Sipa Olejové farby štetcom HOBBY ručné graffiti pero pneumatiky pero veľkú hlavu Známky pero

Nový produkt

Skladom

€1.57

Pridať do obľúbených

Upozornenie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. Zásielky: Prepravné bude usporiadané do 7 dní po comfim platby. A všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Ponúkame spôsob dopravy, ako je uvedené nižšie: 1. Čína príspevok mail Bude trvať 5-12working dní,Budeme zadarmo lode, mnoho krajín s Čínou post mail.alebo sa Vrátiť & vrátenie peňazí: skontrolujte Prosím sledovanie informácií na sledovanie webovej stránke, a 5-10 dní alebo viac po pôrode, logistika informácie sa budú priebežne aktualizovať. Ak žiadne problémy, o sledovanie informácie , pls kontaktujte nás, než si dať príkaz k sporu. Prosím, kontaktujte nás do správy , e-mailu, alebo obchodný manažér, ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. Pozrite si prosím balíček a veci, či sú neporušené. Spätná väzba: Vaša spokojnosť je naša snaha, takže ak tam je niečo, aby ste spokojný / á (vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné), prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: Značka Perá, Lacné Značky Perá, Sipa Olejové farby štetcom HOBBY ručné graffiti pero pneumatiky pero veľkú hlavu Známky pero.

Písanie Bod 20 mm
Hĺbka 12pcs/box
Farby Čierna
Druh Olej
farba 1pcs čierna, 1pcs červená, 1pcs modrá, 1pcs zelená, 1pcs žltá, 1pcs zlato, 1pcs striebro, 1pcs orange, 1pcs, hnedá, 1pcs fialová, 1pcs Svetlo žltá, 1pcs ružová, Celý set 13 farba, 1pcs biela
Číslo Modelu sp110
Atrament typ Trvalé
Písanie Médium Papier
Dual-side Písanie No
Zubnú Kefku Kolo Prst
Veľkosť Balenia 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sipa Olejové farby štetcom HOBBY ručné graffiti pero pneumatiky pero veľkú hlavu Známky pero

Sipa Olejové farby štetcom HOBBY ručné graffiti pero pneumatiky pero veľkú hlavu Známky pero

Súvisiace produkty

Porovnať