Kvalitné Originálne Kožené Rukavice Pre Mužov Tepelnej Zimné Dotykový Displej Rukavice z Ovčej Módne Slim Zápästie Jazdy EM011

Nový produkt

Skladom

€24.11

Pridať do obľúbených

Kvalitné Originálne Kožené Rukavice Pre Mužov Tepelnej Zimné Dotykový Displej Rukavice Z Ovčej Módne Slim Zápästie Jazdy Špeciálna Ponuka

Poznámka: Veľkosti S = 8 Veľkosť,Veľkosť M = 8.5 Veľkosť, Veľkosť L = 9 Veľkosť, Veľkosť XL = Veľkosť 9.5

Tento Štýl má prst dotykovou obrazovkou, ak si mysli, prosím, nenechajte si ju kúpiť, vďaka

SPÔSOB MERANIA

Opatrenie ruky, ktoré bežne píšu s okolo dlane na svojom najširšom mieste v palcoch(s výnimkou palca).Záznam obvod merania-to bude rukavice veľkosti.Ak ste medzi veľkosťami,zvoľte si menšiu veľkosť.Rukavice by mali byť pohodlný na prvý, ale bude úsek.

Zobraziť podrobnosti

Koza jahňacie koža je na svete najlepšiu kvalitu a najluxusnejších gloving kože. To má veľkú silu, plus dôležité prospech prirodzenú pružnosť, ktorá pomáha rukavice fit správne. Používame top jahňacie kože urobiť rukavice ,nebudete nájsť vyššiu kvalitu rukavice s týmto bezkonkurenčné ceny.K dispozícii vo viac ako 150 štýlov pre mužov a ženy,vrátane kožené & vlnené rukavice, cashmere & čipky rukavice, bezprstové & opera dĺžka rukavice ,iné jedinečné darčekové predmety. Tieto rukavice sa dodávajú s pôvodnej značky.

TIPY:

1.V dôsledku rôznych výrobných šarží, kovové logo dekorácie na rukavice sú odoslané náhodne. Môžete dostať rukavice s kovovým logom dekorácie, nesmie mať kovové logo dekorácie. Ale nemá vplyv na kvalitu rukavice, ak si mysli, prosím, nie kúpiť.

2.Vzhľadom na fotografovanie svetla problém a rôzne počítačové monitory pixel rôzne. skutočné farby a obraz, farbu, môže sa mierne mimo farbu.nájdete skutočný rukavice farby. ak si mysli,prosím, nenechajte cenovej ponuky je. ďakujeme za pochopenie a dúfam, že vás majú radi nakupovanie v našom obchode.

STAROSTLIVOSŤ O VAŠE RUKAVICE

1.Ak vaše rukavice, vlhký,nechajte ich vyschnúť prirodzene a preč od akýchkoľvek vonkajších zdrojov tepla, napr. radiátorov,sušič na vlasy,alebo na slnku.

Pre silnému znečisteniu,odporúčame služby špecializovaných kožené suché vysávače.

2.Ak znečistenie je svetlo a nie sušené v,môžete vyskúšať nasledujúce: 1.Pripraviť strane teplej riešenie jemné mydlo vločky takéto "Lux". 2.Jemne hubky nadol mimo kožené rukavice s týmto riešením. 3.Snažte sa, aby saturovanie kože a dab mimo akúkoľvek nadmernú vlhkosť čistou suchou látkou. 4.Nechajte rukavice na suché prirodzene a nepoužívajte žiadny externý zdroj tepla, ako sú radiátory,sušič na vlasy, alebo na slnku. 5.Ako sú rukavice sušenie,dať im do rúk nositeľa niekoľkokrát. To vám pomôže, aby pretiahnuť kože a obnoviť tvar rukavice na profil rúk.

3.Ak sa rozhodnete použiť vlastnícke kožené čistič alebo kondicionér,prosím, prečítajte produkt instrucions pozorne,a uistite sa, že výrobok, ktorý používate, je vhodný pre vaše kožené rukavice.

POZNÁMKA: 1.Ak nechcete dostávať vášho nákupu v čase, prosím, kontaktujte nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás. Prosím neotvárajte spor priamo. Vďaka za vašu spoluprácu! 2.Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) POZNÁMKA: 1. Prečo sú farebné rozdiely a veľkosť chyby nie otázky kvality? Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel. Podobne, pretože ručného merania, rôzne metódy merania a tovar strečing stupeň a iných dôvodov, tam bude 1-2cm chyba. Snažíme sa, aby sa takéto problémy, ale takéto problémy nie sú otázky kvality 2. Časový limit, Ak sa chcete vrátiť parciel, prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, a vrátiť ho do 7 dní.

Štítky: Rukavice Z Ovčej, kožené rukavice pre mužov, originálne kožené rukavice, Lacné rukavice z ovčej, Vysoko Kvalitné kožené rukavice pre mužov, Čína originálne kožené rukavice Dodávateľov.

Rukavice Veľkosť S, M, L, XL
Vzor Typ Pevné
Názov Značky ARCtic SUN
Rukavice Dĺžka Zápästie
farba čierna/hnedá
Oddelenie Meno Dospelý
Štýl móda
Číslo Modelu EM011
Veľkosť S,M,L,XL
Položka Druh Rukavice & Prstové
Materiál Pravá Koža
Pohlavie Muži
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kvalitné Originálne Kožené Rukavice Pre Mužov Tepelnej Zimné Dotykový Displej Rukavice z Ovčej Módne Slim Zápästie Jazdy EM011

Kvalitné Originálne Kožené Rukavice Pre Mužov Tepelnej Zimné Dotykový Displej Rukavice z Ovčej Módne Slim Zápästie Jazdy EM011

Súvisiace produkty

Porovnať