2 ks/veľa Motocyklové Prilby Komunikačný Headset, handsfree Bluetooth Intercom Športové Prilby Súpravy " Roh " Audio Moto Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€65.10

Pridať do obľúbených

Vážení hodnota zákazníka:

vitajte v našom obchode,dúfam, že by ste nájsť jeden sa vám páči tu.pls skontrolujte položky starostlivo pred objednávky.Budeme pošlite objednávku vám, hneď ako budeme môcť. Po receving položky,ak je niečo zle s výrobkom,pls kontaktujte nás na prvom mieste ,budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás .Užite si Shoping tu!

Vezmite prosím na vedomie :Tam je len Jeden Bluetooth Intercom Slúchadlá v balení, ak chcete, aby telefón s ostatnými ,budete musieť kúpiť 2 alebo 3 jednotky (Je možné podporiť Max 3 jednotky.intercom;),preto nie je potrebné stráviť mobile poplatky a mať lepšie pohode a safter cestovať s tímom ľudí. Hlavné rysy (1) Bezdrôtový headset pre bluetooth zapnúť mobilný telefón na vzdialenosť až 10 metrov. Bicykel-na-bike intercom pre rider& cestujúcich alebo dve samostatné bicykle až 100 Metrov v otvorenom Priestore Až 10 hodín hovoru, keď je pripojená na mobilný telefón. Až 6 hodín hovoru, keď pomocou interkom funkcia. Až 300 hodín v pohotovostnom režime (2) výzva sa, hovor prijať hovor, hovor odmietnuť, hovor zavesiť. (3) Príjem mobilný telefón hovor automaticky (4) Vytáčanie posledného čísla (5) Podpora audio prenos. (6) Užite si mobilný telefón hudby cez A2DP, alebo sa pripojiť GPS (7) Ovládanie mobilného telefónu hudby prostredníctvom AVRCP: dopredu, dozadu, prehrať, pozastaviť (8) Automatické prepínanie medzi bluetooth mobilný telefón, intercom, stereo hudby. (9) S DSP echo zrušenie a potlačenie šumu technológia, crystal clear voice, kvalita je zaručená vysoká rýchlosť. (10) Tlačidlo panel je vodeodolný a slnko-dôkaz, zatiaľ čo dizajn je trvalé. Inter Telefón je Bluetooth Headset určený pre motocyklový jazdec a spolujazdec, ktorí chcú mať jasné a spoľahlivé bezdrôtové komunikácie pri jazde. Tento headset je kompatibilný s Bluetooth mobilných telefónov a môže byť vhodná na akýkoľvek druh prilby pre motocyklistov. Tento prístroj umožňuje cyklistov na príjem GPS hlasové pokyny, komunikovať s cestujúci na zadnom sedadle, uskutočňovať hovory na svojom mobilnom telefóne a počúvať hudbu alebo ich MP3 prehrávač. Tento headset funguje s akýmkoľvek Bluetooth vybavený mobilný telefón. Navrhnutý a Skonštruovaný pre Heavy-Duty Výkon Splátky :

Montáž Inter Telefón

1. Vezmite si Okrem Telefónu Headset a posuňte ho nadol do otvorov v Headset Klip Mount. Uistite sa, že je to úplne vybavené a zaistené na svojom mieste a snaží extrahovať to, ťahom smerom nahor.

2. Teraz budete musieť pripojiť reproduktor a mikrofón ruku vo vnútri prilby. Mať Velcro pad, ktorého reproduktora bude pripojiť, a test na najlepšiu pozíciu, aby to napravil. Velcro Pad by mala byť stanovená vo výške uchu v prilby ucho vrecku. Budete musieť dať helmu na pár krát nájsť optimálnu polohu použiť podložku. Pri správnom určení polohy je zistené, odstráňte ochrannú fóliu a uplatňovať Velcro Pad.

3. Ďalej sa slúchadla a pripojiť ju k Velcro Pad. Spustite Rameno Mikrofónu nadol pozdĺž nadol, kde sa vaše ústa budú. Ako Mikrofón Rameno je flexibilný, môžete nastaviť tak to sedí v optimálnej polohe, v prednej časti úst. Niektoré prilby majú odnímateľné polstrovanie; ak vy áno, to je doporučené spustiť reproduktor a mikrofón pod čalúnenia.

