Neoglory Módne Stoving Lak Zliatiny Svetlo Žltú Farbu Zlata Reťazca Športový Brošňa pre ženy, mužov, Brazília Vlajka Rusko 2018 CLE

Nový produkt

Skladom

€3.84

Pridať do obľúbených

Značka Neoglory Šperky Materiál Zliatiny Zinku, 14k zlato á Položka Brošňa Hlavný kameň - Veľkosť, Štýl, Móda, trendy

PREČO SI VYBRAŤ NEOGLORY ŠPERKY

O SPOLOČNOSTI

NEOGLORY ŠPERKY je najväčším syntetické šperky podnikanie v Číne, ktorá kombinuje Výskum, Vývoj, výroba, predaj a obchod spolu. Do obchodnej siete sa vzťahuje Čína (pevninská časť), Hong Kong, Španielsko, Mexiko, USA, veľká BRITÁNIA a Dubaj. V roku 2001, NEOGLORY ŠPERKY nastaviť dlhý vzťah s Swarovskiand Preciosa,a tiež, že je najväčším agent Swarovski Element Crystal & Drahokamu v Číne.

ABOUT PRODUCT (O VÝROBKU

NEOGLORY ŠPERKY je jednotka vypracovanie Číny Módne Šperky Priemyslu Noriem, ako aj iniciátorom a garantom svet k životnému prostrediu, šperky. Sľubujeme, že všetky naše jewelries sú pokovované bez niklu a plumbum.

DOPRAVA

DODACIA LEHOTA:

Budeme odoslania vašej objednávky do 2 pracovných dní po obdržaní potvrdenia o platbe z www.haix.sk. Počas Čínskych sviatkov, môžeme rozšíriť dodacia lehota osobitne.

Pre veľké množstvo objednávky,prosím, kontaktujte nás, ak chcete skontrolovať zásoby pred uskutočnením platby. Sme môže trvať dlhší čas na prípravu veľkého množstva objednávok a my vám dáme vedieť, specifictime potrebné.

SPÔSOB DOPRAVY:

Sme zvyčajne poskytujú zadarmo doprava cez Singapur/Čína Príspevok Air Mail a Epacket, ktoré zvyčajne trvá 45-60/20-25 pracovných dní pre dodanie. Doprava cez EMS, DHL,UPS alebo FEDEX sú tiež k dispozícii, ak chcete platiť poplatok alebo objednávku osloviť veľké množstvo.

SINGAPUR A ČÍNA PRÍSPEVOK AIR MAIL:

Dodacia lehota týchto dvoch spôsobov dopravy sú zvyčajne trvať dlhší čas, než iné spôsoby doručenia. A ak sa vaše tovar bol chýba, alebo je poškodený, prosím kontaktujte nás slobodne ASAP. DOPRAVCA ODHADOVANÝ ČAS SLEDOVANIA ODKAZ Singapur Post Air Mail 30-45 pracovných dní www.singpost.com Čína Príspevok Air Mail 40-60 pracovných dní www.ems.com.cn/english.html Epacket NÁM 20-25 pracovných dní www.ems.com.cn/english.html EMS 15-25 pracovných dní www.ems.com.cn/english.html DHL 10-20 pracovných dní www.dhl.com/en.html UPS 10 do 20 pracovných dní www.ups.com FEDEX 10-20 pracovných dní www.fedex.com

Poznámka: dodacia lehota neobsahujú čas spracovania (2 pracovné dni). V zriedkavých prípadoch sa vaša zásielka môže trvať dlhší čas, aby sa dospelo v dôsledku omeškania vo vlastnej vôle a sviatkov.

Štítky: Brošňa Pre Ženy, Brošňa Móda, Móda Brošňa, Lacné brošňa pre ženy, Vysoká Kvalita brošňa móda, Čína módne brošňa Dodávateľov.

Tvar\vzor Loptu
Brošne Typ Brošne
Názov Značky NEOGLORY
Pohlavie Unisex
Materiál Akryl
Kovy Typ Pozlátené
Číslo Modelu 1
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Položka Druh Brošne
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne móda
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 10cm (5.91in x 3.15in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Neoglory Módne Stoving Lak Zliatiny Svetlo Žltú Farbu Zlata Reťazca Športový Brošňa pre ženy, mužov, Brazília Vlajka Rusko 2018 CLE

Neoglory Módne Stoving Lak Zliatiny Svetlo Žltú Farbu Zlata Reťazca Športový Brošňa pre ženy, mužov, Brazília Vlajka Rusko 2018 CLE

Súvisiace produkty

Porovnať