Pes roztomilý zvierat pet pug ružová cartoon vankúš Vankúš Domov gauč club hotel kaviareň Dekorácie pre deti darček

Nový produkt

Skladom

€3.68

Pridať do obľúbených

Položka Popis: Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Bavlna, Ľan a Polyester Veľkosť: cca. 17.5x17.5 V (45x45 CM) (prosím, dovoľte 1-2cm odchýlka) Ukončenie: Skrytý Zips Balík obsahuje: 1 ks vankúš( vankúš vnútorného nie je zahrnuté, sa nevypĺňa ) Upozornenie: 1. Je to len na jednej strane, tlačené, farba zadná strana je béžová, nie čisto biele. 2. Je to digitálna tlač, Niektoré vankúš má malé farebné odchýlky s obrazom, môžete požiadať o fotografiu pred objednávky. 3. Prosím, skontrolujte si číslo položky starostlivo pred objednávky. Návod na údržbu: pranie v práčke, teplé 40°C. nepoužívajte bielidlá. Nie bubnové suché. Žehlička na zadnej strane, stredná teplota. Nie dryclean. UPOZORNENIE: o farby,obrázky materiálu reálne farby sú béžová,ak sa vám páči biela prosím, kontaktujte ma,máme ďalší materiál super soft velvet, je to biele, Prosím, navštívte náš obchod pre viac módne vankúše. Ďakujem.

Poštovné: 1.Budeme loď sa vaše objednávky s 3 pracovných dní po www.haix.sk potvrdiť objednávku. 2.Ponúkame Čína príspevok letecky mail,e-pack,Aliexprss a iné komerčné express do celého sveta. V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme si vybrať rôzne express podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, kupujúci obdrží svoje položky v čo najkratšom čase. 3.Ak objednávku okolo 30pcs úplne, budeme používať rýchlejšie obchodné vyjadriť ako UPS,MÝTO,DHL,EMS a pod., 4.Naša cena nemusia zahŕňať daň,dane alebo iných poplatkov,aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať položky ako "darček" na nízku hodnotu.

Poznámka:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.

3.Vankúš ( vankúš vložka nie je v cene,č. náplň)

V prípade potreby plnenia,prosím, druh, kontaktujte servis.

Štítky: Vankúš, Vankúš Na Vankúš, vankúš domov, Lacné vankúš, Kvalitné obliečky na vankúš vankúš, Čína vankúš domov Dodávateľov.

Názov Značky mestá psa
Tvar Námestie
Veľkosť 450mm*450mm
Číslo Modelu DG1782702
Materiál Polyester / Bavlna
Vzor Tlačené
Vzor Typ Zviera
Štýl Obyčajný
Technics Tkané
Použitie Darček
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 2cm (5.91in x 3.94in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pes roztomilý zvierat pet pug ružová cartoon vankúš Vankúš Domov gauč club hotel kaviareň Dekorácie pre deti darček

Pes roztomilý zvierat pet pug ružová cartoon vankúš Vankúš Domov gauč club hotel kaviareň Dekorácie pre deti darček

Súvisiace produkty

Porovnať