Veľkoobchod 10 Kusov Ťažkých Nehrdzavejúcej Ocele Jar Na Lodi Yacht Marine Camper AV 214mm Dlho Hardvéru Accessaories

Nový produkt

Skladom

€51.43

Pridať do obľúbených

Nový a vysoko kvalitnej Nerezovej Ocele Liahnu na Jar Dĺžka:8-5/8" 10 Ks

1.100% originálne výrobky!! 2.Profesionálne vyrobené produkty, prostredníctvom našich kvalifikovaných remeselníkov!! 3.Pre OEM príkazy alebo vlastné návrhy, nič nie je príliš veľké alebo príliš malé na našej továrni. Prosím, napíšte nám e-mail alebo zavolať nám, sme nadšení a motivovaní spolupracovať s našou existujúcich a nových zákazníkov. Sme skutočne dodanie výsledky.? 1.Prijímame len ALIPAY 2.Objednávky musia byť zaplatené do piatich pracovných dní. 3.Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie-Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred uskutočnením nákupu. 1. Tento produkt nie je uvádzané na trh pre všetky krajiny. Pred podaním objednávky, prosím, potvrďte tento produkt je k dispozícii pre odoslanie do vašej krajine. Ak vaša krajina nie je jednou z krajín, ktoré sme v súčasnosti predávajú do, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme robiť špeciálne spracovanie pre vás. 2. Máme loď do jedného pracovného dňa po platba potvrdená. 3. Budeme loď vašej Alipay doručovaciu adresu. Všetky položky bude odoslaný z nášho skladu a odoslané prostredníctvom Čína Príspevku a/alebo DHL, EMS&USPS. 4. Položky môžu byť kombinované do jednej zásielky, ale celkové prepravné bude súčet jednotlivých položiek poštovné a manipulačný poplatok. 5. Dodacia lehota do USA je cca. 7 až 15 pracovných dní, niekedy neočakávané podmienok vznikajú, ktoré sú mimo našej kontroly napr.; ; zlé počasie, priemyselné akčné a vrchol dovolenku krát spôsobí ďalšie meškanie.

Prosím, kontaktujte nás s prípadnými otázkami a problémami. Sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní. E-maily, ktoré sú prijaté počas víkendu budú spracované v pondelok. Ak nie ste dostali odpoveď v predpokladanom časovom období od nás, prosím kontrolu nevyžiadanej alebo spam priečinku.

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služieb zákazníkom, prosíme vás, nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 spustiť hodnotenie. 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Ďakujeme vám za vaše úsilie pri vytváraní tohto predaj a nákup skúsenosti šťastný!

Štítky: z nehrdzavejúcej ocele marine, nerezová marine, morské nerez, Lacné nehrdzavejúcej ocele marine, Vysoko Kvalitnej nerezovej marine, Čína morských nehrdzavejúcej Dodávateľov.

Názov Značky HOFFEN
Materiál Ocele
Veľkosť 8-5/8"
Druh Jar
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod 10 Kusov Ťažkých Nehrdzavejúcej Ocele Jar Na Lodi Yacht Marine Camper AV 214mm Dlho Hardvéru Accessaories

Veľkoobchod 10 Kusov Ťažkých Nehrdzavejúcej Ocele Jar Na Lodi Yacht Marine Camper AV 214mm Dlho Hardvéru Accessaories

Súvisiace produkty

Porovnať