EASYGUARD Auto push engine start systém auto štart voliteľné pre automatické prevodovky auto, kompatibilná s auto alarm systém DC12V

Nový produkt

Skladom

€38.94

Pridať do obľúbených

Vážený Zákazník,

Toto je EASYGUARD značky smart push naštartovaním modul s diaľkovým motor spustiť funkciu pre automatický posun auto, ktoré potrebujú pracovať s auto alarm systém.

Dôležité:

1. Pri inštalácii systému, musí uvoľnite zámok riadenia, ak tam je.

2. Diaľkové motora štart funkcia je len vhodný pre automatickou prevodovkou auto.

3. Ak chcete použiť vzdialený motor spustiť funkciu na automatické vysielanie autá, potrebné je 3 krát zámok signál z existovali remote( príveskom) pri stlačte tlačidlo blokovania 3 krát. Ak nie, potom nie je možné používať diaľkové motora štart funkcia.

4. Ak je čip v pôvodnom auto na diaľkové ovládanie (na kľúč), budete musieť kúpiť extra bypass modul, môžete ho tu:

alebo si môžete zakúpiť aj iné univerzálne verzia bypass modul.

5. Motor štart farba LED červená farba, keď deaktiváciu, zapnite ACC, a začal vozidla.

6. Neposkytujeme inštalačné služby, a úprimne odporúčame vám nainštalovať si ju profesionálny auto alarm installer. Sme radi, že poskytovanie technickej podpory, ak potrebujete.

Hlavné funkcie:

1. Smart push start & stop auto

2. Diaľkové engine start (táto funkcia je len vtedy, vhodný pre vozidla s 3 krát zámok výstupného signálu pri stlačte tlačidlo blokovania 3 krát auta na diaľkové ovládanie, alebo používateľ nemôže použiť túto funkciu)

3. Systém musí pracovať s auto alarm systém alebo keyless entry system spolu.

Ako spustiť a zastaviť auto:

1. Stlačte tlačidlo diaľkové odblokovanie tlačidla na 1 sekundu, zapaľovanie prepínač flash modré svetlo, byť schopný zapnite a spustite auto.

2. Krok na nožnú brzdu, zapaľovanie prepínač flash modré svetlo raz za sekundu, krátko stlačte spínač zapaľovania raz, auto bude možné spustiť. Ak nie je možné spustiť auto, skúste znova, kým začne auto potom voľné prst.

3. Dlho stlačte spínač zapaľovania, kým začne auto, potom uvoľnite prst. Maximálny čas pre stlačením tlačidla štart je 5 sekúnd. Ak to nefunguje, skúste to znova.

4. Krok na nožnú brzdu, stlačte spínač zapaľovania 0.5 druhý, alebo nie krok na nožnú brzdu, stlačte spínač zapaľovania po dobu 3 sekúnd, bude vozidlo zastavené.

5.Diaľkové motora štart funkcia sa hodí len pre automatická prevodovka autá, to znamená 3 krát zámok signál z existovali remote( príveskom) pri stlačte tlačidlo blokovania 3 krát. Ak nie, to nie je možné používať diaľkové motora štart funkcia.

Balenie informácie:

Mozog x 1

Stlačte tlačidlo x 1

6P zapaľovanie postroj x 1

Drôt postroj x 1

Anglický užívateľa na obsluhu a návode na inštaláciu x 1

pozrite si našu spätnú väzbu od našich klientov:

PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS?

1. Professional: Sme profesionálny tím vozidiel bezpečnostné produkty a môžeme poskytnúť technik podpory 7x24 hodín na vás

2. Zárukou kvality: výrobky poskytujeme všetky s 12 mesiacov záruka kvality

3. Tovar na sklade a rýchle dodanie: Všetky položky, ktoré predávame sú v sklade a zasielame im umožní rýchly, zvyčajne budeme loď vašej objednávky von do 24 hodín raz dostať svoje platby vymazané

4. Dobrú povesť: sme získať dobrú povesť od našich klientov

5. 14 dní záruka vrátenia peňazí: ak ste nemali uspokojiť s vašej objednávky, len vráťte nám ho do 14 dní a získať plnú náhradu.

