20PCS/Veľa 141R-2.54-8P 8Pin PCB Jar Svorkovnica ROHS konektor Ihrisku 2.54 mm

Nový produkt

Skladom

€10.43

Pridať do obľúbených

balík obsahuje :

2 0pcs x 141R-2.54-8P ROHS

Špecifikácia:

Poloha:2.54 mm

Spôsoby platby: akceptujeme ESCROW. Paypal , Western Union, ak máte nejaké problémy s platbou, prosím, kontaktujte nás! ak potrebujete viac množstve, Kontaktujte nás Za najlepšiu cenu a rýchle dodanie . Vážime si rýchlu platbu a tešíme sa na vašu podnikania v budúcnosti. Platba bude potvrdená do 24 hodín, Víkend 48 hodín. Ak potrebujete kúpiť viac množstve, ale cena nie je veľmi lacné, prosím, kontaktujte nás!

Poštovné a balné: Kupujúci reakcie pre (u) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 3-5 pracovných dní po potvrdení platby. Dodacia lehota: Ak loď položka EMS,UPS,Fedex,DHL,TNT, to trvať len 5-7days, Ak ho poslať do Číny Post Air Mail( ) je cca. 15 - 25 pracovných dní pre väčšinu US/ UK / AU destinácií. Krajina Cca. Dodacia lehota

Krajina

Cca. Dodacia lehota

Spojené Štáty Americké / Veľká Británia / Austrália

15-25 pracovných dní

Kanada

15-25 pracovných dní

Brazília / Južná Amerika

môže trvať 6-8 týždňov, vzhľadom na prísne Vlastné Inšpekcie

Francúzsko / Španielsko / Nemecko/ Východnej Európe

môže trvať 6-8 týždňov, vzhľadom na prísne Vlastné Inšpekcie tieto informácie sú poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo v klimatických poveternostných podmienok. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Spätná väzba: Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb. Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu alebo sporu. nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvyšovania spokojnosti

Štítky: Jar Konektor, ihrisko konektor, veľa veľa, Lacné jar konektor, Vysoká Kvalita ihrisku konektor, Čína veľa veľa Dodávateľov.

Číslo Modelu 141R-2.54
Názov Značky AQJG
farba 8p
Veľkosť Balenia 2cm x 4cm x 6cm (0.79in x 1.57in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.66kg (1.46lb.)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20PCS/Veľa 141R-2.54-8P 8Pin PCB Jar Svorkovnica ROHS konektor Ihrisku 2.54 mm

20PCS/Veľa 141R-2.54-8P 8Pin PCB Jar Svorkovnica ROHS konektor Ihrisku 2.54 mm

Súvisiace produkty

Porovnať