10PCS/VEĽA 25*40 CM Biele Express Skladovanie Tašky Kuriér Balík Kuriérskou Obálky Prepravná Taška Mail Organizátor

Nový produkt

Skladom

€2.93

Pridať do obľúbených

Vážení Oceňuje Zákazník, Budeme odoslaní vášho balíka počas processting čas! :) Po položka prišiel, sme radi, ak si môžete sa na chvíľu opustiť pozitívne (5 hviezdičiek) spätnú väzbu o naše produkty a služby? Zaberie to len chvíľu, a je to skvelý spôsob, ako pomáhať ostatným, aby sa nákupy, ako je tá vaša! ak nie ste spokojný / á s akýmkoľvek aspektom naše produkty alebo služby, kontaktujte nás prosím najprv opustiť negatívnej spätnej väzby, alebo spor ,aby sme sa mohli pokúsiť vyriešiť váš problém. :) Yous S Pozdravom

10PCS/VEĽA 25*40 CM Biele Self-tesnenie Samolepiace Kuriér tašky Plastové Poly Obálka Poštová Doprava Poštových Tašiek

Názov Produktu Kuriér Tašky

Veľkosť 25*40 CM

MUSÍTE Prečítajte si Pred Nákupom 1,ak ste ruskej kupujúceho,Prosím, vyplňte právo príjemcu, Úplný názov(tri časti) do objednávky ,Predtým, keď ste na mieste, ktoré objednávke,ak nie je pošta vráti späť vášho balíka. a sme si neakceptujú žiadne náhrady pre objednávku bez celé meno. 2,Ak si Kupujúci je naliehavo potrebné položky.ak nemôžete trpezlivo čakať balíček ČÍNA PRÍSPEVOK AIR MAIL.Pls vybrať si spôsob, ako Vyjadriť,ak si zvolil čína príspevok AIR MAIL,ak je meškanie v prepravu.Pls neakceptujú vrátenie alebo spor,Ale sme láskavo chceme pomôcť rozšíriť proces krát vašej objednávky. 3.Ak ste Pravidelný kupujúci,a ak sa nám dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu na vašu objednávku.keď umiestnite nové objednávky v našom obchode.môžete správu na nové objednávky a poskytne nám vaše posledné číslo objednávky .sme ochotní dať darček, alebo nejakú zľavu. 4.VŠETKY Tovary, ktoré sú k dispozícii,po ktorú ste zaplatili.ususlly dáme sledovania číslo 1-2 pracovných dní a poslala svoj pozemok v priebehu 2-4 pracovných dní.Po package vyslať,to nemôže kontroly podľa nás, je vysoko závislá na medzinárodnú dopravu ,úprimne dúfam, že sa vám môže porozumieť a trpezlivo čakať ,ak máte nejaké odkladu,budeme sa snažiť v našich silách pomôcť budete si dajte nám vedieť.

Štítky: skladovanie taška, taška na skladovanie organizátor, Úložný Vak Organizátor, Lacné skladovanie taška, Vysoká Kvalita taška skladovanie organizátor, Čína skladovanie taška organizátor Dodávateľov.

Názov produktu Kuriérska Tašky
Formulár Trojrozmerný Typ
Vzor Trojrozmerný Typ
Platné Priestor obývacia izba
Použitie Drobnosti
Špecifikácia 25*40CM
Produkt Skladovanie Tašky
Veľkosť 25*40 CM
Kapacita 180ml
Funkcia Skladanie,Eco-Friendly
Klasifikácia Súbor
Tvar Námestie
Názov Značky Netfeature
Hrúbka 12 drôt
Číslo Modelu EA648
Druh Skladovanie Tašky
Materiál POLY
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10PCS/VEĽA 25*40 CM Biele Express Skladovanie Tašky Kuriér Balík Kuriérskou Obálky Prepravná Taška Mail Organizátor

10PCS/VEĽA 25*40 CM Biele Express Skladovanie Tašky Kuriér Balík Kuriérskou Obálky Prepravná Taška Mail Organizátor

Súvisiace produkty

Porovnať