Smrť Mapu, Obdĺžnikový Výšivky, Poker Taktiky, Háčiky A Krúžky, Vojenskej Etiky, Ozbrojených Obväzy, Bojové Odznaky, Tkanín

Nový produkt

Skladom

€2.42

Pridať do obľúbených

TAD Smrti Mapy Obdĺžnikový Výšivky Poker Taktické Háčika A Slučky Vojenskej Morálky Rameno Obväz Bojový Odznak

informácie o produkte Meno: TAD Smrti Karty Obdĺžnikový Patch Farba: Obraz, farbu, Veľkosť: 10.16 * 7.24 cm (4 "* 2.85") Plavidlá: 3D výšivky + patch (double) Funkcie: Oblečenie osobnosti príslušenstvo, môžu byť publikované na oblečenie, batohy, čiapky a iný tovar, urob si sám vlastné. Zvýrazniť rozdiel s vami. Pokyny: k Dispozícii je oprava na povrchu vložiť priamo publikované žiadne slová, prosím, dať naše vlasy povrch vlasov, a potom prilepiť. Možno kedykoľvek vymeniť, životnosť 100 000 krát.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3), Ak môžete,\\ " t pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Položiek bude loď sa čoskoro po prijatí overené platby. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Prosím, overte u colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. obvykle budeme loď všetky objednávky ako darček a vyhlásiť, aby sa minimalizovalo kupujúci dovozu dane. To zvyčajne trvá okolo 4-8 pracovných dní do express, a 15-50 pracovných dní v Číne Letecky na loď do vašej krajiny. PS: Ak položka bude odoslaná doporučenou air mail, trvá 7-30 dní (1-3 týždne) pre dodávky v závislosti od vašej polohy. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať až 6 týždňov, je to normálne.- Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo, Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, UPS, FEDEX EMS alebo.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: odznak odznaky, výšivky odznaky, vojenské výšivky, Lacné odznak odznaky, Vysokú Kvalitu výšivky odznaky, Čína vojenské výšivky Dodávateľov.

farba Army zelená, khaki, vlk hnedá, lebka hlava sekcia, čierna A červená
Veľkosť 10.16*7.24cm(4"*2.85")
Technics Vyšívané
Typ Produktu Záplaty
Funkcia 3D,Ručné
Materiál Handričkou + výšivky
Textílie Typu
Štýl Sew-Na
Pôsobnosť
Číslo Modelu Odznaky
Aplikácia scenár Dekorácie
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.013kg (0.03lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Smrť Mapu, Obdĺžnikový Výšivky, Poker Taktiky, Háčiky A Krúžky, Vojenskej Etiky, Ozbrojených Obväzy, Bojové Odznaky, Tkanín

Smrť Mapu, Obdĺžnikový Výšivky, Poker Taktiky, Háčiky A Krúžky, Vojenskej Etiky, Ozbrojených Obväzy, Bojové Odznaky, Tkanín

Súvisiace produkty

Porovnať