Podnikania Muži Mechanické Náramkové Hodinky, Luxusné Značky Automatické Zlaté Hodinky Módne Muž Kožené Športové Hodinky relogio masculino

Nový produkt

Skladom

€53.42

Pridať do obľúbených

- Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. - Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky, uistite sa, že môžete dostávať naše vysoko kvalitné hodinky, akonáhle je to možné. - Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. - Vlastný/Dovozné Dane: Kupujúci sú zodpovední za platenie ciel, daní a DPH (ak existuje) v ich krajine. Suma, ktorú ste zaplatili vylučuje akékoľvek vlastné dane. Zvyčajne sme deklarovať ako "hodinky(Dar)", keď doprava, pokúsiť sa pomôcť minimalizovať všetky možné importovať dane/DPH/GST. Ale nemôžeme gurantee žiadne daňové poplatky, ako je to závisí od vašej krajiny politiky.

- DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) - tovar bude odoslaný, ako sa platby prijímajú.(S výnimkou Víkendov a Sviatkov) - tovar zasielame po celom svete www.haix.sk Poštovné a iných logistických služieb, Prepravy Zásielok v závislosti od mimo sezóny a v sezóne pôšt. Od teraz používame Sos www.haix.sk platformu prepravná metóda: www.haix.sk Doprava. www.haix.sk Doprava doručovanie balíkov z číny do zvyšku sveta, a to robíme v spolupráci s big logistických služieb, ako napríklad Singapur Post, OMNIVA-Estónsko Post, Correos, Posti Fínsko, SPSR, DHL a iné. To zvyčajne trvá 7-45 pracovných dní po celom svete, závisí od vášho cieľa. Predpokladaná Dodacia Lehota Cca: 1.Ruská Federácia, Bielorusko: 8-25 pracovných dní. 2.Spojené Kráľovstvo: 15-29 pracovných dní. 3.Španielsko: 10-25 pracovných dní. 4.Brazília: 20-40 pracovných dní. 5.Spojené Štáty: 7-20 dní. 6.Írsko, Austrália: 18-25 pracovných dní. 7.Ostatné krajiny: nie viac ako 10-45 pracovných dní.

- Plnú náhradu, ak pozemok nebude prijatá alebo vrátené. - Sme oficiálny autorizovaný predajca BINKADA značky na www.haix.sk. Špecializujeme sa na hodinky na mnoho rokov. Zameriavame sa na výrobný proces. Každá časť každého hodinky, je starostlivý a trvanlivé. Sme odhodlaní poskytovať vysoko kvalitné hodinky a najlepšie služby pre všetkých našich zákazníkov. Poskytujeme 12-mesačná Medzinárodná Záruka, servis pre všetkých našich hodiniek. - Kontaktujte náš služby zákazníkom výkonný pred položka vrátiť. - Chybné položky by mohli byť vrátení v záručnej dobe A s originálnom obale. - Návrat položky sa nesmú používať. - Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou.

- Otestujeme plne pack a pozorne, a poslať s sledovacie číslo. - Všetky položky sú úplne nové a absolvoval kontrolu kvality. - Všetky sú balené v dobrom stave, pred položka odoslanie. - 12 mesiacov Factory Záruka za chybný tovar. (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí) - 100% záruka nových tovarov a aj stav, keď je dodávaný. - V prípade, že položka je chybné, keď sa dostanete, prosím, kontaktujte nás e-mailom a stručne opísať škody, spolu s obrázkami alebo vedi, Prosím, odpovedať do 2 dní po prijatí, ak žiadne škody. Ale my nebudeme akceptovať návrat všetky položky za škody, ktoré po použití alebo poškodené factitiously. - Prosím, aby malé farebné rozdiely spôsobené rôznym fotoaparát alebo svetlo prostredie. Budeme pokračovať vášho oznámenia do 2 pracovných dní po prijímať. Vrátenie sa uskutoční len v prípade, ak výmena nie sú k dispozícii.

- Ak máte akékoľvek otázky, prosím, láskavo kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk správy. - Vaša Spokojnosť je náš jediný výkon, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Prosím, láskavo nechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. - Ak ste nespokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte namiesto zvyšovania spor, alebo zanechať akúkoľvek negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nech vás majú radi nakupovanie náladu tu. Ďakujeme!

Štítky: masculino, masculinos relogios, masculino hodinky, Lacné masculino, Vysoká Kvalita masculinos relogios, Čína masculino sledovať Dodávateľov.

Názov Značky BINKADA
Štýl 2 Firmu
Prípad Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Číslo Modelu BKD7056
Vytáčanie Displej Analógové/6 Ruky
Pohyb Automatické Self-Vietor,Mechanické Ručné Vietor
farba Strieborná/Čierna/Biela/Rose Gold/Hnedá
Kapela Dĺžka 23 cm
Stav 100% Nový Tag
Boxy & Prípadoch Materiál Papier
Prípade Tvar Kolo
Štýl Móda&Bežné
Položka Druh Mechanické Náramkové Hodinky
Spona Typ Stlačte Tlačidlo Skrytý Spona
Dial Priemer 43.27 mm
Šírka Pásma 22 mm
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 3Bar
Pohlavie Muži
Detail Kostra Tourbillon Transparentné Hodinky
Kapela Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Doprava zadarmo Áno
Prípade Hrúbka 14.54 mm
Dial Materiál Okna Zadajte Sapphire Crystal
Funkcia Vodeodolný,Auto Dátum,Kompletný Kalendár,Odolný Proti Nárazom,Chronograf
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Podnikania Muži Mechanické Náramkové Hodinky, Luxusné Značky Automatické Zlaté Hodinky Módne Muž Kožené Športové Hodinky relogio masculino

Podnikania Muži Mechanické Náramkové Hodinky, Luxusné Značky Automatické Zlaté Hodinky Módne Muž Kožené Športové Hodinky relogio masculino

Súvisiace produkty

Porovnať