6. Nádherný po predaji služby: transakcie nie je dokončiť aj dostali ste vašu objednávku; aj naďalej budeme poskytovať vám po predaji služby, keď sa budete používať produkty celý čas.

Záruku kvality

Sľubujeme, žiadne riziko nákup a 14 dní peniaze späť služby

1. 14-dňovú záruku vrátenia peňazí-z akéhokoľvek dôvodu.Pre 14 dní od dátumu nákupu, vrátiť nepoškodený Easyguard produkt a dostávať plnú náhradu z AKÉHOKOĽVEK dôvodu.

2. Všetky produkty vyrobené z Easyguard a ponúkame je zbrusu nový, un-používa sa s originál balenie.

3. Všetky výrobky sú v súlade s 12-mesačná záruka na kvalitu-súvisiace problémy. 12 mesiacov od dátumu nákupu, my sa postaráme o všetky kvality-súvisiace otázky.

4. Ak zákazníci prijaté akékoľvek vady alebo poškodené na obale, ako aj výrobky, pls odmietnuť podpísať balík a ihneď nás kontaktujte. Pls tiež poskytnúť dôkaz od prepravnej spoločnosti, ktorá môže dokázať škody nimi spôsobené, v tomto prípade, môžete získať bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

5. Ak ste naozaj nemám rád výrobky, ktoré ste kúpili, môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás s plnou pôvodnom balení a získať plnú náhradu. Pls zabezpečiť to, že balíček je nepoškodený a v pôvodnom stave, keď vám to vrátiť späť.

6. Pls kontaktujte nás pred vrátením výrobkov a poskytneme podrobné spiatočná adresa. Zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť vrátiť prepravné náklady.

7. 12 mesiacov záruka nie je k dispozícii, keď sú výrobky poškodené nesprávnou použiť na kupujúceho konca.

Bezplatnú zákaznícku podporu

1. Nie ste istí, ako dostať svoje Easyguard výrobok nefunguje správne? Kontaktovať náš svet-trieda, priateľský tím podpory pre rýchle riešenia.

2. Priateľské pripomienka: Ak nás požiadate o pomoc, uistite sa, že vaše Easyguard produkt hodí sa pre riešenie problémov!

Platobné podmienky

1. Akceptujeme platby cez www.haix.sk

2. Ak zákazníkov, ako zaplatiť prostredníctvom iných metód, pls kontaktujte nás pre viac informácií.

Doprava termín

1. Všetky tovar bude dodávaný v 1-2 pracovných dní po prijatí platby, vylúčiť dovolenku, ako je Čína, Nový Rok dovolenku, uprostred jesene dovolenku atď.

Štítky: poplachový systém, poplachový systém auto, systém autá, Lacné poplachový systém, Vysoko Kvalitný systém, alarm auto, Čína systému autá Dodávateľov.

Typ Diaľkové Ovládanie Bez LCD, Diaľkové Ovládanie
Feature1 Stlačte tlačidlo start/stop
Model výrobku es002-P3
Feature3 Diaľkové engine start/stop (voliteľné)
Druh Anti-Theft Prístroja, One-Way
Feature5 Pokračujte kliknutím na tlačidlo štart na auto
Feature4 Kompatibilná s auto alarm systém alebo keyless entry system
Typ Príslušenstva Špeciálne Súčasti Anti-Theft Zariadenia
frekvencia 433.92 MHZ
Diaľkovo Ovládané No
Funkcia Parkovanie Kút
Názov Značky EASYGUARD
Feature2 Prepínanie medzi ACC-ON-OFF
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 5cm x 15cm (7.09in x 1.97in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EASYGUARD Auto push engine start systém auto štart voliteľné pre automatické prevodovky auto, kompatibilná s auto alarm systém DC12V

EASYGUARD Auto push engine start systém auto štart voliteľné pre automatické prevodovky auto, kompatibilná s auto alarm systém DC12V

Súvisiace produkty

Porovnať