Gold alebo Silver kvetinové vázy Tabuľka Vrchol 72 cm Vysoký 10pcs/veľa

Nový produkt

Skladom

€292.60

Pridať do obľúbených

Výška: 72 cm Priemer: top-15 cm Materiál: kov Farba: zlatá alebo Strieborná Poznámka: Pre jednoduchú prepravu, zašleme časti samostatný, musíte zostaviť ich sami, je to veľmi jednoduché :) cena je len za perlové crystal stĺpec a bez ďalšieho príslušenstva na obr bez svetiel atď.

Vitajte na našom obchode spôsob Platby a Prepravy: akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Radosť skontrolujte dodaciu adresu a tel čísel, ktoré ste nechali na www.haix.sk je správne, budeme posielať tovar podľa neho! Keď sa rozhodnete pre dodávky termín " predávajúci spôsob dopravy ", budeme doručenie vašich zásielok DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX, DPEX atď, alebo Odbornej Leteckej spoločnosti , ktorá môže dosiahnuť v o 5-15 dní. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane.Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a shippingcost. Prosím, Informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Vrátiť/Vrátenie: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Spätná väzba: Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás prvý, ešte pred tým, ako spor, budeme sa snažiť v našich silách, solu problém pre vás. Vďaka :) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: tabuľka vrchol, tabuľka vázy centerpieces, vysoký centerpieces, Lacné tabuľky vrchol, Vysoká Kvalita tabuľka vázy centerpieces, Čína vysoký centerpieces Dodávateľov.

farba Striebro, Zlato
Veľkosť M
Číslo Modelu BC
Materiál kov
Štýl Európa
Funkcia Stolový Váza
Názov Značky DesserXixi
Veľkosť Balenia 45cm x 45cm x 50cm (17.72in x 17.72in x 19.69in)
Hmotnosť Balenia 28.0kg (61.73lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Gold alebo Silver kvetinové vázy Tabuľka Vrchol 72 cm Vysoký 10pcs/veľa

Gold alebo Silver kvetinové vázy Tabuľka Vrchol 72 cm Vysoký 10pcs/veľa

Súvisiace produkty

Porovnať