Pre Xbox Jeden Radiče Náhradné Diely Prednej Shell Zelená Hydro Dippd Lebky

Nový produkt

Skladom

€5.47

Pridať do obľúbených

HODÍ MODELY: vhodné pre Xbox Jeden Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm audio jack. Vhodné pre Xbox Jeden Bezdrôtový ovládač, bez toho, 3,5 mm audio jack. Nie je vhodný pre Xbox Elite Bezdrôtový ovládač Nie je vhodný pre Xbox Jeden S KVALITOU ZÁRUKA: Hodí flush pre Xbox Jeden radič. Budeme testovať každý jeden pred máme loď. Veľkosť tlačidlo otvory sú práve. Vyrobené z odolného non-jedovaté ABS plastu. Vôňa zdarma. INŠTALAČNÁ PRÍRUČKA: musíte brať na seba ovládači ak chcete nainštalovať túto modularitou. Mnoho profesionálnych návode na inštaláciu video na YOUTUBE. Ľahké sa dostať. Kontaktujte nás prostredníctvom Správy potom môžeme ponúknuť odkaz na video, ktoré bolo vykonané podľa nás možno Budete musieť otvoriť shell nástroj, T8H, a T6 skrutkovač. Môžete zakúpiť tieto nástroje z môjho obchodu. Niektoré inštalácie vyššej-komunikatívnej úrovni je nutná. Inštalácia nie je zložité, a to je oveľa jednoduchšie, ako nainštalovať plnú bývanie shell. Jednoducho nahradí top shell. FUNKCIA: To je krásne zmeniť až z nudné normálne black bez výdavkov veľa $$$. Lesklý povrch. Najhorúcejšie témy. Prispôsobiť ovládači. Balenie OBSAHUJE: 1 X Predné Shell(regulátor, nástroje a iné časti, ktoré nie sú súčasťou balenia)

Platby

1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky

EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní.

DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní.

Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: Lebky, lebka lebka, lebka zelená, Lacné lebky, Vysoká Kvalita lebky lebky, Čína lebky zelená Dodávateľov.

Kompatibilné Značka/Model Microsoft
Názov Značky eXtremeRate
Číslo Modelu Nosenie aj Pre Xbox Jeden radič bez 3,5 mm Konektor a 3,5 mm J
MicroSoft Model Xbox Jeden
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 16cm x 12cm x 6cm (6.30in x 4.72in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Xbox Jeden Radiče Náhradné Diely Prednej Shell Zelená Hydro Dippd Lebky

Pre Xbox Jeden Radiče Náhradné Diely Prednej Shell Zelená Hydro Dippd Lebky

Súvisiace produkty

Porovnať