2 ks Mabuchi FC130SA encoder tachometer motor encoder 334 line AB fáze kódovania motora

Nový produkt

Skladom

€5.76

Pridať do obľúbených

2 ks Mabuchi FC130SA encoder tachometer motor encoder 334 line AB fáze kódovania motora

ŠPECIFIKÁCIA: Mabuchi FC130SA encoder tachometer motor encoder 334 line AB fáze kódovania motora

2: chvost s 334 drôt AB fáze encoder, priamy výstup Fang Bo, nie je potrebné pridať okruhu, použitie jednoduchých, ale aj AB fáze, môže určiť smer otáčania motora, môžete robiť iné motor encoder

3: dlhé osi červ, môžete riadiť červ kolesa alebo zmeniť, aby elastické, alebo oceľové spojky (špecifické pozrite sa na nasledujúci obrázok)

4: cena je lacné, vitajte veľkoobchod (255 per box, s poľa, ako jednotka)

Motor je cievka DC odpor 30 ohm, motora prevádzkové napätie môže byť od 3V do 24V. Odolnosť voči zase prúd = napätie / cievka odpor. 12V času a priestoru okolo rýchlosť 8200rpm, 24V, keď otáčky bez zaťaženia z 16800, rýchlosť iné napätie môže byť približne úmerná.

Motor chvost s encoder, celkový výkon dvoch orthogonal (fáza rozdiel 90 stupňov) pulzný signál. Rozlíšenie 334, čo znamená, že motor výstup 334 cyklov za rotácie cyklus pulz.

SCM, ako na určenie smeru otočenia?

1: po prvé, alebo B najlepšie pripojenie microcontroller prerušiť nohy, s okrajom snímanie prerušiť.

2:A nadol pozdĺž pri posudzovaní úrovne B (alebo zvyšujúcim sa okraja pri posudzovaní úroveň B).

Motor funkcie sú nasledovné:

1: Mabuchi motor, micro motorových značiek, motor je použitý v laserová tlačiareň, priemyselná kvalita. Štandardné modely FC130SA, hmotnosť je asi 20 g, obsahujúca medi kefa (nosiť dlhý život), vynikajúce spracovanie, vložku, obmedzenie krúžok medi nylon podložka veľa, konkrétne rozmery, viď obrázky nižšie.

2:334 line AB fáze encoder, obsahujúce tvarovanie okruhu výstup je veľmi strmé Fang Bo, č prekročenie môžu byť priamo prepojené do jedného čipu IO.

Úroveň, 3.3-1.5/82=21ma o pokles tlaku je meraná 21ma vlna trubice sú merané 3: encoder s normálne fungovať (5V navrhol lineárny regulátor napätia čip buck alebo zmeniť kódovanie okruhu vysiela trubice aktuálne obmedzenie rezistor R1, aktuálne 82 v Európe, obvod je predovšetkým červené emisií, spotreby energie, odporúča sa použiť lineárny regulátor napätia čip buck, priamo zmeniť aktuálne obmedzenie odpor schopnosť silná, inak ľahko poškodiť), špecifikácia, 3.3 V, príkon (hlavný vysielací trubice moc červená LED 1,5 V) napájanie po encoder emituje červené svetlo, veľmi krásne, AB fáze výstup vo fáze a B fáze stúpajúci alebo klesajúci okraji sudca navzájom, môžeme súdiť smer otáčania motora.

4: vysvetliť signál riadok: fáza square wave výstup, B fáza square wave výstup VCC, GND je encoder dodávky musí byť regulátor, rozsah napätia 1.8-3.3 v. 5V návrhy s lineárny regulátor napätia čip buck alebo zmeniť kódovanie okruhu na spustenie trubice aktuálne obmedzenie rezistor R1, je teraz 82 euro, obvod je predovšetkým červené emisií trubice spotrebu energie. Motor +, motor - motor na JEDNOSMERNÉ napájanie, rozsah napätia 3-24 v, menovitý 12V, č zaťažovací prúd 30-40ma. DC výkon motora a encoder dodanie fyzickej úplne izolovaný, potom len encoder moc, ručné otáčanie motora, výstup AB fáze square wave, môžete nie len na určenie rýchlosti, môžete tiež určiť moment otáčania smer. S touto zásadou sa môže motor ako encoder na použitie, hriadeľ motora pripojenie iných zariadení a následné rotácie. A motora, motor napätie rozsah je veľmi široký a je rozdelený na pozitívne a negatívne, polarita, v poradí, ovládanie motora otočiť reversely, 3-24V môže pracovať (čím vyššie je napätie, tým rýchlejšie rýchlosť otáčania, alebo s PWM povinnosť pomer kontroly a motora, motor spojené s PWM jednotky). Ale encoder požiadavky na napájanie sú vysoké požiadavky regulátory napätia, pozitívne a negatívne polarita nie je absolútne nesprávne!

5: pôvodný s zásuvka, ale bez linka by mala spôsobom sa FPC konektor, ale tento konektor je veľmi drahé, dokonca viac, ako cena samotný motor, takže študenti, robiť experimenty alebo iné všeobecné účely s priamym zváracie linky na PCB (vodič pripojený k telu, zabrániť prerušiť). PCB na počet signalizačných bodov môže byť zvárané, podľa ich vlastnej úrovni zvárania určiť bod zvárania. 6: ak chcete odstrániť kód okrem používať, musí mať silný praktické schopnosti, niektoré nástroje a schopnosti, aby špeciálne nástroje, inak je ľahko odstrániť zlé. Neposkytujeme demontáž služby. O krokoch, ktoré sú: po prvé taveného PCB a motor pripojený, otvorené kódovanie PCB. Potom sa špeciálne nástroje (pozri nasledujúci obrázok na demo), s tlakom pod hornou disk (určite nie ťahať ťažké), v prednej časti červ ak potrebujete rozdeliť, s hornej tlaku.

Štítky: motor encoder, motor encoder, vedenie motor, Lacné motor encoder, Vysoká Kvalita motor encoder, Čína line motor Dodávateľov.

Konštrukcia -
Rýchlosť(ot / MIN) -
Číslo Modelu 9258b
Krútiaci moment -
Chrániť Funkcia -
Použitie -
Certifikácia CCC,CE
Napätie(V) 1.8-3.3 v
Účinnosť -
Jednosmerný Prúd(A) -
Výstupný Výkon -
Druh Micro Motora
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks Mabuchi FC130SA encoder tachometer motor encoder 334 line AB fáze kódovania motora

2 ks Mabuchi FC130SA encoder tachometer motor encoder 334 line AB fáze kódovania motora

Súvisiace produkty

Porovnať