V Krku Celý Rukáv bežné šifón, blúzky, dámske módne topy čipky luk nosiť do práce Úradu Femininas Camisas camisetas mujer

Nový produkt

Skladom

€6.22

Pridať do obľúbených

Druh: Blúzky, Produkt zahŕňa : 1pcs, Blúzky . Farba: Čierna apriot Červená Materiál : Šifón . Táto Blúzka je veľmi dobrá . Sme Len Poskytnúť Najlepšiu Kvalitu . Veľkosť: Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Prevod : 1 mm=0.039 cm /1 palec =25,4 očakávané 3 mm.Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie. Farba informácie:

1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie.

3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Prepravné Podmienky:

1. Tovar vám bude dodávaný leteckou Poštou cez Čína Príspevok Air Mail úradu v lehote 1 pracovný dní od prijatia platby vymazané.

2. To trvá cca 20-35 dní. V iných krajinách 15-50days.

3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti .

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred biddingying.

4.Niekedy Letecky môžu chýbať niektoré postages, vrátime vám k cene položky, okrem prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať položky.

5. Vítame vo svete kupujúcich.

6.Poštovné: na celom Svete.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu,

Budeme robiť rovnaké pre vás. ak máte anyproblem alebo nie je spokojný s našim produktom a servisu,

prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme!

ak máte akúkoľvek otázku, prosím, nevadí pošlite nám ponúkajú .

Užite si nakupovanie tu!

Štítky: Nosiť do Práce, ženy najvyššie čipky, šifón blúzka ženy, Lacné nosiť do práce, Vysoko Kvalitné ženy najvyššie čipky, Čína šifón, blúzky, ženy Dodávateľov.

Názov Značky jeapriont
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál Spandex
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Pohlavie Ženy
Textílie Typ Broadcloth
Vzor Typ Pevné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Golier V-Neck
Veľkosť S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Štýl Príležitostné
Číslo Modelu CY2900
Dekorácie Žiadne
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 3cm (9.84in x 9.84in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

V Krku Celý Rukáv bežné šifón, blúzky, dámske módne topy čipky luk nosiť do práce Úradu Femininas Camisas camisetas mujer

V Krku Celý Rukáv bežné šifón, blúzky, dámske módne topy čipky luk nosiť do práce Úradu Femininas Camisas camisetas mujer

Súvisiace produkty

Porovnať