Profesionálne Ručne Maľované Španielsko Tanečníkov Moderného Spodnej Charakter Nástenné Maľby Dojem, Žltá Olejomaľba Na Plátne Dekor

Nový produkt

Skladom

€33.20

Pridať do obľúbených

Šťastie olejomaľba Veľkoobchod Rám: Unstretched, Bez Rámu, nie je pripravená na zavesenie,valcované do lode. Typ: Táto položka je 100%Ručne maľované na Plátne Predávajúci Poznámka: Ak potrebujete ďalšie veľkosť,prosím zanechať odkaz, aby mi

Ručné olejomaľba Detail Názov Položky Plátno na Maľovanie Metarial Kvalitné Plátno A Olej Štýl 100%Ručne Maľované Veľkosť Prispôsobené Doprava Doprava Zadarmo Rámu BEZ Rámu Balenie navíja na odoslanie OEM k Dispozícii PS: Sme vítame vás prispôsobiť akejkoľvek obraz z vašej fotografie.

POZNÁMKA:

1. Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie .

To je dôsledok graf s rámom pre referenčné účely. sme stačí poslať maľovanie bez rámu pre ukladanie lodné náklady.pls kontaktujte nás, ak chcete pridať vnútorného rámu.

2. Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu, toto plátno Ručne obraz je bez vnútri a mimo rámu , ale táto veľkosť je obvyklé photoframe veľkosť a vy môžete získať správnu veľkosť rámu ľahko (pls kontaktujte ma, ak by ste chceli, to bude natiahnuté).

3. Všetky olejomaľby ,náš maliar potrebovať niekoľko dní na to skončiť.keď olejomalieb na čistý a suchý, zašleme čo najskôr.pls čaká trpezlivo,vďaka za pochopenie .

4. Ďalšie štýly, väčšie rozmery, mix objednávky alebo doprava otázku, pls, neváhajte a kontaktujte sa so mnou. +86-13728664571 Ak ste spokojní s našimi položky,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a plné DRS 5 hviezd,Vďaka !!

Ak je veľkosť väčšia ako 75x150cm,zabezpečíme dopravu do EXPRESS, ostatné veľkosti doprava do Číny Príspevku Registrovaný Air Mail.

Štítky: olejomaľba, Obrazy na plátne, Olejomaľba Na Plátne, lacné olejomaľba, Vysoko Kvalitných obrazov na plátne, Čína olejomaľba na plátne Dodávateľov.

Tvar Obdĺžnik
Veľkosť (Palce) 50x60cm, 60x80cm, 60x90cm, 70x100cm, 70x120cm
Prispôsobenie Veľkosti k dispozícii
Rám Č./ Bez Rámu
Technológia 100% Ručne maľované
Predmety Portrét
Technics Ručne Maľované
Médium Olej
Formulár Jeden
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Miesto Origial Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Štýl Domáce Dekorácie/Darček
Prispôsobenie Farieb k dispozícii
Matarial Vysoko Kvalitný Olej, Plátno a Farby
kvalita Vysoká Kvalita
Pôvodný Áno
Číslo Modelu nôž tanečník baletu
Prispôsobiť Obrázky k dispozícii
Rám režim Bez rámu
Druh Olejovej Maľby
Aplikácia Obývacia Izba/Jedáleň/Hala/ Kuchyňa/ Office/ Kaviareň/ Hotel/Vináreň
Názov Značky Huang Umenie
Materiál Plátno
Podpora Base Plátno
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 70cm x 4cm x 4cm (27.56in x 1.57in x 1.57in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Profesionálne Ručne Maľované Španielsko Tanečníkov Moderného Spodnej Charakter Nástenné Maľby Dojem, Žltá Olejomaľba Na Plátne Dekor

Profesionálne Ručne Maľované Španielsko Tanečníkov Moderného Spodnej Charakter Nástenné Maľby Dojem, Žltá Olejomaľba Na Plátne Dekor

Súvisiace produkty

Porovnať