500pcs 7x9cm Zlato Organza Tašky Svadobné Zdvorilosti Balenie Šperkov Sáčky Šnúrkou Darčekové Tašky Veľkoobchod Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

W holesale 7x9cm 500pcs Šperky festival svadobné, Vianočné voile organza Balenie darčekové tašky

Množstvo :500pcs

Farba : Zlatá Farba

Veľkosť: 7 cm x 9 cm (cca 2.75 inch x 3.54 palca) Malé tašky

Použitie pre: môžete použiť na darček , šperky ,sušené kvety,alebo iné veci.

Prosím, skontrolujte si veľkosť jasne produktu , nechcem vidieť zlé spätnú väzbu o veľkosti,ďakujeme za vašu spoluprácu!

ak máte akúkoľvek otázku , prosím, kontaktujte nás .

O potlač Loga : Milý priateľ,ak si chcete kúpiť tašky s logá, prosím, nezabudnite na nás obrátiť skôr ako zadáte objednávku. Niečo, čo potrebujete vedieť ešte pred potvrdením objednávky pre tlač : 1. Všeobecne povedané, naše min objednané množstvo je 500pcs. 2. Logo printind bude stáť ďalšie peniaze, prosím nezabudnite objednať priamo. 3. Logo tlačené tašky sú prispôsobiť výrobky, dodacia lehota je dlhšia ako obyčajný tašky. 4. Logo súbor môže byť PDF, AI a JPG formáte.

Balenie Detail

Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodeniu počas prepravy.

Nákupný Proces

O Dopravu

1.Väčšina našich balíky sú posielané POŠTOU leteckou POŠTOU do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

2.Bežne pošleme zásielku prostredníctvom E-packet do USA,bude to trvať asi 7-20days pre príchod.

3.Čína Príspevok Letecky Zásielky zvyčajne trvá do 15-45 pracovné dni, aby sa dospelo. Presné dodávky dní sa líši v rôznych krajinách. Niekedy trvať trochu dlhšie , Vzhľadom na Miestne odoslanie alebo iných dôvodov . Môže to ide viac ako 20 dni ,za pochopenie dakujeme.

4.Niekedy my vám tovar poslať prostredníctvom DHL ALEBO FEDEX zadarmo, za niektoré krajiny, pokiaľ objednávka nie je veľký.(Ak pozemok je veľký objem ,nemôžeme to urobiť )

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

Podmienky Predaja

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak nie ste spokojní so produktov a služieb,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

Hot Predaj W holesale 5x7cm 500pcs Šperky festival svadobné, Vianočné voile organza Balenie darčekové tašky

Štítky: taška svadbu, taška svadobné prospech, vrece, Lacné svadobné taška, Vysoká Kvalita taška svadobné prospech, Čína vrece Dodávateľov.

Názov Značky KoMee
Typ Položky
o Prispôsobenie ÁNO ,Zaplatiť niektoré náklady na tlač
Použitie pre Darček ,Šperky ,Sušené kvety, kozmetika, Cukrovinky atď.
Veľkosť 7cm x 9cm (approx 2.75inchx 3.54inch) Small bags
Materiál Organza
farba Zlatá Farba
Veľkosť Balenia 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (500 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.32kg (0.71lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

500pcs 7x9cm Zlato Organza Tašky Svadobné Zdvorilosti Balenie Šperkov Sáčky Šnúrkou Darčekové Tašky Veľkoobchod Doprava Zadarmo

500pcs 7x9cm Zlato Organza Tašky Svadobné Zdvorilosti Balenie Šperkov Sáčky Šnúrkou Darčekové Tašky Veľkoobchod Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať