Pendente Luminaria Retro Kuchyne Strop Prívesok Svetlo LED Svetlá Vintage Starožitné Visí Moderné Sklenené Zariadenia pre Dinningroom

Nový produkt

Skladom

€29.89

Pridať do obľúbených

Pendente Luminaria Retro Kuchyne Strop Prívesok Svetlo LED Svetlá Vintage Starožitné Visí Moderné Sklenené Zariadenia pre Dinningroom

Položka popis: Napätie:110/240 V AC , hodí po celom svete Lampa base:E27X1pcs Žiarovky / CFL / led žiarovka je k dispozícii Watt:Edison žiarovka Materal :sklo, meď Kábla:100 cm môže byť upravené, vrátane všetkých závesné príslušenstvo Aplikácie: krytý foyer, obývacia izba, spálňa, schodisko, umyváreň, kúpeľňa atď.

Sme profesionálna obchodná dodávateľa rokov obchodných skúseností poskytuje výborný produkt a služby, spolupracujeme s mnoho známych podnikov na svete a veríme, že budeme mať dôveru od vás.

1 Prepravné Podmienky

Prepravné podmienky sú väčšinou doprava zadarmo do USA, EÚ, v Ázii, a každý krajín. Ciel, daní a dane z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma. Zvyčajne posielame von tovaru na vás s nízkou hodnotou v Číne Post ,Epacket (malé paketové) DHL EMS (väčší balík), o 7-40 dní môžete prišiel vašu adresu, okrem abnormálne podmienky. Ak potrebujete rýchlu prepravu UPS, TNT, , EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môžete si vychutnať veľmi dobré zľavy. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré budete chcieť, Budeme aktualizovať sledovanie Nie. v objednávke alebo odošlite e-mail na vás.

2 spätnú Väzbu

Dúfam, že každý zákazník bude užite si nakupovanie. Ideme prostredníctvom spätnej väzby pravidelne. a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov. Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. A ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím, neváhajte kontaktovať pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu.

3 Zákaznícky Servis

Pretože vaša spokojnosť je náš cieľ. Prosím, nie opustiť žiadne negatívne alebo fyzická spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na platformu bez komunikácie.

Veríme, že komunikácia sa bude riešiť problémy. Viete, že akékoľvek negatívne alebo fyzická alebo spor bude bolieť oboch stranách, a nedovolí problém naozaj vyriešiť. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, niekedy odpovede na vaše správy sa môže oneskoriť v rámci 6-10 hodín. Reagujeme na vaše správy v pondelok až piatok, počas pravidelných pracovných hodín, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví!

4.O Nás

Sme vždy ponúka najlepšiu kvalitu produktov a služieb pre našich zákazníkov.

Dúfam, že každý zákazník, teší nákupy tu.

Ďakujeme!

Štítky: sklo zariadenie, svetlo vintage, luminaria retro, Lacné sklo zariadenie, Vysoká Kvalita svetla vintage, Čína luminaria retro Dodávateľov.

Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Zdroj Napájania AC
Štýl Art Deco
lampa prívesok lampa sklo závesné svetlo
Tienidlo Farba Biela
Aplikácia Jedáleň
Certifikácia CCC
pendentes para sala de jantar závesné lampy kuchyňa
Napätie 220V
Je Žiarovky Zahrnuté No
Základný Typ E27
luminaria vintage pendente luminaria jedáleň
číre sklo prívesok svetlá sklenené závesné osvetlenie
kuchyňa strop prívesok svetlo číreho skla žiarivky
Materiál Telesa Sklo
kuchyňa odrazové svetlo svetlo svietidlo
Povrch Brúsený Nikel
Položka Druh Prívesok Svetlá
sklenený prívesok svetlá kuchyňa lampa prívesok
vintage domova kuchyňa odrazové sklo lampa
Miesto Hotel Hale,Hotelová Izba,Salón
Osvetlenie Priestoru 3-5square metrov
Zdroj Svetla Žiarovky
Je Stmievateľné No
Technics Horúce Ohýbanie
Záruka 1 rok
Názov Značky FCYAM
Luminaria Pendente luminaria pendente de vidro
Materiál Sklo, Kameň
Počet svetelných zdrojov 1
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 1.9kg (4.19lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pendente Luminaria Retro Kuchyne Strop Prívesok Svetlo LED Svetlá Vintage Starožitné Visí Moderné Sklenené Zariadenia pre Dinningroom

Pendente Luminaria Retro Kuchyne Strop Prívesok Svetlo LED Svetlá Vintage Starožitné Visí Moderné Sklenené Zariadenia pre Dinningroom

Súvisiace produkty

Porovnať