2500 Ručné Coral Svetlo Broskyňa Srdce ECO konfety svadobný stôl scatter dekorácie Biologicky rozložiteľný

Nový produkt

Skladom

€7.04

Pridať do obľúbených

Vážení všetkých.

Hodvábny Papier Confettis sú ručne biologicky papiera, takže sú veľmi tenké.

Môže sa zdá, že len malá taška, ak ste ho dostali. Jedna objednávka obsahovať len málo.Nie veľmi

Ale prosím, naliať z nich a samostatným nich , zistíte, že tam je tak veľa kusov.

Jedna objednávka obsahovať cca 15 g, oni sú dosť pre 3 osoby na použitie.

Takže prosím, skontrolujte, ako veľa hostí budete mať a zvoľte príslušné množstvá.

Prosím, prečítajte si naše popis pozorne, a nenechávaj nás negatívnej spätnej väzby, dôvod: existuje len malá taška a drahé.

Ďakujeme za všetkých vás ste spolupráce.

Tam môže mať farebné odchýlky ako používame rozdiel počítač moniter.

Naše konfety je vyrobený na objednávku, snažíme sa, a odosielať všetky objednávky do 24 hodín, ale niekedy to trvá trochu dlhšie... ale stojí za to čakanie sme dúfam, že majú svoju farbu a tvar na SVOJ deň... Ak si zanechal to trochu neskoro, a čas je krátky, prosím, správu nám čo najskôr a urobíme to najlepšie pomôcť... po tom všetkom, čo je svadba bez konfety?

Krásne Ruky Stlačené tkaniva, papierové konfety, v čoraz populárnejší Srdcia tvar. Predstavte si, že vaše špeciálne deň a potom to bude lepšie ako 2,000 s ručne Srdcia float jemne do vzduchu v farbu alebo farby podľa vášho výberu. Baviť hostí, bez ohľadu na ich vek, vhodný pre použitie s dohľadom od veku 5 až 95. Vyrobené z najjemnejšej stupeň biologického tkaniva k dispozícii, potom zabalené pre vás pripravený. Každé balenie je vyrobené na objednávku, ako ponúkame v mnohých variantoch bolo by pre nás nemožné držať skladom, aby sme sľub, aby sa každý balíček s množstvom lásky a náklonnosti a potom odoslania prostredníctvom Royal Mail, pripravené pre vaše špeciálne deň.

Na konfety bude najlepšie použité do troch mesiacov od zakúpenia, ale ak je uložené tmavom a suchom mieste, napríklad v spodnej zásuvky v spálni alebo v krabici v šatníku to bude mať za dvanásť mesiacov žiadny problém. Na konfety stratí farbu, ak sú ponechané na slnku, alebo vystavená na vlhkých podmienkach.

Keď deň príde na konfety bude vyžadovať rozdelenie, toto je robené tým, že ju vo vnútri vaku a nafukovanie taška fúka do nej, potom najlepšie bit... Shake, shake, shake, čím viac budete triasť viac budete zarábať. Na konfetami samostatné a potom sa na kompletný nový vzhľad, jeden svetla načechraný úžas.

Na Konfety Láska Srdce môže byť tiež použitý v pozvánky dať hostia ochutnať to, čo príde, sa bude môcť váš motív, ktorý bude vykonávať všetky cez deň, ako aj oni sú skvelé ako tabuľka konfety (sme tiež mať plnú doplnkové suite grafické efekty k dispozícii) a potom, stačí, keď si myslel, že to bolo viac, niektoré môžu byť odoslaný s ďakujem vám karty ako pripomienka krásny deň vám všetkým oslavuje svoje manželstvo... s Láskou Srdcia vo vzduchu...

Doprava 1. Všetky objednávky odosielame do 1 pracovného dňa po platba potvrdená. 2. Sme Zadarmo loď cez Čína mail príspevok na celom svete. To trvá 10 až 20 dní na Juhu Aisa, ako Janpen,Južnej Kórei,Singapure a na Novom Zélande. To trvá 15 až 30 dní v Kanade, USA. To trvá 20-35 dní do Západnej Európy, ako Luxembursko, Grécko, Švédsko, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Švajčiarsko, Belgicko, maďarsko, Rakúsko. To trvá 30-45 dní Austrilia, Anglicko, Írsko,Čr, Spojené Arabské Emiráty, Israelch, Holandsko, Fínsko, dánsko,Saudská Arábia, Rusko, Kuvajt, Katar, India, Mexiko, Čile. To trvá 35-50 dní v Brazílii, Kolumbii, Peru, Južná Afrika. 3. Doprava dní môže byť ovplyvnený počasím,Štrajk. Veľké Mesto trvať menej času, ako malé mesto, mesto, oblasť bude rýchlejšie ako na vidieku. 4. Sme radi kombinujú Nákladov Rýchlo Expresná doprava( ako je DHL, EMS, Fedex, atď.).Bude to trvá asi 5-7 dni, aby sa dospelo vás. 5. To bude loď Zdarma Fast Express lodnej dopravy v prípade, ak hodnota viac ako 100USD. 6. V záujme zabezpečenia včasného prijatia zásielky,prosím, uveďte vaše celé Meno, psč,Úplnú Adresu,a k dispozícii telefón. Platby akceptujeme platby cez www.haix.sk Systému. Akceptujeme aj Paypal. Vaša úplná spokojnosť je náš cieľ 1! Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, dajte nám prosím vedieť.

Štítky: biologicky odbúrateľný, biologicky rozložiteľný svadobné konfetami, biologicky rozložiteľný konfetami, Lacné biologicky rozložiteľný, Vysoká Kvalita biologicky svadobné konfetami, Čína biologicky konfety Dodávateľov.

Názov Značky Poolohmeh
Pre koľko hostí 5
Veľkosť 2.5cm
Príležitosti Svadba
Typ Jednotky veľa (2500 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.015kg (0.03lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2500 Ručné Coral Svetlo Broskyňa Srdce ECO konfety svadobný stôl scatter dekorácie Biologicky rozložiteľný

2500 Ručné Coral Svetlo Broskyňa Srdce ECO konfety svadobný stôl scatter dekorácie Biologicky rozložiteľný

Súvisiace produkty

Porovnať