Vysávač Doske na balíka ilife V5S V5 Robot Vysávač Časti balíka ilife V3S V3L X5 základná doska

Nový produkt

Skladom

€56.57

Pridať do obľúbených

Vysávač Doske na balíka ilife V5S V5 Robot Vysávač Časti balíka ilife V3S V3L X5 základná doska Kompatibilná s modelom: Položka Na balíka ilife v3s v3L v5 v5s x5 Balík obsahujúci: 1x základná Doska Pri zadaní objednávky,prosím zanechať váš stroj Číslo modelu . vezmite prosím na fotografiu vášho machin označenie, ktoré na machin zdola,ako na obrázku zobraziť . takže si môžeme vybrať základná Doska pre váš stroj . Ďakujeme !

Záruka & Návrat Politiky

Sme zárukou spokojnosti pre korektné a primerané kupujúceho. Ak položka je poškodený na mieste, prosím, družstvo urobiť fotografie alebo videá na problém a odošlite nám na overenie. Pre potvrdil výrobok chybný o váš súhlas, môžeme vás poslať náhradné diely zadarmo, ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zdieľať niektoré sumy.

Spätná väzba

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".

Zásielky budú doručené do 35 dní vo väčšine krajín . Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívnu spätnú väzbu.

Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Kontaktujte Nás

Nechajte 24 hodín pre nás odpoveď, Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nie je plný.

Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte problémy dostávať naše e-maily,možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás.

Vážime si vašej komunikácie a budeme sa snažiť v našich maximálne úsilie na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže existovať.

Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte si náš obchod k "Moje Obľúbené" zoznam.

Štítky: Čistič Časti, diely na vysávače, Pre vysávač, Lacný čistič časti, Vysoko Kvalitné diely na vysávače, Čína pre vysávač Dodávateľov.

Typ 5 na balíka ilife časti
Package 1PCS
typ 3 na balíka ilife V5S V5
Typ 6 Robot Vysávač Časti
Číslo Modelu Na balíka ilife v3s v3L v5 v5s x5
Názov Značky FGHGF
typ 2 Základná doska pre balíka ilife
typ 4 na balíka ilife V3S V3L X5
Druh Vysávač Časti
typ 1 Základná doska pre balíka ilife
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 12cm (9.84in x 7.87in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysávač Doske na balíka ilife V5S V5 Robot Vysávač Časti balíka ilife V3S V3L X5 základná doska

Vysávač Doske na balíka ilife V5S V5 Robot Vysávač Časti balíka ilife V3S V3L X5 základná doska

Súvisiace produkty

Porovnať