Doprava zdarma 1PC 125*22/20*30T/40T TCT videl, čepeľ z karbidu sklopiť dreva, rezanie disk pre urob si sám a dekorácie všeobecné rezanie dreva

Nový produkt

Skladom

€4.03

Pridať do obľúbených

Špecifikácie Produktu:

1. 125*22/20*30T

2. 125*22/20*40T

Arbor veľkosť: 22.23 s adaptér do 20 mm

TCT polywood rezanie okružnou pílou čepeľ

HS: 82012310000

Meterial: 65mn ocele prázdne OKE pôvodné vysokou hustotou karbidu tipy

Použitie: Určené pre rezanie tvrdé drevo/polywood, atď..Rôznych arbor veľkosti a slot technické údaje sú k dispozícii na vyžiadanie.

Naše výhody:

Technické parametre je možné upraviť podľa želania zákazníkov detail požiadavky.

Hlavné rysy našich produktov, sú nasledujúce:

1-výrobnú cenu

2-Malé, aby prijateľné

3-Krátke dodacie lehoty na čas

4-Špeciálny dizajn prijateľné

5-vysokú účinnosť, dlhá životnosť a vysoko kvalifikovaný výkon, atď.

Príbuzné produkty

Zobraziť produkt

Package:

1pc do jedného bublina taška s pásy pre leteckú prepravu.

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme loď tovaru k vám, podľa adresu, ktorú napísal na www.haix.sk,ak chcete zmeniť,pleasenotic nás vopred .

Doprava:

Vaša objednávka bude spracovaná do 48 hodín po zaplatení. A ja som sa bude poskytovať sledovacie číslo pre každú objednávku. Všetky cla alebo dovozu dane sú kupujúceho zodpovednosti . S cieľom pomôcť vám získať pozemok s voľným dane alebo zníženie daňovej cez colné,môžem vyhlásiť ju ako "darček" s nižšou hodnotou.Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie zákaziek po dodávaný.Ale budem sledovať najnovšie informácie týkajúce sa vašej objednávky a pomôže celú cestu. V skutočnosti,chcem tiež tovar, ktorý sa má dodanie čoskoro,takže každý kupujúci bude spokojný s mojím služby.Ale rýchlosť Čína príspevok je mimo moju kontrolu. Ak sa nechcete dostať svoj pozemok, ale dodacia lehota je blíži,prosím, spýtajte sa ma na predĺženie dodacej lehoty.Ďakujeme za vašu podporu.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím kliknite 5 hviezdičkový v väzbu, ak sa vám páči môj položky a služby. Budem poskytovať konkurencieschopné ceny a lepšie služba celú cestu. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.haix.sk.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

Vrátenie Peňazí:

Ak sa zobrazí položka, ale nie sú spokojní,môžete ho vrátiť do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.ALEBO SME SA NIE JE PROBLÉM VÁM VRÁTENIE PEŇAZÍ ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a kupujúci je POVINNÝ POSKYTNÚŤ nám prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: tct kotúč, TCT pílového kotúča, tct videl, Lacné tct kotúč, Vysoká Kvalita tct pílového kotúča, Čína tct videl Dodávateľov.

DIY Dodávky Tesárstvo
Zuby typ Rezanie Dreva
Čepeľ Materiál Legovanej Ocele
Počet Pc 1 ks
Číslo Modelu VD-TC125020030
Aplikácia tvrdé drevo rezanie
Špecifikácia 125*22/20*30T/40T
Dokončovacie Iné
Položka TCT pílového kotúča
Typ Kotúča Pílové Kotúče
Veľkosť 125*22*30Z
Priemer Otvoru 22 mm
Hrúbka 30T, 40T
Použitie Domov urob si sám
qty 1pc
Vonkajší Priemer 125 mm
Veľkosť Balenia 13cm x 13cm x 1cm (5.12in x 5.12in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.135kg (0.30lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zdarma 1PC 125*22/20*30T/40T TCT videl, čepeľ z karbidu sklopiť dreva, rezanie disk pre urob si sám a dekorácie všeobecné rezanie dreva

Doprava zdarma 1PC 125*22/20*30T/40T TCT videl, čepeľ z karbidu sklopiť dreva, rezanie disk pre urob si sám a dekorácie všeobecné rezanie dreva

Súvisiace produkty

Porovnať