16 mm 18 mm 20 mm 22 mm Watchband Silikónové gumičky Na Hodinky EF Nahradiť Elektronické Náramkové hodinky Kapela Športové Hodinky Popruhy

Nový produkt

Skladom

€2.13

Pridať do obľúbených

Prosím, pozorne sledovať popruh rozhranie je v súlade so svojimi starými popruh rozhranie, a zvoliť si pred objednávky, prosím zmerajte šírku popruhu na rozhraní maximálna a minimálna šírka.

Ak si nie ste istí ,prosím kontaktujte nás vopred. Upozornenie: Prosím, kontaktujte nás, ak máte problém, ak otvoríte prípade direclty ,prosím, don\\'t nakupovať u nás !!

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus------ Je Spôsob Dopravy, ktoré ponúka www.haix.sk Platformu , môžete len dotaz sledovať segmenty v Číne .

Nechajte nám správu a povedzte nám, ktorých šírka chcete, alebo pošleme náhodne!

Špecifikácie:

A 12,14,18,20,22 mm

B 16,18,20,22 mm

C (tenké) 12,14,16,18,20 mm

J 16 mm

H 16 mm

L 18,20,22 mm

K 18,20,22 mm

Hrúbka:

A, B je hrúbka 2.35 mm

J, H, K je 2,5 mm

Dĺžka: 12 ~ 13 cm + 8 ~ 9 cm

Materiál:

PU:

A 18,20,22 mm ;

B 18,20,22 mm ;

J 16 mm;

H 16.

K 18,20,22 mm.

Pvc:

B 16 mm;

Zákazník real shot graf:

Zobraziť Fotogaléria:

Účinok:

Budeme loď sa poradie, v 1-3 pracovných dní od nášho skladu letecky-mail po obdržaní potvrdenia o zaplatení. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a informácie o objednávaní je správne pred objednávke. Pre akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte náš služby zákazníkom výkonný o pomoc.

Pre všetkých kupujúcich z Ruska, Brazílie alebo iných krajín v Južnej Amerike, Afrike a Východnej EÚ , dodacia doba môže byť trochu DLHŠIE vzhľadom k vlastnej vôle problém. Vďaka za vaše milé pochopenie.

Niekedy vašej objednávky môže byť ovplyvnený extrémne zlé počasie, štrajky alebo iné neočakávané udalosti. V prípade problémov s vašou objednávkou, vrátane oneskorené dodanie alebo strate, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme radi, že môžeme ponúknuť riešenia na vaše otázky.

Upozornenie:

Prosím, kontaktujte nás, ak máte problém, ak ste otvorený spor direclty ,prosím, don\\'t nakupovať u nás !!

Zákaznícky servis (Otázky nižšie )

Otázka: Ak Ste ešte nezískali pozemok v čase

Odpoveď : kontaktujte, Prosím, náš zákaznícky servis ,sme sa pomôcť sledovať a dáme vám vedieť, sledovania pokroku ,alebo môžete sledovať ich v 17track.net

Otázka: Nie logistické informácie pre túto zásielku číslo

Odpoveď : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus------Je Spôsob Dopravy, ktoré ponúka www.haix.sk Platformu ,môžete len dotaz sledovať segmenty v Číne .Ak viac ako 60 pracovných dní, môžete nás kontaktovať vopred.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE NA PRVOM MIESTE!

1. Ak sa chystáte ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prostredníctvom správy. Máme pre vás riešenie a návrat smeroch.

2. Pre poškodené položky na mieste, kontaktujte nás, prosím, okamžite nám pošlete e-mail s foto je preferovaný. Ponúkame riešenia takýchto prípadov. Vrátenie peňazí alebo výmeny bude zaručená.

3. Ak je položka, ktorú dostanete nie je naplniť vaše očakávania, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

4. Z iných dôvodov, neváhajte a dajte nám vedieť. My vás budeme kontaktovať hneď, ako sme k dispozícii. Ak ste spokojní našich produktov,prosím, dajte nám 5-hviezdy spätnú väzbu.

Štítky: watchband silikónového kaučuku, Náhradné hodinky Remienok, Náhradné watchband, Lacné watchband silikónového kaučuku, Vysoko Kvalitné náhradné hodinky remienok, Čína nahradenie watchband Dodávateľov.

Názov Značky BUMVOR
Štýl Pohyb
Spona Typ oceľová spona
Kapela Druh Materiálu Gumené
Položka Druh Watchbands
Číslo Modelu A
Názov Carty
Stav Nový bez značky
Kapela Dĺžka 20 CM
Šírka Pásma 16 mm, 18 mm
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 16cm x 3cm (6.30in x 6.30in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

16 mm 18 mm 20 mm 22 mm Watchband Silikónové gumičky Na Hodinky EF Nahradiť Elektronické Náramkové hodinky Kapela Športové Hodinky Popruhy

16 mm 18 mm 20 mm 22 mm Watchband Silikónové gumičky Na Hodinky EF Nahradiť Elektronické Náramkové hodinky Kapela Športové Hodinky Popruhy

Súvisiace produkty

Porovnať