Taktické Zbrane Závesu 1911 Pás, Puzdro Na Lov Airsoft Gun Puzdro Svetlo Bearning Colt 1911

Nový produkt

Skladom

€7.99

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode.

1. Podrobnosti: Materiál: Vysoko kvalitná Polyuretánová vhodné pre: 1911 Hmotnosť: 500 g Farba:Čierna Použitie: Vojenské & taktické & Polície & Armády zbraň/ airsoft/ pištoľ/ puška činnosti / Vojnová hra CS hru/ Outdoor, lov 2.Balenie Obsahuje: - 1 xSafa Pás Puzdro so Svetlom Ložisko 3.Detail fotografie:

Prepravné Podmienky

Dodanie tovaru withour 5 pracovných dní.Sledovanie informácie o pozemok možno potrebujú 5-10 dní zobrazené na webových stránkach.Prosím, byť viac trpezlivosti.Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky a dane pre dovoz do kupujúceho krajiny.

Ruturn Politiky

1)Ak sa chcete vrátiť alebo vymeniť položky prijaté ,môžete sa obrátiť na nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.

2 )položiek vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.(Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný ,muži urobili chyby nie sú zárukou,ako sú rozbité,poškriabaný a pod.)

Spätná väzba

1)Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak nám poskytnete, pozitívna spätná väzba a 5 hviezd ,dáme vám špeciálnu zľavu pri ďalšej objednávke.

2)Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: zbraň pás puzdro, Pás Gun Puzdro, 1911 gun puzdro, Lacné zbraň pás puzdro, Vysoká Kvalita pás gun puzdro, Čína 1911 gun puzdro Dodávateľov.

Názov Značky CLUSGO
Materiál
Číslo Modelu KBH-008
Služby
Farba
Pre
Typ Položky
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 12cm (9.84in x 5.91in x 4.72in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Taktické Zbrane Závesu 1911 Pás, Puzdro Na Lov Airsoft Gun Puzdro Svetlo Bearning Colt 1911

Taktické Zbrane Závesu 1911 Pás, Puzdro Na Lov Airsoft Gun Puzdro Svetlo Bearning Colt 1911

Súvisiace produkty

Porovnať