AMYAMY Mini Multifunkčné Kríž Pracovný Stôl Pre Vŕtanie, Frézovanie Stroj Lavičke Vise Mechanik Nástroje 6330

Nový produkt

Skladom

€54.51

Pridať do obľúbených

Vlastnosti produktu: Mini multifunkčné pracovný stôl BT-6330. Tabuľka je vhodná pre Mini Vŕtačka a vŕtací držiak série. To sa môže použiť aj na iné vhodné stroj. Pracovný stôl sa skladá z niekoľkých nastaviteľné úzko spájat slot hliníkovej zliatiny zloženie, môže garantovať minimálny priestor a zabezpečili presnosť. Veľkosť stola: 330 × 95 mm. Čistá Hmotnosť: 2.4 kg Adujustment pre X direvction: 190 mm; Adujustment Y direvction: 65mm; Vzdialenosť medzi drážkami: 34 mm Ručné koliesko s nastaviteľnou stupnicou: prsteň = 1,5 mm. Štandardné príslušenstvo: 3 # Šesťhranný kľúč * 1, vynikajúce vybavenie * 1, M8 * 30 Príslušnú skrutku, maticu M8. Poznámka: (bench vrták nie je include)

Venovať pozornosť: Prosím, sledovať vašu zásielku od www.17track.com Ak existuje akékoľvek oneskorenie v objednávke, prosím, spýtajte sa ma na obnovenie / predĺženie, aby sa pred otvorení sporu. Ďakujeme! Vezmite prosím na vedomie svoj plný názov a úplná adresa, alebo dokonca pozemok sa vráti späť. To je veľmi dôležité pre ruské! Ak si nie ste istí, akú veľkosť by ste mali zvoliť, povedzte mi, prosím, vašu výšku a hmotnosť a iné opatrenia, ak viete, tak že môžem poradiť o najlepší veľkosť

Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme pomohli našim kupujúcich, aby sa minimalizovalo riziko platenia daní. Ako našich skúseností, 95% tovaru môže dosiahnuť bez dane, ale NIE sme zodpovednosť za ŽIADNE dovozné dane alebo colného odkladu. Ak zásielku vrátiť späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnuť platiť vyššie poplatky, NEMALI by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť . Ak sa rozhodnete DHL potrebné platiť dane potom, prosím, platiť dane. nebudeme zodpovední všetky dane. Ak nesúhlasíte, prosíme, neumiestňujte objednávky. Prosím, pochopenie a odpustiť . vďaka !

Sme neustále udržiavať presvedčenie: Zákazník je Boh ,servis je na prvom mieste! len usilovať o 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu a bude sa snažiť ponúknuť čo najlepšie služby pre našich zákazníkov. Ak máte akýkoľvek problém, o výrobok, alebo nakupovanie v našom obchode.prosím, neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo www.haix.sk správu,Budeme ponúkať naše najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr. Pracovná doba: pondelok-piatok (09:00-18:00 GMT+8, AMERICKÝ Tichomorský čas 18:00-03:00 ) odchádzame pozitívnu spätnú väzbu na každý zákazníci väčšinou . Na podporu zdravého Ali spoločenstva, dúfame, že sa vám bude robiť to isté aj nám. 1) Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba 2) Sme si istí, že vždy existuje riešenie a nechceme zlé spätnú väzbu, ako sa končí. 3) Najlepšie zľavy pre láskavo. Vaša spokojnosť je vždy naším cieľom. 1) Platba by mala byť dokončená v priebehu 3 dní, alebo bude zrušená, ktoré systém automaticky. 2) Prosím, byť istí, že vaša platba je bezpečne uchovávať www.haix.sk, kým potvrdenie o prevzatí tovaru. 3) V záujme ochrany kupujúcich a predávajúcich, www.haix.sk je potrebné 8-24 hodín na overenie platby. Potom objednávky bude dodaný do 3 pracovných dní (s výnimkou víkendov a sviatkov) raz platby vymazané.

Štítky: vŕtačka tabuľka, mini stôl vŕtačky, tabuľka vŕtačka, Lacné vŕtať tabuľka, Vysoko Kvalitný mini vŕtať tabuľka, Čína stôl vŕtačky Dodávateľov.

Číslo Modelu BT-6330-1
Názov Značky AMYAMY
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Veľkosť Balenia 41cm x 25cm x 13cm (16.14in x 9.84in x 5.12in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 2.7kg (5.95lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AMYAMY Mini Multifunkčné Kríž Pracovný Stôl Pre Vŕtanie, Frézovanie Stroj Lavičke Vise Mechanik Nástroje 6330

AMYAMY Mini Multifunkčné Kríž Pracovný Stôl Pre Vŕtanie, Frézovanie Stroj Lavičke Vise Mechanik Nástroje 6330

Súvisiace produkty

Porovnať