NOVÉ!! 3ks RUČNÝ Plyn Brzda, Spojka No-Vŕtanie Nohy Pedál Kryt Držiak Pre Hyundai 2016 2017 Tucson & NEW Optima K5 Sorento 2017

Nový produkt

Skladom

€22.35

Pridať do obľúbených

3xStück Pedale Pedalkappen Fußstütze

Pre Manuálna Prevodovka Iba !

Popis:

Skutočné Nerezovej Ocele s protišmykové gumené vložky, Top kvalita zaručená.

Farba : skutočné obrázky zobrazené v zozname. Plug&Play Jednoduchá Inštalácia, môžu byť stanovené v 20min každý. ( Č-Drill )

Dodanie podrobnosti

- Všetky theshipments majú sledovacie číslo zásielky, zvyčajne trvá 10 až 20 pracovných dní.Ak chcete robiť expresná doprava, prosím, kontaktujte nás.

- Tovar zasielame len na dodaciu adresu, ktorú poskytujete na nákup účet.

- Väčšina produktov by byť uplatnené nízkou hodnotou, všetky prepravné a cena je vylúčené kupujúceho súvisiace povinnosti poplatok kupujúcim krajiny je Vlastná.

- Všetky štátnych sviatkov by zastaviť vývoz.

O nás

- Pracovný čas: HK času (GMT+8): pondelok-sobota 9:00 hod do 6.00 hod.

- Sme profesionálne výrobná spoločnosť od roku 2008, zaoberajúce sa všetkými druhmi upravené auto diely , špecializujúca sa v kozmetickej časti, ako Úložný kontajner tácky, Nožné pedále, Led dvere, parapety, Chrómové lišty & ochranné čalúnenie. Pre hromadnú objednávku, Prosím neváhajte a kontaktujte nás cez eBay správy.

Spätná väzba

- Sme úprimné predávajúceho, predpokladáme, že všetku zodpovednosť za náš predajný. Kontaktujte nás, ak máte akúkoľvek otázku.

- Prosím, nenechávajte neutrálny alebo negatívny spätná väzba je pre nás bez komunikácie. Sľubujeme, že v našich silách, aby pomohli vyriešiť akýkoľvek problém. Našim cieľom je zabezpečiť, aby všetci odberatelia budú mať príjemný nákup skúsenosti.

- Akonáhle vaše položky príde v splnená podmienka, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu, Náš systém rozpozná pozitívnu spätnú väzbu a odpovedať pozitívnu spätnú väzbu automaticky.

Poškodené alebo Unfitting Položiek

Ak zistíte, že váš produkt bol poškodený počas prepravy, nahláste škodu prípade do express spoločnosti a získať číslo prípadu z nich, potom prosím, pošlite nám číslo prípadu a škoda fotky výrobku a balíček vo vnútri a mimo spoločnosťou eBay správy , by sme usporiadať odoslať pre vás podľa toho!

Warranty & Return

- Ponúkame obmedzený 60 dní komplexné záruka na každú položku, po dátume položku prijaté. Väčšina aftermarket položky neprídu s pokynmi a odbornú inštaláciu pre všetky položky, je vysoko odporúčané. Kupujúci preberá všetky riziká na inštaláciu a použitie. Žiadne výmeny sa vydáva na výrobky, ktoré boli poškodené alebo nesprávne použili (Upravené).

- Všetky položky sú chybné alebo nesprávne spôsobené naše chyby, by sme výmenu položky s expedičný poplatok na nás.

Štítky: Pedál Kryt, nožný pedál kryt, pedál auta, Lacné pedál kryt, Vysoká Kvalita nohy pedál kryt, Čína pedál auta Dodávateľov.

Funkcie Kartáčovaný Nerez + Anti-slip Gumové Vložky
Nový Obchod, Propagácia !! Prosím, využite & Uložiť viac !!
Materiál Nerezová Oceľ + Guma
Package Plyn + Brzdové + Spojkový pedál (3ks)
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
farba Ako ukazuje reálne obrázky
Názov Značky JOGON
Kompatibilita 2016 Tucson
Položka Druh Pedále
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NOVÉ!! 3ks RUČNÝ Plyn Brzda, Spojka No-Vŕtanie Nohy Pedál Kryt Držiak Pre Hyundai 2016 2017 Tucson & NEW Optima K5 Sorento 2017

NOVÉ!! 3ks RUČNÝ Plyn Brzda, Spojka No-Vŕtanie Nohy Pedál Kryt Držiak Pre Hyundai 2016 2017 Tucson & NEW Optima K5 Sorento 2017

Súvisiace produkty

Porovnať