Elecrow 3.3 BMP280 Senzor pre Arduino I2C/SPI BMP280-3.3 Digitálne Barometrický Tlak, Vysokú Presnosť Atmosférických Modul Auta

Nový produkt

Skladom

€2.32

Pridať do obľúbených

Elecrow 3.3 BMP280 Senzor pre Arduino I2C/SPI BMP280-3.3 Digitálne Barometrický Tlak, Vysokú Presnosť Atmosférických Modul Súpravy Popis

Na BME280 Atmosférických Senzor Breakout je jednoduchý spôsob, ako merať barometrický tlak, vlhkosť a teplota čítania všetko bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta. V podstate, všetko, čo potrebujete vedieť o atmosférické podmienky, môžete zistiť z tejto malej odpočinkovej. Na BME280 Breakout bol návrh, aby boli použité v indoor/outdoor navigácia, počasie, prognózy, domácej automatizácie, a dokonca aj vlastné zdravie a wellness monitorovanie.

Na palube BME280 senzor opatrenia atmosférického tlaku z 30kPa na 110kPa, ako aj relatívna vlhkosť a teplota. Breakout poskytuje 3,3 V SPI rozhranie 5V tolerantné I 2 C rozhranie (s pull-up odpory na 3,3 V), má rozmery na menej ako 1mA a idles menej ako 5µA.

Funkcia:

Prevádzka Napätie: 3,3 V

I 2 C & SPI Komunikačné Rozhranie

Temp Rozsah: -40C do 85C

Vlhkosť Rozsah: 0 - 100% RH, =-3% z 20-80%

Tlakový Rozsah: 30,000 Pa na 110,000 Pa, relatívna presnosť 12Pa, absolútna presnosť 100Pa

Výškový Rozsah: 0 na 30 000 ft (9.2 km), relatívna presnosť 3.3 ft (1 m) na úrovni mora, 6.6 (2 m) pri a 30 000 ft.

Zoznam balíkov

BMP280-3.3 Senzor x1

O Nás

Elecrow je otvorený hardvér uľahčenie spoločnosť so sídlom v meste Shenzhen, Čína. Ťaží z najväčších elektronických trhu, lokálna výroba energie a pohodlné globálny logistický systém, obrovské množstvo zábavné a vzrušujúce produkty sú vytvorené každý deň. Integrujeme zdrojov slúžiť novej éry inovácií.

Ak chcete, aby vaše rozhodovanie a inovácie jednoduchšie, ponúkame rôzne vývojovú platformu, moduly, nástrojov, elektronických komponentoch,a iných open source hardware.poskytujeme aj mnoho druhov služieb ,obsahovať Fusion PCB služby, Komponentu Objednania služby a PCB Montáž servis, atď.

Bez ohľadu na to, či ste zvedavý študent, kvalifikovaný inžinier, alebo nadšenec, ktorý miluje vytvorenie, vždy nájdete niečo, čo tu, aby vyhovovali vašim potrebám - a ak nie ,radi by sme vedieť. prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Spokojnosť Zákazníka

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Z akýchkoľvek dôvodov, nie ste spokojný s tým, že tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytnúť vám najlepší zákazník servcies. Warranty & Return

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo môžeme urobiť.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky možné nahradiť v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

Pred vrátením položiek, prosím, kontaktujte nás a uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu

Platby

Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, paypal, alebo tak, že www.haix.sk podporuje.

Doprava 1. Podporujeme world wide doprava s sledovacie číslo(Registrovaná v letecky) a express(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

3. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

Dopravca Názov Odhadovaný Čas v Tranzite z Číny do Cieľa Sledovanie Služby 3-5 pracovných dní www.dhl.com do 3-5 pracovných dní www.fedex.com do 3-5 pracovných dní www.ups.com 5-10 dní www.ems.com.cn 7-25 dní www.hongkongpost.com

4. Objednávky Čas Spracovania: pokyny budú spracované v priebehu 1-2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

Technická podpora Technická podpora je pomôcť navrhnúť výrobky kúpiť a zaistiť, že tieto výrobky sú pracovať tak, ako sa očakáva.

Štítky: senzory pre arduino, Barometrický Tlak, senzor senzor, Lacné senzory pre arduino, Vysoká Kvalita barometrický tlak, Čína senzor senzor Dodávateľov.

Položka Hmotnosť 5g
Materiál Zmes
Prevádzka Napätie 3.3 V
Číslo Modelu SEN00280BMP
Druh Vlhkosť, Senzor
Použitie Teplotný Senzor
Výstup Analógový Senzor
Názov Značky ELECROW
Rohs Sťažnosť RoHS
Teória Odpor Snímača
Temp rozsah -40C do 85C
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Elecrow 3.3 BMP280 Senzor pre Arduino I2C/SPI BMP280-3.3 Digitálne Barometrický Tlak, Vysokú Presnosť Atmosférických Modul Auta

Elecrow 3.3 BMP280 Senzor pre Arduino I2C/SPI BMP280-3.3 Digitálne Barometrický Tlak, Vysokú Presnosť Atmosférických Modul Auta

Súvisiace produkty

Porovnať