .Môžete použiť Visa a Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers prostredníctvom Ecrow

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 7. Dodacia lehota: Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu!

Štítky: pi 3, lcd displej dotykové, lcd displej dotykový displej, Lacné pi 3, Vysoko Kvalitný lcd displej dotykové, Čína lcd displej dotykový displej Dodávateľov.

Použitie pre Raspberry Pi 3 / 2
Typ príslušenstva LCD displej
Množstvo Vysoká
Kompatibilné s Raspberry Pi 3 / Raspberry Pi 2
Názov Značky SHCHV
Veľkosť 7 inch
Rozlíšenie 1024x600,800 X 480
Hmotnosť Balenia 0.65kg (1.43lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

7 palcový Raspberry Pi 3 LCD Displej Dotykový Displej LCD 1024*600 800*480 HDMI Monitor TFT + Prípade Kompatibilné RPI 2/B+ Doprava Zadarmo

7 palcový Raspberry Pi 3 LCD Displej Dotykový Displej LCD 1024*600 800*480 HDMI Monitor TFT + Prípade Kompatibilné RPI 2/B+ Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať