9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Shield Fólia Pre Garmin Fenix2 / Garmin Tactix Fenix 2 F2 Smart Športové Hodinky, Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€6.67

Pridať do obľúbených

Tvrdené Sklo (Glass Materiál) Špecifikácia: Real Tvrdené Sklo Vyrobené s priehľadným sklom, na ktoré prešla špecializované tvrdené sklíčko, liečba, s špičkových tvrdosť 9H, tesne pod diamond s tvrdosť 10H. Poskytuje super high definition jasnosť. Zaoblené Hrany 2.5 D zaoblené hrany navrhnuté tak, aby zabezpečil hladký a nahý obrazovke skúseností, ako aj vylepšený čip-odpor. Oleophobic vrstva Zabraňuje nadmernému odoberanie odtlačkov prstov a olejové škvrny, a robí film ľahko sa čistí. Silikónové bubliniek Lepidlo Dodržiava sledovať na obrazovke bez akejkoľvek medzery alebo bubliny, takže citlivosť na dotyk nedotknuté. Anti-shatter Film natočený chrániť vás a vašich Garmin Hodinky - ak to robí prestávky, tvrdené sklo rozbije na malé kúsky, ktoré sa držať spolu, takže je bezpečnejšie pre používateľov. Množstvo: 1* Tvrdené Sklo Displeja Krytu Chránič 1* inštalácia nástroja Na Hodinky, je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

Balíček a inštalácia nástroja

DOPRAVA

Máme loď v dvoch podniky deň.

Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

Spätná VÄZBA

Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

VEĽKOOBCHOD POLITIKY

Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

Štítky: garmin 2, fólia na sklo, film screen protector, Lacné garmin 2, Kvalitné fólie na sklo, Čína film screen protector Dodávateľov.

Druh Stylus
Kompatibilita pre Garmin Tactix
Funkcia pre Garmin Tactix
Jazyk pre Garmin Tactix
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Názov Značky ickoy
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Shield Fólia Pre Garmin Fenix2 / Garmin Tactix Fenix 2 F2 Smart Športové Hodinky, Príslušenstvo

9H Tvrdené Sklo LCD Screen Protector Shield Fólia Pre Garmin Fenix2 / Garmin Tactix Fenix 2 F2 Smart Športové Hodinky, Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať