Dark Silver Zentai Lesklé Kovové Celotelové Pančuchy

Nový produkt

Skladom

€26.37

Pridať do obľúbených

Tento zentai oblek je vyrobený z lesklé kovové tkaniny, ktorá je lesklý. Nie je možné ich prať. Prijíma tmavo striebornej farbe. Je vybavený fullbody dizajn, zips je pridaný na zadnej strane. Môžeme tiež urobiť zentai oblek s deťmi veľkosť. To bude mať za následok odchýlku o 3-5 cm, pretože elasticita je rôzne s rôzne textílie. Urobíme vybavené zentai oblek pre vás podľa vašich veľkosť, elastickej tkaniny. O Veľkosť

Prosím, skontrolujte si veľkosť grafu vyberte si veľkosť, alebo môžete tiež dať nám svoj veľkosť: výška, prsia, pás a bedrového kĺbu , vynaložíme kostým podľa veľkosti. Rôzne rody , meranie je iný. Pri voľbe veľkosti, kontaktujte, prosím, pohlavie veľkosti grafu .

Vlastné Optioms: ČAS SPRACOVANIA + POŠTOVNÉ ČAS Všetky kostýmy na našich webových stránkach nie sú ready-made, keď obdržíme vašu objednávku, a potom budeme len aby kostým podľa vašich konkrétnych požiadaviek, takže budeme potrebovať asi 5 pracovných dní urobiť krajčírstvo. Ak potrebujete kostýmy naliehavo a nemôže čakať, že dlho, prosím, neváhajte a poradiť váš termín. Budeme vás informovať neskôr, či je možné rush objednávky. Po tom, čo sme dokončiť svoj kostým, budeme loď ju, a dodacia lehota je tiež o 5 pracovných dní. Ak existuje mnoho kostýmov, aby sa, tak čas spracovania je dlhšie, možno 7-10 pracovných dní.

Spätná VÄZBA

Dúfame, že našich zákazníkov ľavej pozitívnu spätnú väzbu, ak dostane balíček a radi sa s nimi,budeme tiež ľavej pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich vážených zákazníkov.Ak ste unpleased s ňou,Prosím, kontaktujte nás v prvom rade sme sa nájsť riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

Štítky: oblek podnikania, velour suit, oblek dámy, Lacné vyhovovali podnikania, Vysoko Kvalitný oblek velúr, Čína oblek dámy Dodávateľov.

Položka Druh Kostýmy
Špeciálne Použitie Kostýmy A Príslušenstvo
Príležitosti uplatniteľné Halloween party, superhrdina strany, výkon kostým
Nemravný Obrázok No
Materiál lesklé kovové
farba Dark Silver
Oddelenie Meno Dospelý
Veľkosť XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
Rukáv Dĺžka Plná
Textílie Typ lesklé kovové
So Sexuálnym Podtextom No
Špecialitou Lesklé, Pevné, Vhodné vaše telo
Znaky Sexy Kostýmy
Štýl Fullbody Zentai Oblek
Pohlavie Unisex
Veľkosť Balenia 15cm x 14cm x 3cm (5.91in x 5.51in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dark Silver Zentai Lesklé Kovové Celotelové Pančuchy

Dark Silver Zentai Lesklé Kovové Celotelové Pančuchy

Súvisiace produkty

Porovnať