Vauxhall Opel LED Číslo Preukazu Doska Svetlo Astra F G Corsa, Omega Signum Vectra (CA233)

Nový produkt

Skladom

€10.71

Pridať do obľúbených

Description: 2 ks (pár) 18 high power SMD LED Licenčné Číslo Doska Svetlo lampy 6000K xenon HID biela farba svetla temp. Menia sa vaše Opel / Vauxhall žlto Číslo Licencie Dosky žiarovky na tento super svetlé xenon white High Power LED žiarovka;, aby zodpovedali najnovším JDM/Európsky vzhľad

Detail Špecifikácia a Funkcie: Špeciálne navrhnuté pre Opel / Vauxhall Bez Varovania Chybové kódy, palubná doska žiarovka sa výstražné hlásenie; Bez počítača preprogramovania potrebné Každý Číslo Licencie Doska Svetlo vybavuje s 18 high power SMD LED čipov Vyžarujú 6000K xenon Biela farba, dlhodobú života; Nárazov a Vibrácií Odolný Jednoduchá inštalácia, Priama náhrada s OEM kvalita a obutie; Plug and Play, rýchle Okamžité Spustenie Dobu 180 dní záruka na výrobok

Aplikácie Namontovanie týchto 18 SMD LED Xenon White Číslo Licencie Doska Svetlo lampy:

Nahradiť Originálne OEM Výrobcu Časť Čísla:

1224143, 90213642

Opel / Vauxhall:

1991-98 Astra F MK III Nehnuteľností

1998-05 Astra G MK IV Sedan

1986-94 Carlton MK II

1993-00 Corsa B MK I

1986-94 Omega A

1994-04 Omega B

2003-08 Signum

2000-05 Speedster

1994-00 Tigra

1995-03 Vectra B Nehnuteľností

2000-05 VX220

1999-05 Zafira A MK I

***UPOZORNENIE*** Prosím skontrolujte vaše vozidlo, číslo licencie doska svetlo OEM výrobcu katalógové číslo sa zhoduje s jedným vyššie, než nákup.

***POZNÁMKA:*** Naše kompatibility zozname vyššie, je založené na vozidlá UK model, uistite sa prosím, alebo nás kontaktujte pre správne častí, či je vaše vozidlo sa nachádza v iných krajinách.

Máme Loď na celom Svete: Pre každú špecifické produkty nájdete na položku poloha a naše prepravné krajín zoznam vylúčení v aukcii.

Dodacia lehota cez Čína Post / HongKong Post / Malajzia Príspevku Registrovaný Letecky, EMS, DHL, UPS, Fedex, atď.

Kupujúci majú plnú zodpovednosť poskytnúť nám pravdivé dodaciu adresu a telefónne číslo počas checkout. Nie sme zodpovednosť za stratu, oneskorenie a/alebo poškodenia položky z dôvodu zmeny adresy alebo chyby zo strany kupujúcich po checkout.

DANE (International kupujúcich): Dovozné dane môže účtovať poplatok, niektoré krajiny " Colné ako dovozného cla, dane z pridanej hodnoty, vlastné

zúčtovanie poplatkov a pod. Nemáme žiadnu kontrolu nad tým, čo daňových úradov bude účtovať a koľko kupujúci sú zodpovední za platenie daní. Ak máte akékoľvek otázky, o dovozné dane, prosím, kontaktujte dane pre viac informácií pred uvedením cenovej ponuky na našich aukciách.

Všetky výrobky bude dodávaný do 1 pracovného dňa po jej zaplatení overené.

Spätnú väzbu budú ponechané automaticky po prijatí vašej spätnej väzby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom Negatívna spätná väzba alebo Neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol pri riešení problémov.

-Môžeme vás uistiť, že vaše nákupné skúsenosti so mnou, a naša spoločnosť bude mať 5-Star Rating!!!

-Ak existuje akékoľvek kategórie našich predaj výkon máte pocit, že sme sa stretli 5-hviezdičkové hodnotenie, sme ocenili nás môžete kontaktovať cez e-mail ešte pred opustením spätnú väzbu. Sme výrazne hodnota svoj názor a návrh a vynaloží všetko úsilie na zlepšenie a zapôsobiť na vašu lojalitu.

Snažíme sa hodnota každého zákazníka 5-hviezdičkový pozitívne eBay skúsenosti tvrdo pracovať a profesionálne. Sme tiež poskytnúť presné informácie

pre naše výrobky, pohotová komunikácia a rozumnú a primeranú cenu (rovnováhu medzi cenou a kvalitou) pre našich zákazníkov. Sme vítaní

a šťastný, ak máte akékoľvek otázky, problémy alebo návrhy. Neváhajte a napíšte nám cez eBay.

Ak nie je reakcia po kontaktovať nás niekoľko krát, prosím, skontrolujte svoj e-mailový spam.

Prosím, dajte nám Neutrálne alebo Negatívne spätné Väzby bez kontaktujte nás vopred. Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť vaše problémy.

Sme odpoveď akékoľvek e-mailové správy do 1 business / pracovných dní; Naše otváracie hodiny: Pon-Pia 9:00-18:00, UTC/GMT +8 hodín

Štítky: poznávacia svetlo, opel led, doska svetlo, Lacné poznávacia svetlo, Vysoká Kvalita opel led, Porcelánový tanier svetlo Dodávateľov.

Napätie 12
Druh Materiálu LED+PC
Zdroj Svetla LED
Špeciálne Funkcie Poznávacia Svetlo
Názov Značky ANG RONG
Model Auta Opel
Položka Hmotnosť 1.0kg
Rok 1991-2003
Objektív Nie Je Súčasťou
Príkon 5W
Položka Druh Špz Osvetlenie
Led Lúč Typ LED
Farebná Teplota 6000K
Položka Priemer 13cm
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 9cm x 7cm (3.94in x 3.54in x 2.76in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vauxhall Opel LED Číslo Preukazu Doska Svetlo Astra F G Corsa, Omega Signum Vectra (CA233)

Vauxhall Opel LED Číslo Preukazu Doska Svetlo Astra F G Corsa, Omega Signum Vectra (CA233)

Súvisiace produkty

Porovnať