Vrtáka 19 mm 3/4" Tesárstvo Štvorcovým Otvorom Bitov Vŕtať Mortising Dláto Nastaviť dreva nástroje Mortiser Drill Bit Nastavený

Nový produkt

Skladom

€4.62

Pridať do obľúbených

Funkcia Produktu

Drevospracujúci štvorcový otvor vyvŕtať Štvorcový otvor vyvŕtať nemôžu byť použité na elektrickú vŕtačku, vŕtačka štvorcové otvory, je potrebné, aby sa zmestili štvorcovým otvorom vrták doraz (mortise a tenon stroj) na použitie. Mortise a tenon námestie diery vŕtané do strašné + vonkajší rukáv v strede zmes. Znížiť práce intenzita výstavby pracovníkov, zrýchliť rýchlosť výstavby, znížiť stavebné náklady na výstavbu, inštaláciu, obnovu, dekorácie priemysel. Použitie veciach: Námestie dieru vyvŕtať sa používa hlavne pre drevospracujúci aspekty. Rôzne existujúce bitov, môže len proces kruhový otvor, štvorcový otvor nemôže byť spracované, na obrábanie štvorcovým otvorom, musí vŕtať diery alebo rezací stroj spracované surové diery, potom dláto vyrobené z umelej ruky. Úžitkového vzoru do diery vŕtané do rotačných telo, zatiaľ čo vplyv použitie kladivo vplyv sila prenáša na vonkajšie telo, materiál drvenie kola otvor a námestie hlavou múr, jeden-čas spracovania štvorcového otvoru a prach môže byť zlomené troska vypúšťaných zo skúmavky. Pomocou rôznych špecifikácie štvorcový otvor vyvŕtať, zodpovedajúce vhodné moc štvorcovým otvorom stroj, môžete hrať štvorcovým otvorom, aby spĺňali požiadavky.

Zobraziť Produkt

Podmienky služby

Zásielky Platby akceptujeme Alipay, T/T, Western Union, Paypal a Víza platby. Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane. Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky 1-2 dni. Po Službe Po zobrazení položky, ak sú problémy týkajúce sa to, čo potrebujete, kontaktujte nás na prvom čas a poskytol nám dostatok dôkazov. Ak sa preukáže, aby sa porušovali alebo nesprávne prevádzkovanie, budeme loď najnovšie položky pre vás, akonáhle je to možné. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nástroj nastavenie ružová, nástroje na brúsenie, nastavte blesk, Lacné nástroj nastaviť ružová, Vysoko Kvalitné nástroje na brúsenie, Čína nastaviť blesk Dodávateľov.

Použitie Drevo Vŕtanie
Materiál Rýchloreznej Ocele
dĺžka 231*25*25
Druh Twist Vrtáka
Číslo Modelu MKSD-19 mm-3/4
DIY Dodávky Tesárstvo
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 25cm (1.97in x 1.97in x 9.84in)
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vrtáka 19 mm 3/4

Vrtáka 19 mm 3/4" Tesárstvo Štvorcovým Otvorom Bitov Vŕtať Mortising Dláto Nastaviť dreva nástroje Mortiser Drill Bit Nastavený

Súvisiace produkty

Porovnať