4. Starostlivosť zápas kolíky hore, pripojte do zásuvky Headsetu Headset Socket. Zátka môže byť len vložený v jednej polohe.

5. Zabezpečenie šnúru do zásuvky Headsetu vo vnútri prilby. Tuck žiadne ďalšie drôtu do prilby. Zabezpečiť, že len niekoľko centimetrov kábla vyjde. Ste úspešne pripojili Okrem Telefónu.

Zapnutím jednotky do pohotovostného režimu:

Stlačte a podržte malé čierne tlačidlo napájania na konci jednotky. Po 3 sek budete počuť "Di" a modrá LED dióda začne blikať. Pustiť tlačidlo a jednotka je teraz v pohotovostnom režime.

Manuálny Proces

Vypnutie jednotky:

Stlačte malé čierne tlačidlo napájania po dobu 5 sekúnd alebo dovtedy, kým nezaznie 2 "Di" tóny a svetlá uhasiť.

Ak chcete spárovať vaše technológiou Bluetooth mobilný telefón:

Keď je jednotka vypnutá, stlačte a podržte tlačidlo malé čierne tlačidlo napájania na konci jednotky. Podržte tlačidlo, kým sa nezobrazí ČERVENÉ A MODRÉ svetlo bliká. To zvyčajne trvá okolo 5-8 sekúnd od vypnutia. Nie pustiť, keď sa zobrazí modré svetlo. Budete tiež počuť "DuDu" tón, keď sa jednotka prepne do režimu párovania. Na svojom telefóne, hľadať a pokúšať o pár do zariadenia, keď je zariadenie v blikajúce červené a modré. Ak to vyžaduje spárovanie, kód bude 0000 a mali by ste nastaviť telefón, aby automaticky pár do zariadenia.

Ak chcete Spárovať 2 zariadenia v intercom režim

Keď sú obidve zariadenia sú vypnuté, stlačte a podržte tlačidlo malé čierne tlačidlo napájania na oboch zariadeniach, kým obe jednotky flash červená/modrá opakovane. Musíte držať tlačidlo na viac ako 6 sekúnd a dont nechať ísť, keď vidíte modré svetlo.

Krátke, stlačte čierne tlačidlo napájania na JEDEN z dvoch zariadení a na toto zariadenie bude hľadať a auto-pair na druhej intercom režime. Živé hovor bude zahájená.

Ak sa to nepodarí zopakovať to zabezpečiť obe červené/modré svetlo sekvencie sa začala súčasne a sú blízko pri sebe. Tiež zabezpečiť, aby všetky ostatné Bluetooth zariadenia sú vypnuté.

Keď spárovaná, nemusíte ísť do párovacieho režimu znova. V budúcnosti je potrebné iba ak chcete prejsť do pohotovostného režimu (modré svetlo bliká) na oboch jednotiek a stlačte tlačidlo na jednom zariadení.

Štítky: intercom šport, prilba komunikačný headset, "roh" audio moto, Lacné intercom šport, Vysoko Kvalitné prilby komunikačný headset, Čína " roh " audio moto Dodávateľov.

Položka Výška 2.3cm
Režim Pripojenia Bluetooth
Hudba Stereo
Položka Šírka 3.2cm
Názov Modelu TOM-OS
Bluetooth Verzia 2.1 +EDR
Napájanie Režim Vstavaná Batéria
Názov Značky FreedConn
Konektor Typu UK EÚ AU NÁS
Položka Druh Prilba Headset
Funkcia Nepremokavé
Platné Prilba Typ Full Face
Certifikácia CE, FCC, RoHs, BQB, ISO9001
Hovorový Čas 8hours
Maximálny Počet Reproduktorov 2
farba Čierna
Tímový hráč Podpora 3 ľudia
Maximálna Vzdialenosť Intercom <500m
Položka Dĺžka 8.2cm
Položka Hmotnosť 0.3kg
Externé Testovanie Certifikácia CE
Špeciálne Funkcie Nepremokavé
Typ Jednotky veľa (2 páry/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks/veľa Motocyklové Prilby Komunikačný Headset, handsfree Bluetooth Intercom Športové Prilby Súpravy

2 ks/veľa Motocyklové Prilby Komunikačný Headset, handsfree Bluetooth Intercom Športové Prilby Súpravy " Roh " Audio Moto Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať