Liyuke Špagety Popruhy Šifón Dlho Formálne Šaty Jednoduché, Elegantné, V-Výstrih riadok Bridesmaid, Šaty S Roztomilý Krídla Lištovanie

Nový produkt

Skladom

€79.11

Pridať do obľúbených

štart

koniec

Bridesmaid, Šaty

Teplé Tipy :

1. Všetky šaty sú na objednávku . keď si vyberte Štandardnú Veľkosť, prosím, odkaz na naše veľkosť grafu. Môžete tiež nám vaše presné merania.

2. Ako čestný Predávajúceho, všetky šaty, ktoré sme urobili v 90% ~ 95% podobnosť s pôvodným obrázkom OKREM naše skutočné obrázky . Ak chcete, 100% presne rovnaké, prosím ťa, odpusť mi. Žiadne dve presne rovnaké listy vo svete. Nemôžeme zaručiť, takže prosím, nenechajte miesto na objednávke, ak ste stále trvajú na tom, 100% podobnosť. Vďaka za vaše porozumenie.

3. Cena je len na šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, bunda, závoj a spodnička. Ak chcete príslušenstvo, prosím, kontaktujte nás.

4. Ovplyvnené mnohými faktormi, ako sú osvetlenie, foto uhlov, digitálne spracovanie fotografií, alebo aj iné rozlíšenie displeja, tam budú určité farby, sa nemožno vyhnúť, nie sú problémy s kvalitou. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

5. Ak máme reálne obrazy pre naše šaty, sme sa musí priložiť ich podľa fotografie zobraziť časť, odkaz na naše skutočné obrázky rozhodnúť, či si chcete kúpiť. Tiež, ak máte nejaké otázky na náš obraz, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

6. Drahý priateľ,robíme štandardnej veľkosti alebo vlastné vyrobené veľkosť,cena, sú rovnaké.Prosím, zanechajte nám svoju merania ak sa rozhodnete zákazku,prosím pozrite si nižšie meranie inštrukcie:

-Plné Poprsie = (v Palcoch alebo centimetroch)

-Pás = (v Palcoch alebo centimetroch)

-Boky = (v Palcoch alebo centimetroch)

-Výška od ramena k podlahe bez topánok = (v Palcoch alebo centimetroch)

-Šírka od pleca na plece = (v Palcoch alebo centimetroch)

-Výška od vrcholu hlavy až k podlahe s topánkami = (v Palcoch alebo centimetroch)

7 . Drahý priateľ,zmeny veľkosti,farby,špeciálne požiadavky nie sú prijateľné, po objednávky presiahne 24 hodín.Ak presiahnuť 24 hodín, veľkosť alebo farbu alebo údaje o vašej objednávky je nutné meniť, prosím pošlite správu na nás, ale budete musieť zaplatiť manipulačný poplatok, tiež prosím odložiť odoslaní vašej objednávky, úprimne dúfam, že ste pochopili.

* Produkt Photoshow *

* Meranie Pokyn *

(a) (b) (c) (d)

(a) rameno na Ramene Od okraja ramena zásuvky, meranie cez chrbát na rovnakom mieste, na druhom ramene. (b)Dĺžka Ramena (na odevy s dlhými rukávmi) Dĺžka Ramena - Meranie od rameno bod na zápästie. (c)Armseye (na odevy s rukávmi) Opatrenie z hornej časti ramena dolu predné rameno, pod ruku jamy, a do chrbta rameno. (d)Duté na Lem (iba pre krátke šaty) Opatrenie z centra kľúčnu kosť (Duté) na šaty hem. Poznámka: dĺžka nie je meraná od odevu výstrih

* Farba Grafu *

- To je satén farba grafu,ak je vaše svadobné šaty nie je zo saténu,prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie farba,ďakujem!

*Výrobný Proces*

*Liyuke Svadobné Šaty Obchodu*

*Spôsob Dopravy,*

-Tovar bude zaslaný na TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Čína Príspevok atď dodacia lehota: 4-7 dní, TNT, UPS, FedEx, DHL -ide o medzinárodnú prepravu. Tovar vám bude couriered z Číny na vašu adresu. Môžeme zložiť šaty inside out na ochranu lištovanie alebo šnurovanie. -Budeme klásť šaty v kuriér taška. Parný stlačením sa odporúča po medzinárodnú prepravu. -Pred expedíciou sme sa urobiť dôkladné preskúmanie, snažil byť žiadne problémy.Ale, ak kupujúci dostal tovar zistené problémy, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám správne riešiť.

*Colné Poplatok*

-Aby som bol úprimný,v väčšinu času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách,colný úradník môže byť prísny. sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.S pozdravom a ďakujem!

*Návrat Politiky*

-Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku. Všetky objednávky sú usporiadané podľa vašich orderconfirmation. Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a atisfactory rozlíšenie, napríklad, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás. Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru. Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené. Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí. Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty! No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám budú na váš účet. Je potrebné, aby na položku alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná.

*O Spätnú Väzbu*

-Sme veľmi radi, že prácu za vás, a všetky naše úsilie je zamerané na získanie viac a viac lepšie služby pre podporu vašich potrieb šaty alebo podnikania. Takže vaše láskavo a spokojných komentáre vrátil sú pre nás veľmi dôležité.A to určite pomôže, obaja sme v budúcnosti obchodnej spolupráce. A vašu rýchlu pozitívna spätná väzba bude vysoko ceníme .Aj pls kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy.Môžete poslať e-mailu alebo chatu s nami on-line,boli zodpovedané všetky e-maily do 1 pracovného dňa.Ak nie ste dostali našu odpoveď,prosím, láskavo odoslať váš e-mail,odpovieme vám čo najskôr.Ďakujem moc za vašu podporu!

Štítky: riadok bridesmaid, šaty, Bridesmaid, Šaty, jednoduché, elegantné šaty bridesmaid, Lacné riadok bridesmaid, šaty, Vysoká Kvalita Bridesmaid, Šaty, Čína jednoduché, elegantné bridesmaid, šaty Dodávateľov.

Módny Prvok jednoduché
Pasu Prírodné
Výstrih V-Neck
Materiály Šifón,Odolnosť,Čipky,lištovanie,Sequin atď
farba Biela,slonová kosť,Červená,Šampanské atď
Šijacie Čas 7-10 dní
Dekorácie Zloženke
Položka Druh Bridesmaid, Šaty
Veľkosť Accept Standard Size or Custom Size
Skutočné Obrazy Áno
Rukáv Štýl Špagety Popruhy
Pôvodné Adresu Jiangsu V Číne
Ocassion Večer,prom.pary.svadba.celebrity,party,Dospelých obrad
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Vstavaný Podprsenka Áno
Pôvodné skúsenosti 5 Rokov
Zákazku k dispozícii
Názov Značky Liyuke
Veková Skupina Dospelý
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Číslo Modelu J19
US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, 14W
Silhouette A-Line
Textílie Typ Šifón
Hmotnosť Balenia 1.4kg (3.09lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Liyuke Špagety Popruhy Šifón Dlho Formálne Šaty Jednoduché, Elegantné, V-Výstrih riadok Bridesmaid, Šaty S Roztomilý Krídla Lištovanie

Liyuke Špagety Popruhy Šifón Dlho Formálne Šaty Jednoduché, Elegantné, V-Výstrih riadok Bridesmaid, Šaty S Roztomilý Krídla Lištovanie

Súvisiace produkty

Porovnať