Hot Predaj Textílie 18 Vrecku Cez Dvere, Závesné Obuvi, Usporiadateľ, Organizátor Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€5.69

Pridať do obľúbených

Funkcie: 1. Vyrobené z PVC a foroxford handričkou, odolné, Nepremokavé a Anti enzýmu . 2. Ideálny pre zavesenie akejkoľvek položky, ako sú malé hračky, vložky, obuv, atď. 3. Low-profile organizátor visí od 3 kovové háčiky, ktoré sa hodia takmer všetky dvere. 4. Jednoduché skladovanie a ušetrí priestor v dome. 5. Pomôže develope dobrý zvyk organazing veci, čo váš dom upratané a čisté. 6. Skvelý darček pre priateľov a rodiny. Špecifikácie: 1. Materiál: PVC + foroxford handričkou 2.Dimensiions: Organizátor: 150 cm x 45 cm/57.48"x17.32" Pocket: 19 cm x 10 cm/7.48"x3.93" Háčik: 8 cm x 4 cm/3.14"x1.57" 3. Farba: Číra 4. Počet Vreciek: 18 Balík obsahuje 1x Obuvi Organzier (Topánky nie sú súčasťou dodávky.)

Doprava Description: Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby.Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby.Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese. Spätná väzba: Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania,sme si dochádzky pozitívnu spätnú väzbu, vynaložíme trvalé úsilie o inováciu.Vďaka vopred! Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujeme! Kontaktujte nás: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Robíme snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné, nechajte oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať

Štítky: visí obuvi organizátor, Zavesenie dverí, nad dvere, závesné, Lacné visí obuvi organizátor, Kvalitné dvere, závesné, Čína cez dvere, závesné Dodávateľov.

Špecifikácia 45*150CM
Tvar Námestie
Materiál textílie
Textílie Typ Polyester
Formulár Oblečenie Visí Druh/Typ Zavesenie
Použitie Topánky
Druh Skladovanie Tašky
Klasifikácia Vaccum Stlačený Taška
Platné Priestor Za Dverami/Na Steny
Číslo Modelu Dve sto desať
Produkt topánky organizátor
Funkcia Eco-Friendly,Skladacie
Kapacita 45*150 CM
Vzor Trojrozmerný Typ
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.24kg (0.53lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 17cm x 4cm (9.84in x 6.69in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Predaj Textílie 18 Vrecku Cez Dvere, Závesné Obuvi, Usporiadateľ, Organizátor Príslušenstvo

Hot Predaj Textílie 18 Vrecku Cez Dvere, Závesné Obuvi, Usporiadateľ, Organizátor Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať